MB Napisano 24 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2015 Poważnie??? Nie przedstawiłam Cię Gustawkowi??? ...co za nietakt z mojej strony.... Wybaczam ,wybaczam.:smile: Jesteś usprawiedliwiona. Byłaś bardzo zajęta. :applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Na forum nie jest ale przekażę Jej życzenia od Ciebie Soczku W związku z tym, choć nie tylko, i przy okazji, a zwłaszcza nadrabiając "nietakty obyczajowe" wszystkiego najlepszego dla Ciebie Kasiu :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Powiem tylko że nartowanie na Tuxie w takich warunkach jakie były (lód i strumyki) to średnia przyjemność, ale postanowiłam tego spróbować i przynajmniej teraz mogę mieć własne zdanie na ten temat :)Fotki pewnie będą mówiły same za siebie więc postaram się je jak najszybciej wstawić Kasiu czy TY czasem o czymś nie zapomniałaśWiem,wiem ślub i to wszystko ,ale co forumowicze patyki nic im się nie należy :stupid:Fotorelacja chociaż z Tuxa,o poslubnej nie wspomnę :tongue:Ps.Mam jakieś głupie mapki z ostatniego wyjazdu letniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Kasiu czy TY czasem o czymś nie zapomniałaś Wiem,wiem ślub i to wszystko ,ale co forumowicze patyki nic im się nie należy :stupid: Fotorelacja chociaż z Tuxa,o poslubnej nie wspomnę :tongue: Ps.Mam jakieś głupie mapki z ostatniego wyjazdu letniego [ATTACH=CONFIG]23728[/ATTACH] Czy Ty wiesz ile Kasi teraz obowiązków przybyło. :stupid: Bądź cierpliwy i wyrozumiały.:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Powiem tylko że nartowanie na Tuxie w takich warunkach jakie były (lód i strumyki) to średnia przyjemność, ale postanowiłam tego spróbować i przynajmniej teraz mogę mieć własne zdanie na ten temat A ja lubię takie rzeczy... ale nie od dziś wiadomo,że nie jestem normalnym narciarzem... :wink: : Tak poważnie,to wszystko zależy jak się trafi.Sam śmigłem w puchu w... lipcu! No,ale trzeba trafić. :wink: A niewiele brakowało,żebym był początkiem września na Passo Dello Stelvio... :proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) No to przyszedł czas na kilka fotek: Takie pyszności dają w Brnie Camping Trafoi - niesamowite miejsce Milki pod Tuxem W drodze na Tux Edytowane 5 Październik 2015 przez Dumpling Zębowa Wróżka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Tux: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Stelvio: Ten bazar widać z kamerki internetowej Przepiękna droga w kierunku Bormio: Sesja zdjęciowa naszego krążownika udekorowanego ślubnymi wstążeczkami: Tonale - pierwszy raz tu byłam i cóż... te bloki całkowicie psują widok. Niesamowite jak łatwo popsuć Alpy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Maranello czyli Ferrari: Prawie jak Audi: Buziak z Loreto: Nasze campingowe śniadanie czyli wczorajsza pizza na zimno, a na deser fragmenty pizzy bez dodatków ("księżyce") z Nutellą i dżemikiem - mniam!!! Na wyspie Krk mieszkaliśmy na campingu tuż obok 2 Słowenek. Troszkę się zaprzyjaźniliśmy z Nimi i Panie ugotowały dla nas obiad ze słoweńskimi specjałami Było przepyszne! Mam przepisy Oczywiście rozmawialiśmy każde w swoim języku, bo polski i słoweński są niemal identyczne Paznokcie pod kolor ...stroje też: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) Pa, pa WZF - Dream Team Wstawiłam oczywiście zdjęcia głównie z części alpejskiej, bo reszta zdjęć na forum narciarskim będzie nieciekawa, ale cała podróż była niezwykła i myślę, że co roku będziemy się wypuszczać z namiotem w Europę Alpy latem też są piękne! Edytowane 5 Październik 2015 przez Dumpling Zębowa Wróżka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Ło—Mat—Ko :angel: Kasia odrobiłaś zadanie wzorowo :wink: Ps.Pozdrów Bartka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Marcinn, oczywiście mam dla Ciebie mapki - nówki nieśmigane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Tyle wygrać! To chyba trzeba się zenic, skoro potem w pakiecie są takie podróże Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Tyle wygrać! To chyba trzeba się zenic, skoro potem w pakiecie są takie podróże Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Eee,no tak tylko wszystko zależy jak się ustawisz albo jak se ustawisz :tongue::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Fakt - trzeba się dopasować Roch, ja nie macie pomysłu z Pauliną na następne wakacje to podam Ci miejscowości i namiary na noclegi i sobie zrobicie takie "kółko" Świetna sprawa! Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Kasia Roch to lepiej niech trzyma się planu:rolleyes:: Najpierw zaległa Andora w nadchodzącym sezonie a dopiero potem letnie wojaże :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Kasia Roch to lepiej niech trzyma się planu:rolleyes:: Najpierw zaległa Andora w nadchodzącym sezonie a dopiero potem letnie wojaże :smile: Potem ślub,... ...i dopiero podróż poślubna. :wink: :applause: :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Sprowadzili chłopaka na ziemię Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Słuchajcie... nie czepiajcie się... W małżeństwie musi być równowaga - trochę nart trochę lata A Andorę kiedyś zaliczymy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Słuchajcie... nie czepiajcie się... W małżeństwie musi być równowaga - trochę nart trochę lata A Andorę kiedyś zaliczymy razem Jak to szybko się zmienia punkt widzenia :tongue::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Jak to szybko się zmienia punkt widzenia :tongue::stupid: Wyjąłeś mi to z klawiatury. :angel: Czyżby w Andorze zalesili stoki? Bo brak lasu był u Wróżki głównym argumentem przeciw Andorze. :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Nadinterpretacja.... Skoro jeździłam już w Białce to w Andorze tym bardziej moje narty powinny stanąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi