Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 PS. ...to dopiero jutro, ale jutro mnie nie bedzie "przy kompie" więc już dziś składam życzenia i przekazuję buziaki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Zdrówka :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Więc STO LAT w jedynym słusznym kierunku :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Metra śniegu pod nartami, pięknej pogody, pustych stoków kiedy tylko zapragniesz ponartować! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Zdrowia, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, uśmiechu na co dzień i żebyś zaczął częściej jeździć do polskich ośrodków :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 A co mi tam :stupid: Zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 A co mi tam :stupid: Zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka Ale żeś jet kolega:rolleyes::, MB(dawniej Figo) i JC byli osobiście z życzeniami, JC na rowerze więc nic nie wypiliśmy:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Ale żeś jet kolega:rolleyes::, MB(dawniej Figo) i JC byli osobiście z życzeniami, JC na rowerze więc nic nie wypiliśmy:tongue: Jak nie, a herbata? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Jak nie, a herbata? Taka jałowa, nawet nie posłodziłeś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Taka jałowa, nawet nie posłodziłeś :biggrin: Nie po to dymam 100 km, żeby słodzić herbatę. Masę już mam teraz przyszedł czas na rzeźbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2015 (edytowane) Nie po to dymam 100 km, żeby słodzić herbatę. Masę już mam teraz przyszedł czas na rzeźbę No cóż, zaniedbania z lat:tongue:, wiek tez już słuszny i trzeba się pilnować, nie to co co ja młody i jeszcze mogę sobie pozwolić na to i tamto :biggrin: Edytowane 28 Czerwiec 2015 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Ooooo, ale mam tyły. Muszę uruchomić neta na wsi :smile: Jak człowiek zacznie walczyć z zielenią to się kompletnie zatraca:wink: Sławek wszystkiego co najlepsze. Zdrowia i pomyślności i jak największej ilości narciarskich dni w roku. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Dawno tu nie zaglądałem i bym przegapił... Sto lat w zdrowiu i spełnienia wszystkich marzeń!!! :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi