JC Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Witam forumowiczów po przerwie spowodowanej małym dzwonem na Pilsku Ręka prawie sprawna nie licząc drutów w środku, przykurczu i dwudziestu szwów na ramieniu w stylu "generał" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Witam... Szybkiego powrotu do zdrowia. Herman pokazal, ze z metalem w konczynach mozna wygrywac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Witam... Można wygrać i to w jakim stylu... pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Witam... dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beabike Napisano 5 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Witam... Druty po pewnym czasie do wyjecia, reka ( przykurcz) do rozcwiczenia, a blizna - no coz- facetowi podobno nawet z blizna do twarzy. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Witam... Jacuś...Załatwię Ci tanio bierki sportowe...będziemy razem grali na czas na imprezach...:-)) Emeryturka Panie, emeryturka...starzejesz się, sypiesz...Zachciało mu się na nartach jeździć... A ratrakiem albo krzesłem na dół to nie łaska.? HIHI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Witam... Witam Przykra sprawa ale zagoi siea tak wogóle to co się stało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Witam... Co się stał, co się stało ...? Wy... się i pech chciał, że upadłem dokładnie na łokieć, ramie poszło do góry, a że trochę ważę to i ścięgna i cos tam jeszcze nie wytrzymały. Jak wstałem prawe ramie wyglądało jak by mi grzyb wyrósł, a to tylko kość sterczała pod skórą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Witam... He, he! Japan... Halinka w Szczyrku podarowała mi karty firmowe HH to se bedziemy grać w trakcie imprez w wojnę! Kurna...? a może Ona coś przeczuwała? Jak tam moje okularu? Płyną? Co u Zyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 7 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Witam... Oj to przykra sprawa ale przejdzie ci wszystko. Pozdrawiam i szybkiego powrotu na stoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Witam... No to po koleii: 1 myślę że Halince możesz z czystym sumieniem powiedzieć że jest złośliwa 2. Oczkulary lada moment bedom - maks. koniec kwietnia 3. Zyta rośnie i się oswaja coraz bardziej - ostatnio zeżarła pół fikusa ...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi