leitner Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Ale odmowę z ośrodka? Chyba wszystko tam działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Ale odmowę z ośrodka? Chyba wszystko tam działa... Przypuszczam że Artur dostał odmowę od swojej osobistej małżonki :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Kolega nie da rady, a sam nie za bardzo chce jechac :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Na Fonnie niedługo rusza sezon. Zaczęli odśnieżać trasy :biggrin: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Ajajaj! Piękne widoki. Pasowałoby się tam teraz przenieść : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Znalazłem jeszcze jedno równie atrakcyjne miejsce. Stryn, w Norwegii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Do nas zima wróci w niedziele więc nie trzeba być w Norwegii by jeździć na nartach. Kasprowy będzie miał warun na majowy weekend jak ta lala:biggrin: Oglądałem prognozy i zima na Kasprowym potrwa do pierwszych dni maja. Na nizinach też raczej chłodno. Szczerze to dla mnie to fatalne prognozy. Oczekuje ciepłej wiosny ,również w górach. Zimowo miało być na K.W. 09-10.04.16 a było ciepło,mokro i mgliście. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Oglądałem prognozy i zima na Kasprowym potrwa do pierwszych dni maja.... no i fajnie , w długi weekend jakąś turę , a może i dwie się wymyśli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 no i fajnie , w długi weekend jakąś turę , a może i dwie się wymyśli Spójrz z kolegami na Stryn o którym pisałem. Myślę że dobra opcja letnia dla was. Daleko ale w paru zawsze droga idzie szybciej :smile: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Chyba podobnie jak na Kasprowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Ktoś na lodowcu Fonna bawi się inaczej niż inni... : [video=youtube;7AF0-t3GGZA] http://jon-olsson.com/lambos-love-glaciers-vlog-31/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 (edytowane) Przygotowania do sezonu też genialne i trochę inne niż w większości ośrodków : Filmik z początku maja. [video=youtube;A0W1LUdc_jU] Edytowane 16 Maj 2016 przez leitner 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 (edytowane) Wjeżdżałem autem na Fonne i powiem że dla wielu jest to wystarczające przeżycie. Myślałem że moje auto przestanie pobierać olej z miski. Nachylenie robi wrażenie, a waskość drogi i przepaści nie pomagają :biggrin: Edytowane 16 Maj 2016 przez artix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi