nurek1974 Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Witam, potrzebuje pożyczyć śpiwór zimowy tak z zakresem temperatur comfort -2 w dół, może być odpłatnie lub jak ktoś nie potrzebuje na przełomie lipca sierpnia, najlepiej puchowy ale syntetyk też może być, potrzebny mi jest na tydzień, sprawa dość pilna może komuś coś w szafie leży i wspomoże w potrzebie. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Cześć Witam, potrzebuje pożyczyć śpiwór zimowy tak z zakresem temperatur comfort -2 w dół, może być odpłatnie lub jak ktoś nie potrzebuje na przełomie lipca sierpnia, najlepiej puchowy ale syntetyk też może być, potrzebny mi jest na tydzień, sprawa dość pilna może komuś coś w szafie leży i wspomoże w potrzebie. Pozdrawiam Rafał Mam do oddania Mój stary śpiwór. To był śpiwór wyprawowy - 1,5 kg nieodtłuszczonego puchu ( we związku z tym charakterystycznie wali ) Niestety jest już trochę przechodzony i ma zepsuty zamek ale ciepły jest z pewnością. Jeżeli nie załatwisz sobie nic lepszego masz go u mnie. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Witam, potrzebuje pożyczyć śpiwór zimowy tak z zakresem temperatur comfort -2 w dół, może być odpłatnie lub jak ktoś nie potrzebuje na przełomie lipca sierpnia, najlepiej puchowy ale syntetyk też może być, potrzebny mi jest na tydzień..... a co to , przewidujesz atak zimy w lecie ? :eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 9 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 a co to , przewidujesz atak zimy w lecie ? :eek: :biggrin: No prawie:biggrin: jak wszytko dojdzie do skutku to będzie zima w lipcu :biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Jeżeli nie pojadę na Grossglocnker'a albo Triglav to mam do pożyczenia Quechue Light 0st syntetyk Tkomf 0st(kobiety) Tlim -5st(mężczyźni). Ale niestety rozmiar M czyli wzrost niby 170cm (ja przy 174cm mam spoko), waga 1440g. Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 9 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Dzięki ale zapomniałem podać rozmiaru u mnie to 190cm więc wchodzi w grę L lub XL. Plany widzę ambitne masz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Jeślibyś odebrał w Skawinie albo Krakowie, to mam syntetycznego "Małacha" na -5, rozmiar L. Używałem na lekkim mrozie i było ok. Z tym, że to już było ponad 10 lat temu, a nie wiem czy śpiwory trzymają parametry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 14 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 (edytowane) Dzięki wszystkim za chęci ale dzisiaj natknąłem się na wyprzedaż w Martens Sport i kupiłem zimowy śpiwór za 99 zł, może to nie puch ale całkiem dobry ma zakres temperatur -11 limit, komfort -4, max +3 waży 1,45 kg, jak na moje potrzeby powinien być dobry zobaczymy w praktyce już za miesiąc z hakiem. pozdrawiam Rafał. Edytowane 14 Czerwiec 2015 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi