W.W. Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 (edytowane) Witam Spotkałem Anglików, którzy w zeszłym sezonie byli na nartach w ośrodku olimpijskim w Soczi. Byli zachwyceni i tak mi się pomyślało, dlaczego by nie my. : Na razie to nawet nie pomysł a zamysł. Byli by chętni? http://rosaski.com/ Edytowane 31 Lipiec 2015 przez W.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 Chcesz Pana P. wspomagać pieniężnie, czy też uczuciowo ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 To ja już zdecydowanie wolę Kasprowy. Przynajmniej nasi się wzbogacą! PS WZF w Sochi? Niechybnie byłaby wojna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 Ja byłbym chętny,lubię tamte strony i klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Nie ma bezpośredniego połaczenia lotniczego z Polski, podróż wiec nie jest tania i szybka. Jezeli by miał ktoś pomysł na kilku dniowy wypad w rozsdanych pieniadzach to czemu nie, jednak jezeli ma mnie wyjazd kosztować zdecydowanie wiecej niż wypad do Tyrolu to ja dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 O dziwo sporym elementem kosztów jest wiza rosyjska, jak idzie o połączenie-ciekawe i najtańsze-lot Wizzairem do Gruzji i prom Batumi-Soczi lub tranzyt taxi przez Abchazji z Zugdidi do Soczi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 2 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Możliwość jazdy na nartach i wieczornego spaceru nad brzegiem morza też ma swoją wartość. Ale macie racje. Koszty nie mogą być znacząco wyższe. Trochę liczę na promocje. :tongue: A polityki w to nie mieszajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 z tego co liczę 2 tyś transport z wizą - wiec ja dziekuje za tyle mam cały wyjazd na 3-4 dni w Austrii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Nie jest tak źle, transport z wiza można zmieścić w 1000 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 5 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Może być nawet taniej, jeśli zbierze się ekipa. Są bardzo zainteresowani przyjazdem grupy narciarzy z Polski. Myślę, że obie strony wyszły by na tym dobrze :tongue: i wszyscy byli by zadowoleni. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miedzianowlosa Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Może być nawet taniej, jeśli zbierze się ekipa. Są bardzo zainteresowani przyjazdem grupy narciarzy z Polski. Myślę, że obie strony wyszły by na tym dobrze :tongue: i wszyscy byli by zadowoleni. :biggrin: udał się wyjazd? też chcę się w przyszłości wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi