Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Kasia-wróźka

marcinn

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tylko że nartowanie na Tuxie w takich warunkach jakie były (lód i strumyki) to średnia przyjemność, ale postanowiłam tego spróbować i przynajmniej teraz mogę mieć własne zdanie na ten temat :)Fotki pewnie będą mówiły same za siebie więc postaram się je jak najszybciej wstawić :)
Kasiu czy TY czasem o czymś nie zapomniałaśWiem,wiem ślub i to wszystko ,ale co forumowicze patyki nic im się nie należy :stupid:Fotorelacja chociaż z Tuxa,o poslubnej nie wspomnę :tongue:Ps.Mam jakieś głupie mapki z ostatniego wyjazdu letniego

IMAG2666.jpg

IMAG2666.jpg.91328189746d3cebb116ee507b9600b6.jpg

Kasiu czy TY czasem o czymś nie zapomniałaś

Wiem,wiem ślub i to wszystko ,ale co forumowicze patyki nic im się nie należy :stupid:

Fotorelacja chociaż z Tuxa,o poslubnej nie wspomnę :tongue:

Ps.Mam jakieś głupie mapki z ostatniego wyjazdu letniego [ATTACH=CONFIG]23728[/ATTACH]

Czy Ty wiesz ile Kasi teraz obowiązków przybyło. :stupid:

Bądź cierpliwy i wyrozumiały.:angel:

Powiem tylko że nartowanie na Tuxie w takich warunkach jakie były (lód i strumyki) to średnia przyjemność, ale postanowiłam tego spróbować i przynajmniej teraz mogę mieć własne zdanie na ten temat :)

A ja lubię takie rzeczy... ale nie od dziś wiadomo,że nie jestem normalnym narciarzem... :wink: :cool::

Tak poważnie,to wszystko zależy jak się trafi.Sam śmigłem w puchu w... lipcu!

No,ale trzeba trafić. :wink:

A niewiele brakowało,żebym był początkiem września na Passo Dello Stelvio... :proud:

Stelvio:

Ten bazar widać z kamerki internetowej :)

013.jpg

Przepiękna droga w kierunku Bormio:

015_928207.jpg

Sesja zdjęciowa naszego krążownika udekorowanego ślubnymi wstążeczkami:

016.jpg

017_725649.jpg

018_82635.jpg

Tonale - pierwszy raz tu byłam i cóż... te bloki całkowicie psują widok. Niesamowite jak łatwo popsuć Alpy.

019_355675.jpg

• Like 11

Maranello czyli Ferrari:

020_620110.jpg

Prawie jak Audi:

021_617837.jpg

Buziak z Loreto:

022_965861.jpg

Nasze campingowe śniadanie czyli wczorajsza pizza na zimno, a na deser fragmenty pizzy bez dodatków ("księżyce") z Nutellą i dżemikiem - mniam!!!

023_399390.jpg

Na wyspie Krk mieszkaliśmy na campingu tuż obok 2 Słowenek. Troszkę się zaprzyjaźniliśmy z Nimi i Panie ugotowały dla nas obiad ze słoweńskimi specjałami :) Było przepyszne! Mam przepisy :) Oczywiście rozmawialiśmy każde w swoim języku, bo polski i słoweński są niemal identyczne :)

024_317461.jpg

Paznokcie pod kolor :)

025_756744.jpg

...stroje też:

026_763269.jpg

• Like 11

Pa, pa :)

027_823168.jpg

WZF - Dream Team :)

028_495328.jpg

Wstawiłam oczywiście zdjęcia głównie z części alpejskiej, bo reszta zdjęć na forum narciarskim będzie nieciekawa, ale cała podróż była niezwykła i myślę, że co roku będziemy się wypuszczać z namiotem w Europę :)

Alpy latem też są piękne!

Edytowane przez Dumpling Zębowa Wróżka
  • Like 11