dodo Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Mój idol nie marnuje czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 mój też :stupid: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Różni zawodnicy, różnie podchodzą do przyszłego sezonu!!! Tedi o nartach chyba jeszcze nie myśli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Mój idol nie marnuje czasu. [ATTACH=CONFIG]22805[/ATTACH] Wielce jestem rad, że Ivica tryska optymizmem i wygląda na zdrowego, pełnego sił i gotowego podjąć jeszcze walkę. A 20 marca nie wyglądało to dobrze. Oby problemy zdrowotne były już za nim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 A wracając do tematu posta - to dzieje się bardzo dużo, że też mnie tam nie ma. Pojeździć z Ivicą na orczykach marzenie. Do tego wspaniała pogoda i luda nie widać zbyt wiele. To z 11 maja: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Patrząc na te zdjęcia dochodzę do wniosku, że na Boże Ciało o wiele lepszą destynacją byłby wyjazd na Hintertux niż czarter łódki na Mazurach! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Patrząc na te zdjęcia dochodzę do wniosku, że na Boże Ciało o wiele lepszą destynacją byłby wyjazd na Hintertux niż czarter łódki na Mazurach! No cóż, nic dodać nic ująć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Patrząc na te zdjęcia dochodzę do wniosku, że na Boże Ciało o wiele lepszą destynacją byłby wyjazd na Hintertux niż czarter łódki na Mazurach! Nie koniecznie. Byłem od środy wieczorem do niedzielnego południa. Piękna Góra - Mamry - Święcajty - Piękna Góra. Trochę słabo wiało. Ale że towarzystwo dobre i bardzo atrakcyjny program (regaty) to jestem bardzo zadowolony z tego kierunku... :smile: Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 Filip Zubcic też trenuje na Tuxie. Pogoda jak widać dalej Chorwatom dopisuje! Zaczynam marzyć o jakimś wypadzie na któryś z lodowców. Nie dość, że pogoda super to luda dalej brak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 Zaczynam marzyć o jakimś wypadzie na któryś z lodowców. Nie dość, że pogoda super to luda dalej brak. Mariusz,nie prowokuj... :wink: Chodziło mi po głowie,żeby nawet tak na jeden dzień wyskoczyć... :angel: Nie liczyłem kilometrów,ale ode mnie to ok 8 godz. jazdy,więc blisko... :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 Ja mam jakieś 800 km. Czekam, aż mi naprawią auto i kombinuję jak z pracy zerwać się na jakieś 3-4 dni. Za 10 dni chcę podjąć wiążącą decyzję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 Wielce jestem rad, że Ivica tryska optymizmem i wygląda na zdrowego, pełnego sił i gotowego podjąć jeszcze walkę. A 20 marca nie wyglądało to dobrze. Oby problemy zdrowotne były już za nim!!! Ughhh, 2 mc temu nóżka wyglądała bardzo podobnie, tzn. pomarańcze kolory, wygolenie i dziurki. Tylko, że lewa i że opuchlizna była :smile: Za 1,5 mc drugi etap i z powrotem się kuruj i byle do zimy :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Życzę Tobie Juice do początków zimy odzyskania pełnej sprawności i z pierwszym śniegiem śmigania od rana do nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Dzisiaj na Tuxie fajnie, ale do 11 czerwca sporo deszczu. Od 4 do 8 codziennie mogą być burze, a od 9 do 11 zachmurzenie i deszcz:mad:: Ja czekam na lepszą pogodę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 Dzisiaj na Tuxie fajnie, ale do 11 czerwca sporo deszczu. Od 4 do 8 codziennie mogą być burze, a od 9 do 11 zachmurzenie i deszcz:mad:: Ja czekam na lepszą pogodę! To jest już po zawodach, już jest ciepło i temperatura nawet w nocy pw 0, wszystko płynie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 To jest już po zawodach, już jest ciepło i temperatura nawet w nocy pw 0, wszystko płynie... Ja nie jestem nadmiernie wymagający. Dla mnie wystarczyłby jeden czynny orczyk i też byłbym zadowolony. Boję się tylko, że jak będzie mało tras to zrobi się tłoczno na tych czynnych. Tego bym bardzo nie chciał. Dla siebie potrzebuję niestety wolnej przestrzeni, a to przy tłoku jest niemożliwe. Nie wiem jak o tej porze wygląda możliwość jazdy pozatrasowej(do tej pory na lodowcach jeździłem tylko do początków maja). Jeśli masz jakieś doświadczenia w tym temacie to proszę o podpowiedź. I jest jeszcze jeden duży minus - nie ma tam już niestety Ivicy, a bardzo Go cenię, ale może gdzieś kiedyś... , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 To jest już po zawodach, już jest ciepło i temperatura nawet w nocy pw 0, wszystko płynie... Dzis -6 i dosypalo :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Dzis -6 i dosypalo :biggrin: Kusisz, oj kusisz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Na Tuxie juz juz pada "snieg" :biggrin: ! Zaczynamy sezon ? :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Powiem Ci Arturro że nie tylko tam :smile: Nieskromnie dodam że w następnym tygodniu trochę się rodzinnie poszlajamy :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 No to foty musza byc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Nieskromnie dodam że w następnym tygodniu trochę się rodzinnie poszlajamy :angel: Chwalipięta :biggrin: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Hmm : jeżeli już jestem posądzony o chwalenie to powiem że nie będziemy na Tux—ie Będziemy sprawdzać Zermatt,Saas—Fee I może coś jeszcze :tongue: Ps.Maikel a jak jeszcze raz nazwiesz mnie chwalipiętą to fotek niet:stupid::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Będziemy sprawdzać Zermatt,Saas—Fee I może coś jeszcze :tongue: :tongue: :tongue: -tyle w temacie pozdrawiam ze słonecznej USTKI :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2015 Nie wiem czy było ale jest info na stronie Tuxa o nowej szóstce :smile: http://www.hintertuxergletscher.at/de/service/news-aktuell.html?tx_coonews_news%5Bitem%5D=145&tx_coonews_news%5Baction%5D=detail&tx_coonews_news%5Bcontroller%5D=News&cHash=b9d4bf187dbb10ff1b45d0a4ae29c330 Angielski http://www.hintertuxergletscher.at/en/service/news.html?tx_coonews_news%5Bitem%5D=145&tx_coonews_news%5Baction%5D=detail&tx_coonews_news%5Bcontroller%5D=News&cHash=b9d4bf187dbb10ff1b45d0a4ae29c330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi