leitner Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 (edytowane) W tym pięknym dniu życzę Ci zdrowia, szczęścia, relacji z Czarnego Gronia (tak wogóle, to dzięki gdyby nie te relacje, to bym raczej tam nie pojechał w tym roku), spełnienia wszystkich marzeń, uśmiechu codziennie i mnóstwa śniegu pod nartami.Najlepszego! Edytowane 28 Lipiec 2015 przez leitner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 No właśnie.... Spełnienia marzeń - nie tylko narciarskich!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia Aklimie :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Sto Lat!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Stówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Wszystkiego narciarskiego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Ja też się spóźniłem na bibę,podobnie jak Johny.:tongue: Aklim. Dużo zdrówka przede wszystkim. No i niech Twoje skitourowe marzenia się spełniają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia :angel: Ps oczywiście dziękuję również za te składane w wątku dedykowanym MB ( dawniej Figo ) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 To ja jeszcze spóźnione stolasz Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Aklimie, bez netu jakiś czas byłem, więc nieco spóźniony jestem. Przepraszam. Wszystkiego co najlepsze: zdrowia, wszystkiego co ważne: spełnienia marzeń, wszystkiego co najprzyjemniejsze: wielu dni na nartach w przyszłości. Najlepszego ode mnie i od Pauli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Starzy wyjadacze Forum mają urodziny, więc i ja się dołączam do życzeń. Najlepsze życzenia urodzinowe Aklim. Po kielichu zrobimy w Tatrach mam nadzieje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi