Piotr_67 Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Wygląda, że mamy jakąś awarię. W moim przypadku brak możliwości cytowania postów. Daję cytuj i wszystko niby działa. Potem daję pełną edycję i klops. Podgląd wygląda normalnie ale w okienku gdzie piszemy cytatu już brak. Koledzy w innych wątkach mają problem z wklejaniem fotek. Czy to nie aby jakiś atak hakerów? Pozdrawiam i życzę szybkiego uporania się z problemem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 PS> Jak widac u mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 UPS przestało . Chyba coś admin musi zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Rrrrratunku!!!!!! Sprawdźcie teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Też kiedyś miałem problemy, zmiana przeglądarki załatwiła sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Sprawdźcie teraz!....Tu próba mojej fotki:Wygląda, że problem został pokonany.Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Jeśli mamy nowego admina, to może niech on wreszcie z tym coś zrobi:[ATTACH=CONFIG]23090[/ATTACH]Bo jeśli kiedyś zamorduję JC, to właśnie za ten komunikat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi