marboru Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Andrzeju, w Twoje równe urodziny życzę Ci wszystkiego dobrego. Zdrowia, realizacji celów, spełnienia marzeń i...super narciarskich wypraw, jak największej ilości dni na nartach w przyszłym sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Przyłączam się do życzeń. Najlepszego ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Dużo zdrowia !!! pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Andrzej,przede wszystkim dużo zdrowia,bo to najważniejsze! Spełnienia marzeń,duuużo dni na nartach oraz sukcesów w rajdach! :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 (edytowane) Andrzej zdrowia, spełnienia marzeń i planów. A browar za twoje zdrowie wypijemy pewnie gdzieś w górach. :smile: Edytowane 27 Kwiecień 2015 przez artix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Ja tradycyjnie życzę 100 lat x 100 dni w sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 100 lat )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, spełnienia marzeń (nie tylko narciarskich:wink:), długiego sezonu narciarskiego i dobrego humoru :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Miło mi kiedym czytam Wasze życzenia. Serdecznie za nie dziękuję. Martwi mnie jedynie to, że mam na karku sporą okrągłą gromadę latek a tak wiele jeszcze planów i rzeczy do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Bumer życzę Ci jak najwięcej dni na nartach i żeby Twoje pióro (klawiatura) się nie stępiło!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Miło mi kiedym czytam Wasze życzenia. Serdecznie za nie dziękuję. Martwi mnie jedynie to, że mam na karku sporą okrągłą gromadę latek a tak wiele jeszcze planów i rzeczy do zrobienia. Napewno zdążysz wszystko zrobić! Najważniejsze jest to, abyś miał chęci do spełniania marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Andrzeju, sorry że tak późno ale dopiero dzisiaj jestem w "sieci". Pomyślności i końskiego zdrowia. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Także zaległe, ale szczere życzenia dużo zdrowia, spełnienia marzeń oraz wiele radości i satysfakcji z tego co robisz :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Urodziny 2016 Ponieważ nie chciałem zakładać nowego wątku - życzenia będą w odnalezionym, starym :smile: Andrzej, z okazji urodzin życzę Ci przede wszystkim zdrowia...a potem, to już tradycyjnie - wielu wygranych w wyścigach samochodowych, mnóstwa wypraw narciarskich pełnych śniegu, słońca i pięknych widoków - nie tylko krajobrazowych... Spełnienia marzeń i kasy jak lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Najlepszego Andrzej :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Andrzej, zdrówka i zdrówka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Andrzej,wszystkiego najlepszego,a przede wszystkim duuuuzo zdrowia! Spełnianie wszystkich marzeń,zwłaszcza tych narciarskich! No i życzę kolejnych sukcesów w wyścigach samochodowych! Oby "Hondzia" się spisywała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Wszystkiego naj! Dużo zdrowia, spełnienia marzeń (chyba część się spełniło przez ostatni rok :wink:) i dużo uśmiechu na co dzień :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 najlepszego! ps. jaką Hondą startujesz i w jakich zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 najlepszego! ps. jaką Hondą startujesz i w jakich zawodach? Najlepsze do ścigania są Civic-i. Bumer Pucharów i Medali we wszystkich dyscyplinach które uprawiasz i letnich wakacji w bałkańskich klimatach życzy Ci Ania z Marionenem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Najlepsze do ścigania są Civic-i. fakt, ale pytanie która generacja jest w użyciu i który konkretnie model :wink: z ciekawości pytam bo sam od wielu lat jeżdżę Hondami i uważam je za świetne auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Serdecznie dziekuję Wszystkim za życzenia urodzinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi