Rafraf Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Pięknie, pięknie, ale ten przetop na Szczawinach to jakoś bokiem objeżdżamy do wyciągu ? Jak w nawigacji - "trzymaj się lewej strony" ;-) Przy jeździe powyżej Miziowej ta "niedogodność" nie występuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Wielkanocne PilskoDla wszystkich którzy skończyli sezon pozdrowienia z Pilska. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Pięknie! :applause: Żeby nie przeziębienie,na pewno bym się wybrał! :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafraf Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Wygląda na to że dobrze wybraliście dzień - nie ma mgły ( jak wczoraj ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zita Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Zamierzam jutro skończyć sezon na Pilsku :happy: Skąd pytanie.. mam nowe GS, które chciałbym sprawdzić jeszcze w tym sezonie, mogę śmiało je wziąć ? Śniegu im wystarczająco zostało ?:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Zamierzam jutro skończyć sezon na Pilsku :happy: Skąd pytanie.. mam nowe GS, które chciałbym sprawdzić jeszcze w tym sezonie, mogę śmiało je wziąć ? Śniegu im wystarczająco zostało ?:laughing: Z relacji wynika, że nikt nie uszkodził krawędzi i ślizgu. Dzisiaj i jutro, nocą mróz z lekkim śniegiem na Pilsku,. także przez 2 kolejne dni Twój stan nart będzie taki jak teraz:). Na czym będziesz jeździł?, kiedy Przeprowadzisz szkolenia z GS dla amatorów? Chętnie kilka, kilkanaście osób z Forum, skorzystało by z Twojej wiedzy i nauki z Niej płynącej. Pozdro Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Zamierzam jutro skończyć sezon na Pilsku :happy: Skąd pytanie.. mam nowe GS, które chciałbym sprawdzić jeszcze w tym sezonie, mogę śmiało je wziąć ? Śniegu im wystarczająco zostało ?:laughing: Gratulacje dla Mistrza Polski! Sorry za OT, ale za często Cię na forum nie widuje Jakie deski będziesz ujeżdżał ? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 (edytowane) Raczej nie zniszczysz nart ale jakieś tam pojedyncze minerały na powierzchni śniegu były. Było miękko nawet z samego rana. Ratrak jeździł rano a my zakładaliśmy pierwsze ślady na sztruksie na każdej trasie. Na deser wyszliśmy powyżej wyciągów na mały free ride. Było pięknie. Jutro ponoć ostatni dzień jeżdżą wyciągi. Edytowane 27 Marzec 2016 przez andy-w 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Zamierzam jutro skończyć sezon na Pilsku :happy: Skąd pytanie.. mam nowe GS, które chciałbym sprawdzić jeszcze w tym sezonie, mogę śmiało je wziąć ? Śniegu im wystarczająco zostało ?:laughing: Możesz brać śmiało , wczoraj ,też na GS-ach ( zwykłych cywilnych :smile: ) , była super jazda z samej góry do Szczawin .Jedynie co przeszkadzało to mgła i taki wkur.... cy opad coś a'la mżawka , który skutecznie dodatkowo utrudniał widoczność . Śniegowo jednak OK , jedynie pojedyncze minerały gdzieniegdzie sporadycznie się pojawiały . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zita Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Dzięki wielkie za wszystkie informację o warunkach + miłe słowa. Odnośnie mojej aktywności na forum, to zawsze miałem wrażenie, że średnio mi wychodzi przelewanie na papier swoich opinii/relacji - postaram się to zmienić :happy: Po MP Amatorów dostałem możliwość wyboru dowolnej narty z tegorocznej kolekcji Rossignol Hero - wybór padł na starą FIS-ową gigantkę... 189 cm i 27 promień ( mi w zupełności wystarczy :smile: ) Kolejna kwestia - szkolenia. Mówiąc szczerze, wcześniej nawet o tym nie myślałem, jednak ostatnio ROCH mi o tym wspominał i będę intensywnie myślał przed sezonem 2016/2017. Jest kilka stoków w okolicy Wisły/Istebnej z którymi bez problemu mógłbym się dogadać w kwestii ustawienia GS i treningu. Także jak cokolwiek będzie wiadomo, to na pewno się pochwale na forum. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 To czekamy na działanie w tym kierunku, chętnych ze śląska będzie masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Kocham Pilsko!!![video=youtube;7cguUMohuEE] Dziś w Poniedziałek Wielkanocny ostatni dzień kiedy można pośmigać na najlepszej polskiej górze obok Kasprowego w tym sezonie. A tak było jeszcze wczoraj: Zresztą pierwsze zdjęcie Andi-w mówi samo za siebie. Sztruksik jak i warunki wogóle jakich jeszcze nie było na Pilsku w tym sezonie. Szkoda, że to już koniec. Pozdrowienia Andrzej i Marek:No to spadamy, jak na taką zimę to i tak sporo tego było 40 dni na nartach a ciągle jeszcze przed nami finał - Kasprowy: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKaczka Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Sezon 15/16 dobiega końca. A niektórzy już gromadzą śnieg na przyszły rok!!! www.facebook.com/beskidsportarena/ Chyba zamierzają ruszyć pierwsi Swoją drogą ciekawe ile tym śniegiem pokryją stoku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek94 Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Wielkanocne nartowanie rano Szrenica popołudniu Jakuszyce To chyba ostatnie wypad na narty w tym sezonie choć warunki były super na Szrenicy rano twardo na biegówkach już miękko. Pozdrowienia 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 To chyba ostatnie wypad na narty w tym sezonie choć warunki były super na Szrenicy rano twardo na biegówkach już miękko. Pozdrowienia No to się chyba gdzieś mijaliśmy, bo ja cały poniedziałek przejeździłem na Szrenicy, a relację wrzucę dzisiaj. Było rewelacyjnie. Chyba nigdy nie wyjeździłem się tak w Polsce. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 zasadzałem sie na przyszły weekend, na zamknięcie, ale już chyba nie będzie po czym jezdzic, chyba ze na gorze cos jeszcze przymrozi i popada, na razie na dole plynie i pada deszcz, a na gorze snieg z deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Czemu Pilsko tak wcześnie skończyło sezon? Przecież mają jeszcze śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Czemu Pilsko tak wcześnie skończyło sezon? Przecież mają jeszcze śnieg. ja bedzie snieg to otworza na najblizszy weekend, ale trzeba sledzic informacje na stronie Korbielowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Czemu Pilsko tak wcześnie skończyło sezon? Przecież mają jeszcze śnieg. Bo jak co roku, ludzie kończą sezon gdy tylko zrobi się ciut cieplej. Norma. Zobacz watki o warunkach z poprzednich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Białka kończy w weekend, w niedzielę ceny karnetów tańsze o 50%. Osobiście będę kończył tam albo w Szklarskiej, choć na Szrenicy to już tylko na górze da sie jeździć, dół praktycznie wytopiło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 czas kończyć sezon i tu mam dylemat - albo Białka albo Szrenica (jednak). chyba widziałem że ktoś tu podawał wymierne prognozy górskie, może coś skrobnie czego się spodziewać na Szrenicy. niestety z kamerek wygląda to słabo, doł wytopiony, dojazdu do krzeseł praktycznie brak. niby od jutra ma być chłodniej, coś też ponoć ma padać, w weekend zapowiadają słońce albo słońce z chmurą (accuweather i yr.no), sobota chłodniej, niedziela ciepełko więc piekna pogoda może być i to mnie nastraja bardziej na Szrenice niz pagórki białczańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielofish Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Czemu Kasprowego nie bierzecie pod uwagę? Tam też temperatury dodatnie, ale w nocy przynajmniej mrozi. 2 tygodnie temu było bardzo dużo śniegu. Teraz na dole widzę, że mniej podają, ale wydaje mi się, że tam można jeszcze nieźle potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Czemu Kasprowego nie bierzecie pod uwagę? Tam też temperatury dodatnie, ale w nocy przynajmniej mrozi. 2 tygodnie temu było bardzo dużo śniegu. Teraz na dole widzę, że mniej podają, ale wydaje mi się, że tam można jeszcze nieźle potrenować. ja nie biorę z jednego względu - jadę z małymi dziećmi, które co prawda już jeżdżą, ale jeszcze Kasprowego nie ogarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 ja nie biorę z jednego względu - jadę z małymi dziećmi, które co prawda już jeżdżą, ale jeszcze Kasprowego nie ogarną. Sobota, niedziela czy cały weekend? Mysle nd Bialka w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Mysle nd Bialka w niedziele. Ja też myślę nad niedzielą, może jakiś mały WZF i zakończenie sezonu podhalańskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi