mati_sh Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 (edytowane) Cześć, planuje zakup nowych nart i mam dylemat co do tych dwóch modelów, ktoś może się orientuje które lepsze? czy może VOLKL RACETIGER SPEEDWALL SL UVO? Pozdrawiam Edytowane 15 Sierpień 2015 przez mati_sh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Völkl twardszy moim zdaniem, Fischery wg. moich odczuć to nartki bardziej do wożenia się przez cały dzień . Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Testowłem Heady w zeszłym sezonie i spodziewałem się czegoś więcej. Co do Fischera jak kolega wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi