KrisRR Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Tak, "słowackie" Skrzyczne quź...., rzeczywiście, nie zakojarzyłem i nie spojrzałem na mapę. A jadąc S69 zerkając myślę sobie: coś ta górka mi znajoma Plame dałem :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 quź...., rzeczywiście, nie zakojarzyłem i nie spojrzałem na mapę. A jadąc S69 zerkając myślę sobie: coś ta górka mi znajoma Plame dałem :stupid: Nie,z Bestwina Słowacji nie zobaczysz... :wink: No ale górka prawie słowacka... :happy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomanski77 Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Kasprowy dzis rano super, bylismy juz po 7 i praktycznie pierwsi an gorze. Slonce, 10cm puchu na ratrakowanej trasie. Przynajmniej gora, i srodkowa czesc. "Rynienki" na koncowce raczej ratraka nie widzialy. Ogolnie super 2-2.5h z rana, ludzi malo, slonce. Potem juz cieplo, wiecej ludzi i chmura wiec sie zmyslismy. Fajnie, trzeba bedzie powtorzyc w nastepna zime 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Kilimandżaro? Nie.Babia Góra dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Kilimandżaro? [ATTACH=CONFIG]31956[/ATTACH] Nie. Babia Góra dzisiaj. Pięknie.Diabelski Szczyt- Twoja fotka?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Pięknie.Diabelski Szczyt- Twoja fotka?:smile:Niestety nie Ania.......ja dzisiaj walczyłem siedem godzin ze swoją nową zabaweczką :wink:Warunki śnieżne na nizinach - jak widać na poniższym obrazku :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 No i Kasprowy jednak zakończył dziś sezon... myślałem że podziałają do weekendu 7-8 maja. Od 9 maja przegląd kolejki linowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 No i Kasprowy jednak zakończył dziś sezon... myślałem że podziałają do weekendu 7-8 maja. Od 9 maja przegląd kolejki linowej. Trochę szkoda, bo miałem zamiar się wybrać 7go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Wiadomo dlaczego zakończyli? Brak śniegu? Tapatalkiem z Lumii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Wiadomo dlaczego zakończyli? Kasprowy zawsze działał do pierwszego weekendu majowego - temu skończyli.Nie dorabiajcie teorii spiskowych. Choć kiedyś to oznaczało pierwszy CAŁY weekend majowy.Jeśli pierwszy wypadał w niedzielę,a nie sobotę,to kończyli w następny weekend.Być może,gdyby zima była obfita,to jeszcze by działali,ale niestety nie była... :frustrating: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Nie dorabiajcie teorii spiskowych. Eee tam... Przyszedł Byrcyn z TPN-em i zablokowali narciarzy. Tak na serio to sezon 3 miesięczny na wys. ok.1900m jest jakąś tragedią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Tak na serio to sezon 3 miesięczny na wys. ok.1900m jest jakąś tragedią Ale nie w Polsce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Bo wszędzie indziej na takiej wysokości mają naśnieżanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 6 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2016 "Ale wracając do jazdy w górę, na pośredniej widzieliśmy takie cudo :smile: [ATTACH=CONFIG]31934[/ATTACH]" Smutna wiadomość z WP dotycząca chyba tego cuda jakie mieliście szczęście zobaczyć:sad: http://wp.tv/i,niedzwiadek-z-kasprowego-wierchu-nie-zyje-zginal-w-starciu-z-doroslym-osobnikiem,mid,1919139,cid,4051,klip.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 A ja dzisiaj rano z boxa wyciągnąłem 4 pary nart..... ale ze mnie głupek! Góry Izerskie dziś wyglądały tak... Na skitury by chyba wystarczyło? Pozdrawiam serdecznie! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Po prostu WOW!!!!!! :applause: Połazić by się dało i jaka fajna data by była na fotach! : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Mario - zdjęcia super!!! ...hmmm widzę również nowe image :eek: Normalnie bym nie poznał :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milko Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 sezon letni w pełni, więc nie prędko doświadczymy spotkania III stopnia ze śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Pytanie do forumowych przepowiadaczy pogody - jaką prognozujecie zimę 2016/2017? Mam nadzieję, że wróci już normalna zima ze śniegiem oraz mrozami jak za bajtla bywało... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Widza chopie, ze tyz godosz, to powiem Ci krotko - pierwsze wrzosy w lesie juz zakwitly, wiec jesli predka jesien - to i bydzie predka zima;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 W Zieleńcu otwierają pierwszy wyciąg. Więcej informacji znajdziecie tutaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Ciekawe co ruszy w Beskidach i na Podhalu? Śnieżą: Biały Krzyż, Zwardoń Ski, BSA (to wręcz oczywiste!), Białka Tatrzańska, Chopok i ciekawe co jeszcze? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 5 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Ciekawe co ruszy w Beskidach i na Podhalu? Śnieżą: Biały Krzyż, Zwardoń Ski, BSA (to wręcz oczywiste!), Białka Tatrzańska, Chopok i ciekawe co jeszcze? Za 7-8 dni duże ocieplenie to to śnieżnie raczej daremne. Chyba że zmagazynują tyle śniegu ,że wystarczy na dłuższe mrozy w grudniu, który tez będzie dosyć ciepły ,ale zdecydowanie chłodniejszy od zeszłorocznego. W zeszłym roku średnia grudnia w Katowicach to +4 stopnie przy przeciętniej -0,5 C. W tegorocznym grudniu ma być około +1 stopnia.Oczywiście w górach będzie kilka topni chłodniej ,a ma być mokro to chyba w grudniu pojeździcie.W listopadzie, jak już to dostateczne warunki wysoko. Takie moje ogólne ,,prognozy"' na pozostałą część listopada i grudzień. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 7 godzin temu, JC napisał: W Zieleńcu otwierają pierwszy wyciąg. Więcej informacji znajdziecie tutaj Ten Zieleniec to około 200 m zjazdu. Szału to raczej nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 (edytowane) Szału nie ma rzeczywiście, ale ja jutro do bagażnika wkładam co kto ma i na Biały Krzyż, choć tylko 300m. I tak codziennie przez weekend. Edytowane 10 Listopad 2016 przez Góral spod Skrzycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi