Pinio46 Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 (edytowane) Nie zobaczymy już Słowenki w przeszłym sezonie w APŚ Tapatalkiem Edytowane 7 Maj 2015 przez Pinio46 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Nie zobaczymy już Słowenki w przeszłym sezonie w ABS Tapatalkiem Na znak protestu - rezygnuję na najbliższy sezon z Ligii Typerów!!! PS komu ja będę teraz kibicował w APŚ? Może pokaże się ktoś młody z Bałkanów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Kogoś się znajdzie do typowania, no szkoda, że zakończyła karierę Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Cześć ..... PS komu ja będę teraz kibicował w APŚ? Może pokaże się ktoś młody z Bałkanów? Ana Bucik. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Na razie nie zakończyła kariery, tylko napisała, że podejmie decyzje po rocznej przerwie. Pozdr Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Wątpię żeby po roku się zdecydowała na powrót, zobaczymy Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Cześć Ana Bucik. Pozdro Oczywiście o niej myślałem ale po cichu, żeby nie zapeszyć. Nie wiem tylko czy mentalnie jest gotowa na sukcesy, technikę już ma ale tylko nieliczni osiągają szczyty. Wytrenować tego czegoś raczej się nie da. Albo się to ma albo nie. Chociaż w przypadku Tiny Maze byłbym skłonny uwierzyć, że uwierzyła w siebie jakby stopniowo - poprawiając się z roku na rok. Doprowadzając ją do niebywałych szczytów, które długo jeszcze będą nieosiągalne dla jej następczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi