ravick97 Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 http://www.waxmund.pl/mrdp/Powyżej coś o długich przejazdach. ....Inspirujące. Dziękuję.Ze swojej strony gorąco polecam sylwetkę Kazimierza Nowaka i jego dokonania, a zwłaszcza zapiski z podróży : "Rowerem i pieszo przez Czarny Ląd. Listy z podróży afrykańskiej z lat 1931-1936" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 JC napisał,że jesteś MISZCZ.: A ja napiszę MISZCZ ŚFJATA.:angel: Jesteś nim z pewnością Johny.:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Johnny, mówiłeś, że ręce Ci drętwieją jak jeżdzisz. A jak tam drugi punkt podporu, nie mówię tu o pedałach, tfu, znaczy się gejach, a o kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Jaka średnia prędkość Ci wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Johnny, mówiłeś, że ręce Ci drętwieją jak jeżdzisz. A jak tam drugi punkt podporu, nie mówię tu o pedałach, tfu, znaczy się gejach, a o kroku? To chyba kwestia przyzwyczajenia,bo jakoś specjalnie ta część nie ucierpiała. : Kupiłem w zeszłym roku taką miękką nakładkę na siodełko w Decatchlonie i to sporo pomogło.Pomogło na tyle,że właściwie nie narzekałem. Kupiłem też wygodniejsze siodełko,ale jakoś do tej pory go nie zamontowałem. Jaka średnia prędkość Ci wyszła? Według Endomondo 16,4 km/h. Ale w to wchodzą odpoczynki,chwilowe postoje na szukanie trasy,stanie na światłach,postój na fotki, itp. Licznik rowerowy zanotował,jeśli dobrze pamiętam, 18,7 km/h. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 .......Bielsko oczywiście znam ale ten Kraków... jaki to kierunek bo miasto ładne a chyba nie byłem? Pozdrowienia serdeczne Bielsko Biała to wiadomo , Bolek i Lolek , Mały Fiat , itd , ale Kraków , co tam jest ??? :wink: ehh , Mitek , Mitek :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi