Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 A ja się dziwię ROCH, że jednak na Annę nie postawiłeś Przecież miałeś głosować wiernie Nowe twarze, nowe gumy, no i Witek (i Jego "Lara Gut i "jest mocny jak pień drzewa") Zawody super, super emocje i cieszę się że znów zaczyna się zima jupiiii!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 (edytowane) Szkoda,że nie widzieliście wczoraj na żywo mężczyzn-było co oglądać... Edytowane 27 Październik 2015 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Szkoda,że nie widzieliście wczoraj na żywo mężczyzn-było co oglądać...Ja niestety nie mogłem i postanowiłem dzisiaj pooglądać na eurosporcie (onetowym) przejazdy najlepszych.A oto efekt:Musiałem wejść na eurosport.de i tam okazuje się, że jestem w dobrym kraju :wink:U was też tak jest?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Nie. U mnie śmiga po polsku... :smile: Tadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter3m Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Jeżeli Lara i Tina zaczęły tak mocno w gigancie to znaczy, że chyba są w formie i jak dorzuca swoje normalne wyniki w zjazdach i super g to mogą powalczyć o dużą kryształowa kule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kttosiek Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 A LV wymiękła! "Gwiazda" przestraszyła się lodu! Czyżby liczyła, że w Soelden będzie puch?:stupid: Wątpię by akurat Ona czegoś się przestraszyła. Można ją lubić lub nie, ale trzeba przyznać, że to jedna z najbardziej utytułowanych i twardych zawodniczek. Wracała do startów po wielu paskudnych kontuzjach i odnosiła kolejne sukcesy. W sierpniu tego roku miała wypadek na treningu zakończony zwichniętą i pękniętą kostką - także się wcale nie dziwię decyzji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kttosiek Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 A jeszcze wracając do wyników Pań - to oprócz sportowej rywalizacji nie można przejść niewzruszonym wobec faktu, że bardzo ładna była czołówka klasyfikacji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 A ja się dziwię ROCH, że jednak na Annę nie postawiłeś Przecież miałeś głosować wiernie A było jakieś oficjalne typowanie? Nie było Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 A jeszcze wracając do wyników Pań - to oprócz sportowej rywalizacji nie można przejść niewzruszonym wobec faktu, że bardzo ładna była czołówka klasyfikacji :biggrin: A jak by jeszcze była Anka, Lindsey, Tina??? Wiadomo - na nartach jeżdżą najpiękniejsze dziewczyny... :smile: Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Szkoda,że nie widzieliście wczoraj na żywo mężczyzn-było co oglądać... Oglądałem raz, oglądałem drugi i jeszcze zamierzam trzeci i czwarty - z nagrania. Jak generalnie za zawodami w Solden nie przepadam, choć super, bo to otwarcie, to te zawody uważam za epickie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Chyba muszę się z Tobą zgodzić jakby taki miał być cały sezon... Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Slalomy pucharowe w Levi odwołane. Brak śniegu, dodatnia temperatura i kiepska prognoza na najbliższe dni!: FIS nie podjął decyzji czy zawody odbędą się w innym terminie lub miejscu! Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 5 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Szkoda co niektórzy będą musieli sprzątać zamiast oglądać:stupid: Edytowane 5 Listopad 2015 przez andrzej1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Taka sama sytuacja z zawodami w Levi była w 2011 i wtedy zarówno SL męskie jak i damskie zostały przeniesione do Flachau. Odbyły się jeszcze w grudniu kilka dni przed Bożym Narodzeniem. Tylko na razie wszędzie krucho ze śniegiem i prognozy na jego dostatek są mizerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Odwołany sobotni slalom kobiet w Levi, przeniesiony został na 28 listopada do Aspen w USA! Pozdrawiam serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 cytat jenego z portali: To przykre, ale nie zobaczymy w tym roku Bode Millera w żadnych zawodach alpejskiego Pucharu Świata. Amerykanin postanowił zafundować sobie przerwę, co jest trochę dziwne zważywszy na jego wiek. Miller nie składa jednak broni. Nie tak dawno Bode ogłosił chęć startu w przyszłorocznych mistrzostwach świata oraz nie wyklucza startu na igrzyskach olimpijskich w 2018, choć uważa, że może to być trudne. Byłoby wspaniale dzielić się radością startu i być może sukcesu z moimi dziećmi. Fizycznie czuję się świetnie, więc nie wykluczam udziału w kolejnych igrzyskach. – powiedział alpejczyk. Wraz z powrotem Bode Millera do wielkiego ścigania możliwe jest pojawienie się nowej firmy narciarskiej w alpejskim cyklu. Mowa o amerykańskiej, choć wytwarzanej we Włoszech marce Bomber (Matko, co za nazwa), z którą Miller kojarzony jest coraz bardziej (występuje w filmikach promujących firmę). Nie powinno być też problemu z załatwieniem spraw formalnych, gdyż marka Bomber jest członkiem „American Ski Pool” w konkurencjach ski cross i freestyle. Pomocną dłoń wyciągają też trenerzy amerykańskiej kadry, twierdząc, że Miller otrzyma od nich wszelkie możliwe wsparcie, jeśli tylko będzie naprawdę chciał powrócić do alpejskiego ścigania. W przeciwieństwie do Didiera Cuche’a oraz Marco Büchela, którzy nie są już czynnymi zawodnikami, Amerykanin rozstał się z firmą Head. Ma to związek z zaangażowaniem w produkcję wspomnianych nart firmy Bomber. Póki co, Bode trenuje konie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 to jeszcze jeden: Ten sezon jest dość pechowy. Przed pierwszymi zawodami z cyklu alpejskiego Pucharu Świata fatalnej kontuzji nabawiła się jedna z głównych faworytek, czyli Anna Fenninger. Teraz, ciągle jeszcze zanim sezon rozpoczął się na dobre, wypadła kolejna wielka gwiazda i jedna z najbardziej charyzmatycznych postaci w biznesie – Julia Mancuso. 11.11.2015 roku Julia operowana została w klinice doktora Steadmana w Vail w Kolorado i nie wystartuje do końca sezonu. Powodem operacji były dolegliwości stawu biodrowego alpejki, ciągnące się za nią od połowy zeszłego sezonu. Z ich powodu Mancuso nie wystartowała już w gigancie w Mariborze oraz podczas finałów PŚ w Meribel. Ból był już nie do wytrzymania i musiałam podjąć decyzję. Zamierzam wrócić do ścigania na nartach, gdyż moim celem są igrzyska olimpijskie w 2018 roku. Jeśli usiłowałabym jeździć z tą kontuzją, to mogłabym narazić na szwank właśnie ten cel ostateczny. – powiedziała Mancuso. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Idzie weekend Wszystko na eurosport1 (niestety bez pierwszego przejazdu giganta...) Piątek 27.11. 21:15 Aspen - Gigant kobiet, 2. przejazd (45min) Sobota 28.11. 17:45 Aspen - Slalom kobiet, 1. przejazd (90min) 19:15 Lake Louise - Zjazd mężczyzn (105min) 21:00 Aspen - Slalom kobiet, 2. przejazd (75min) Niedziela 29.11. 17:45 Aspen - Slalom kobiet, 1. przejazd (75min) 19:00 Lake Louise - Supergigant mężczyzn (105min) 20:45 Aspen - Slalom kobiet, 2. przejazd (75min) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Svindal z Jansrudem wyjaśnili chyba kto będzie rządził w szybkościowych w tym sezonie:) 1 trening w LL: 1. Svindal 2. Jansrud 3. Guay 71. Bydliński (sklasyfikowanych 72 zawodników) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Oj... Będzie maraton w sobotę, bo jeszcze KSW... Tyle czasu przed TV to spędziłem chyba tylko w czasie IO w Pekinie wiodąc spokojne życie licealisty Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Wyniki pierwszego treningu zjazdu mężczyzn w Lake Louise 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 No to weekend zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Wyniki pierwszego treningu zjazdu mężczyzn w Lake Louise Zaskakująco słabo Innerhofer i Reichelt, ale to tylko trening, i to pierwszy... Czy Aamodt Kilde to syn Andre Kjetilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Idzie weekend Wszystko na eurosport1 (niestety bez pierwszego przejazdu giganta...) Piątek 27.11. 21:15 Aspen - Gigant kobiet, 2. przejazd (45min) Sobota 28.11. 17:45 Aspen - Slalom kobiet, 1. przejazd (90min) 19:15 Lake Louise - Zjazd mężczyzn (105min) 21:00 Aspen - Slalom kobiet, 2. przejazd (75min) Niedziela 29.11. 17:45 Aspen - Slalom kobiet, 1. przejazd (75min) 19:00 Lake Louise - Supergigant mężczyzn (105min) 20:45 Aspen - Slalom kobiet, 2. przejazd (75min) Zestawienie transmisji jest OK.tylko nasz administrator coś pokręcił i w ogóle nie uwzględnił jutrzejszego GS kobiet a wstawił na jutrzejszy dzień DH facetów Może coś w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) Czy Aamodt Kilde to syn Andre Kjetilla? Aleksander Kilde nie jest synem Kjetila Andre (chociaż teoretycznie by mógł - Kjetil 44 lata, a Aleksander 23). Nie są nawet rodziną. Aamodt to imię matki Aleksandra (podobnie jak przykładowo Axel Lund Svindal - gdzie Lund to imię matki Axela. Norwegowie tak mają, że często 2 imię to imię matki). Pozdrawiam serdecznie. PS gdybym obstawiał, to ja bym się wynikami treningów za bardzo nie sugerował. Edytowane 27 Listopad 2015 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi