JC Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Na lodowcu Stubai w Austrii spadło 45cm świeżego śniegu!!! Pow Pow Pow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Na lodowcu Stubai w Austrii spadło 45cm świeżego śniegu!!! Pow Pow Pow a ja w pracy :sorrow::sorrow::sorrow: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Może jakiś WZF :biggrin: Ja bym się pisał na przyszły weekend :smile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Może jakiś WZF :biggrin: Ja bym się pisał na przyszły weekend :smile jak pogoda dopisze ruszam z Warszawy 11 czerwca na 3 dni pewnie 1 dzień będziemy na Stubaj dwa na Tux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Na Stubai warunki rewalacyjne :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 [ATTACH=CONFIG]22835[/ATTACH] Na Stubai warunki rewalacyjne :smile: Ja mam auto zatankowanie, narty zrobione, tylko Ciebie q...a nie ma:mad:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Ja mam auto zatankowanie, narty zrobione, tylko Ciebie q...a nie ma:mad:: Narty ,nartami ale proponuje Ci zagęszczać ruchy bo występy gościnne w Warszawie tuż,tuż :tongue: MB(figo) już pewnie przebiera nogami :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 Narty ,nartami ale proponuje Ci zagęszczać ruchy bo występy gościnne w Warszawie tuż,tuż :tongue: MB(figo) już pewnie przebiera nogami :stupid: Cóż za płynna zmiana tematu, no ale rozumiem że nie masz nic na swoją obronę :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Narty ,nartami ale proponuje Ci zagęszczać ruchy bo występy gościnne w Warszawie tuż,tuż :tongue: MB(figo) już pewnie przebiera nogami :stupid: Już ćwiczę przyśpiewki weselne.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi