marionen Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 A w Sudetach nic, może byście trochę śniegu z Tatr i Beskidów wypożyczyli, z 10 cm chociaż! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Na COS-ie nic nowego nie otworzyli, za to wyratrakowali nawet dół. Warunki świetne. Lekki mróz. Cały czas sypie. Ondraszek boski :wink: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Skolnity: ciągle sypie... ale wrócić mają dopiero na weekend : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzelec Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Przecież w Wiśle nie tylko skolnity są np. Soszów idzie pełną parą :wink: http://www.soszow.pl/poznaj-soszow-kamery-na-zywo-kamera-2-trasa-nr-1-dol.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Talerzyk na Dolinach się popsuł. Rolka na podporze się przesunęła :eek: Mają dzisiaj naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Od jutra ponownie startuje góra Pliska. Ciekawe jak warunki, bo śnieg głównie z ostatniego opadu, bez żadnego podkładu więc może być kamieniście.A dziś na dole dość gęsto: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ano właśnie też ten radosny njus przeczytałem:biggrin: Ale masz rację - od Miziowej do Szczawin może chrupać - będzie ktoś tam z Was jutro??? - Leitner - nie planujesz tak czasem jutro Pilska?:wink: A ścisk to szkółki - na kamerze do bramek przed chwilą był czysty armagedon - chyba 2 szkoły zjechały bo kolejka jak za starego pierwy:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ano właśnie też ten radosny njus przeczytałem:biggrin: Ale masz rację - od Miziowej do Szczawin może chrupać - będzie ktoś tam z Was jutro??? - Leitner - nie planujesz tak czasem jutro Pilska?:wink: A ścisk to szkółki - na kamerze do bramek przed chwilą był czysty armagedon - chyba 2 szkoły zjechały bo kolejka jak za starego pierwy:tongue: Ja się jutro wybieram, ale myślę też nad Szczyrkiem. Gregor- dosłyszałeś może, czy da się zjechać przez buczynkę i jak wygląda teraz góra? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ano właśnie też ten radosny njus przeczytałem:biggrin: Ale masz rację - od Miziowej do Szczawin może chrupać - będzie ktoś tam z Was jutro??? - Leitner - nie planujesz tak czasem jutro Pilska?:wink: A ścisk to szkółki - na kamerze do bramek przed chwilą był czysty armagedon - chyba 2 szkoły zjechały bo kolejka jak za starego pierwy:tongue: Niestety nie Jutro wracam do domu. Po drodze jadę na Soszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Na SON-ie warun super! Dużo świeżego śniegu i prawie bez przetarć. Ratraki jeżdżą na Czyrnej! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 (edytowane) leitner - jednak kupiłeś kijki ! edit: kurde , ale warun na free, a ja siedze w robocie ...... : Edytowane 11 Luty 2016 przez dembus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Właśnie się zastanawiam co wybrać na jutro Pilsko czy SON. Obawiam się, że na Pilsku może być różnie z warunkami na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ja nie dość, że w pracy to i tak dzieciaki chore od kilku dni :sorrow: a trzeba się wyleczyć porządnie do 20-tego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dayton Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Na SON-ie warun super! Dużo świeżego śniegu i prawie bez przetarć. Ratraki jeżdżą na Czyrnej! Ja dzisiaj byłem w Szczyrku skiturowo (napiszę coś pózniej w skiturowym wątku) i gdy podchodziłem na Hali śmignął ktoś z kamerką na kasku i w kurtce jak mi się wydawało takiej jak widziałem na którymś zdjęciu :biggrin: A że wtedy przejeżdżały te dwa ratraki po tym zdjęciu mam pewność, że widzałem Leitnera, szkoda że nie udało się pogadać :frown::Podchodziłem i zjeżdżałem do Czyrnej więc mogę coś napisać o warunkach jakie tam panują. Wyratrakowana jest dwójka, prawdopodobnie przy okazji tego jak ratraki jechały na ośle łączki. Trasa wygląda na prawdę nieźle, ale szybko ulegałaby degradacji. Ten śnieg będzie idealnym podkładem i jak spadnie jeszcze z 20cm myślę, ze Czyrna ruszy (ale raczej bez czerwonej i Bieńkuli)Sztruks tam gdzie wczoraj rano można było paść owce :tongue: Małe Skrzyczne około 14 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Mnie na jutro kusi Stożek... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Krzysiu chętnie bym jutro pojeżdził na Stożku ale jeszcze z godzinkę i jedziemy rodzinnie w jedynie słusznym kierunku :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Krzysiu chętnie bym jutro pojeżdził na Stożku ale jeszcze z godzinkę i jedziemy rodzinnie w jedynie słusznym kierunku :smile: Takiemu to dobrze :happy: Udanego nartowania i relacji po powrocie :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Takiemu to dobrze :happy: Udanego nartowania i relacji po powrocie :tongue: Może cóś popisze na bierząco 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Skolnity właśnie poinformowało, że ruszają jednak jutro :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Może cóś popisze na bierząco I to ze specjalną dedykacją dla MB.Bo jest duża szansa,że on sam nigdy tam nie zwita.:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Dziś wieczorem Myślenice, już szósty raz w tym sezonie. I również najlepsze warunki w tym sezonie :applause: Mimo, że nisko, to jednak wczoraj ładnie napadało. Ludziów na stoku garstka. Polecam :smile: A plan na weekend, to Koninki (tam to dopiero solidnie sypnęło) i pewnie znów Myślenice... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Wieczorny SON świetny! Na Suche-Solisko warunki świetne. Kilka małych przetarć. Śnieg trochę mokry, bez muld. Na Golgocie warunki dobre. Sporo lekkiego śniegu, ale zaczął wystawać twardy podkład. Od 19 mieliśmy prawie pusty stok z tatą i Johnnym :wink: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Golgota teraz Jest trochę ciemnego śniegu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Na Cieńkowie już sporo ludzi. Na Klepkach mniej. Przetarć nie widać. Na Białym Krzyżu sporo ludzi, ale kolejek nie widać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Na COSie warunki przyjemne ;)Co jakis czas wyjdzie slonce, ludzi nie jest duzo, ale stale przybywa.Teraz bez kolejek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi