bolec Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 1 godzinę temu, Jasiek napisał: Ważny od 20. 3. 2017 do 28. 4. 2017Jednodňový skipas platný v stredisku Jasná od 20.3.2017 do konca lyžiarskej sezóny. Neplatí v dátumoch 13.4. - 17.4. 2017 a 29.4.-30.4. 2017 a v dňoch údržby lanových dráh (viac informácií o lanových dráhach nájdete na www.jasna.sk). 19.9 EUR " Jedno małe sprostowanko bo nie miałem świadomości posiadając "sprytnego" Powyższa oferta dotyczy osób, którzy zarejestrowali GOPASSa do 28.02. Jeśli ktoś planuje wyjazd na Chopok od dzisiaj do końca sezonu to warto rozważyć zakup samej przedpłaty na sezonówkę za 49 EUR. Tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Uwaga na oszustów ze stacji w Kasinie Wielkiej! Dzisiaj chciałem się wybrać na narty, niestety Myślenice mają dziś przerwę techniczną, więc wybrałem Kasinę. Sprawdziłem na stronie i Facebooku na obu była informacja, że stacja jest czynna. Ale żeby mieć pewność zadzwoniłem do nich i od babki dostałem informację że wyciąg będzie czynny do 22 z przerwą od 16 do 18. Przyjechałem więc z żoną o 18.30. Wyciąg jeszcze chodził, ale nie dało się kupić biletów. Babka w kasie powiedziała, że nie było narciarzy i 15 minut wcześniej podjęli decyzję że zamykają wcześniej. Fakt że przyjechaliśmy we dwójkę i równolegle z nami jeszcze jedna para nie zrobił na nich wyrażenia i kazali nam spadać, a wyciąg chodził niby tylko po to żeby pochować kanapy do garażu. Gdy wyjezdzalismy z parkingu to minęło nas jeszcze jedno auto z narciarzami. Nie dość że nie oddali mi kasy za benzynę to jeszcze straciłem 3h na dojazd. Nie polecam nikomu! Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Czantoria umarła Ponieważ na stronie jest info , że chodzi to raczej nie planujcie już wypadu w tym sezonie. Dzisiaj kolej stała a z dołu wyglądało to tak sorry za jakość zdjęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Nie wiem o co chodzi??? Ja na ich miejscu napisał bym że otwarliśmy nową trasę! Sam zobacz że są dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 6 minut temu, Jasiek napisał: Nie wiem o co chodzi??? Ja na ich miejscu napisał bym że otwarliśmy nową trasę! Sam zobacz że są dwie Ano jasne .....to podobnie jak na Nowej Osadzie tam jest czerwona i niebieska po dwóch stronach wyciągu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Wytłumaczenie jest bardziej przyziemne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 4 minuty temu, keisyzrk napisał: Wytłumaczenie jest bardziej przyziemne... Oki. Przegląd przeglądem a zdjęcie mówi samo za siebie Ja bym w najbliższy weekend nie planował wypadu bo i tak nie napada śniegu Napisałem czysto informacyjnie dla zainteresowanych. Jak ktoś chce jechać to niech jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikos.Klimkus Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Cześć W tamtym tygodniu miałem okazje pojeździć trochę w Zieleńcu. Warunki jak wszędzie o tej porze sezonu, nie najlepsze. Udało mi się nagrać i zmontować film, więc chciałbym go wam pokazać 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Bardzo fajny film zmontowałeś Mikos.Klimkus. Powinieneś go sprzedać dla Ski Arena Zieleniec. Mają gotową reklamę ośrodka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Na Szrenicy sypie, jest szansa na weekend.Tapnięte Tapatalkiem z Androida. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Ja na Szrenicy stawiam się obowiązkowo w sobotę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Też mam plan żeby tam się stawić, o ile będzie jeszcze po czym jeździć. Pogoda ma być znośna.Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielofish Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Właśnie rozmawiałem z ośrodkiem Jaworzyna Krynicka i została tylko główna trasa z rozwidleniem na nr 6. Trasy nr 2 i 5 nie zostaną ponoć otwarte na weekend - brak śniegu. Teraz kwota 80 zł... no na jednej trasie to po 4h będę miał dosyć wydaje się mocno przesadzona. Działają jeszcze Słotwiny i to do 22:00, a w przerwie 16:00-18:00 wypuszczają ratraki bez względu na temperaturę. Tam 4h = 60 zł. W piątek porównam przygotowanie tras w ośrodkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Szrenica na dole już stopniała, góra jedynie wciąż walczy.Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 (edytowane) 2 godziny temu, wielofish napisał: Właśnie rozmawiałem z ośrodkiem Jaworzyna Krynicka i została tylko główna trasa z rozwidleniem na nr 6. Trasy nr 2 i 5 nie zostaną ponoć otwarte na weekend - brak śniegu. Teraz kwota 80 zł... no na jednej trasie to po 4h będę miał dosyć wydaje się mocno przesadzona. Działają jeszcze Słotwiny i to do 22:00, a w przerwie 16:00-18:00 wypuszczają ratraki bez względu na temperaturę. Tam 4h = 60 zł. W piątek porównam przygotowanie tras w ośrodkach. Na Jaworznie masz możliwość wzięcia karnetu 2 godz za 55 zł. SłotwinyArena mają zniżki, ostatnio jak byłem karnet 4 godz kosztował 42 zł. Teraz ponoć zniżka sięga 50 proc, ale chyba tylko dla tych, którzy zameldowali się w hotelu Areny. Edytowane 22 Marzec 2017 przez Bumer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Niestety Szrenica wygląda źle, na trasach warunki trudne, liczne wytopy. Nie wiem jak na hali, może ktoś z forum się dowiadywał? Jest jeszcze Białka w odwodzie jakby co.Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADAMDER Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 (edytowane) ... a na Pilsku sztruksik układają przed weekendem Edytowane 23 Marzec 2017 przez ADAMDER 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Ja byłem dziś Na Jaworzynie i warunki do niczego. Jeszcze mi za karnet od 14.30 do 16.00 policzyli jak za dwurodzinny. Mogłem na Slotwiny pojechać... Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 I zdjęcie z dziś:Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Był ktoś może dziś w Białce?Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnaś 1 Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 (edytowane) Na razie widzę z domu , że Remiaszów chodzi , trochę narciarzy , śniegu jeszcze dużo , zero przetarć . https://kotelnica.webcamera.pl Edytowane 24 Marzec 2017 przez harnaś 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Niestety nie znaleźliśmy w sobie motywacji żeby jechać 6h na noc nie mając gwarancji co tam w weekend będzie, więc dla mnie sezon jest zakończony. Trzy wyjazdy zaliczyłem, tak słabo dawno nie było.Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 26 minut temu, MichalR napisał: Niestety nie znaleźliśmy w sobie motywacji żeby jechać 6h na noc nie mając gwarancji co tam w weekend będzie, więc dla mnie sezon jest zakończony. Trzy wyjazdy zaliczyłem, tak słabo dawno nie było. Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Nie martw się, nie tylko Ty miałeś gorszy sezon! W przyszłym roku sobie odbijesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Z pewnością sobie odbiję, o ile będzie jakaś zima.Tapnięte Tapatalkiem z Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 42 minuty temu, Bumer napisał: Nie martw się, nie tylko Ty miałeś gorszy sezon! W przyszłym roku sobie odbijesz! Panowie! jaki przyszły sezon?, przecież jeszcze obecny się nie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi