SB Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 PS. teraz właśnie na stokach poznajesz kto jest PRAWDZIWYM narciarzem a kto OGRODNIKIEM jeżdżącym na nartach! Możesz wyjaśnić co ma wspólnego "bycie prawdziwym narciarzem" z wykonywaną pracą zawodową ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Widać ze tam po drugiej stronie to inny świat niż KW. Fajnie to ogarneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Możesz wyjaśnić co ma wspólnego "bycie prawdziwym narciarzem" z wykonywaną pracą zawodową ? Obiecywałem sobie że nie będę wchodził w "dziwne polemiki" z nikim na tym forum ale Tobie wyjaśnię: dla mnie prawdziwy narciarz to ten z pasją który jeździ tak długo jak jeżdżą wyciągi lub jest śnieg pod nartą a OGRODNIK jeżdżącym na nartach to taki skrót myślowy i dla mnie to Ci narciarze którzy narty chowają do garażu jak tylko słoneczko mocniej przyświeci i zaczynają "grzebać" w ziemi na swoich przydomowych ogródkach... Jak widzisz nie ma to nic wspólnego z zawodem ogrodnika ani rolnika tylko to ich prawdziwa pasja ważniejsza od nart - dlatego takie sformułowanie. (moje prywatne Ale każdy kocha to co lubi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Sprawdziły się moje czarne proroctwa! Dziś jeździ już tylko 4 na lukowa! i to oznacza koniec sezonu na Chopoku! :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Sprawdziły się moje czarne proroctwa! Dziś jeździ już tylko 4 na lukowa! i to oznacza koniec sezonu na Chopoku! :sorrow: Jasiek kup sprzęt do skiturów , to przedłużysz sobie sezon co najmniej o miesiąc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Jasiek kup sprzęt do skiturów , to przedłużysz sobie sezon co najmniej o miesiąc :biggrin: Wiesz jakoś mnie nie ciągnie. Za wygodny jestem :biggrin: każdy wiek ma swoje priorytety :wink: nie po to przesiadłem sie z orczyków na kanapy i koleje żeby teraz pod górę z buta cisnąć :wink: PS. ale te nowe nartki mają zatyczki na foki a więc pierwszy krok jest :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Właśnie przeczytałem,że Rohace mają chodzić w weekend majowy!!! :applause: No to nie wiem,czy tam nie pojadę na majówkę... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 (edytowane) K2 Hellbent też jest rewelacyjna!Nawet na twardym jedzie się super,mimo szerokości. Chyba nigdy jej nie sprzedam! :proud:Hello Johnny pobudka! Marboru właśnie o niej mówi! a Iron Maiden to dygresja do tego z tą kosą... bo wypisz wymaluj EDI :biggrin: (maskotka zespołu) PozdrawiamPS. kocham Iron'ów i całego rocka Edytowane 27 Kwiecień 2015 przez Gość ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Obiecywałem sobie że nie będę wchodził w "dziwne polemiki" z nikim na tym forum ale Tobie wyjaśnię: dla mnie prawdziwy narciarz to ten z pasją który jeździ tak długo jak jeżdżą wyciągi lub jest śnieg pod nartą a OGRODNIK jeżdżącym na nartach to taki skrót myślowy i dla mnie to Ci narciarze którzy narty chowają do garażu jak tylko słoneczko mocniej przyświeci i zaczynają "grzebać" w ziemi na swoich przydomowych ogródkach... Jak widzisz nie ma to nic wspólnego z zawodem ogrodnika ani rolnika tylko to ich prawdziwa pasja ważniejsza od nart - dlatego takie sformułowanie. (moje prywatne Ale każdy kocha to co lubi! Chwała Bogu!!! Bo,... SB mnie namawiał na wyjazd do Gliwic.:wink: ...,mówi-pojedziemy i skopiemy Jaśkowi ogródek :tongue: ...,a ja mówię-i wyrwiemy chwasty :laughing: I to wszystko fachowo.:cheerful: :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Hello Johnny pobudka! Marboru właśnie o niej mówi! [ATTACH=CONFIG]22620[/ATTACH] a Iron Maiden to dygresja do tego z tą kosą... bo wypisz wymaluj EDI :biggrin: (maskotka zespołu) Pozdrawiam PS. kocham Iron'ów i całego rocka Wiesz,nie bardzo załapałem,bo myślałem,że o twoją nartę chodzi... K2 ma w swojej ofercie nartę o nazwie Iron Maiden,ale jej wyglądu nie pamiętałem. Oto ona: Chyba,że Mariusz wziął moją za tamtą... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Wiesz Edi jak Edi zawsze przystojny! :biggrin: :stupid: PS. nie wiedziałem że są takie zaje...te z Edim!!!!!! ja pierdziu kupił bym od ręki! cóż za późno :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 aaa tak mi się przypomniało... jak by ktoś chciał na Chopka na święta majowe to kliknijcie poniżej co TMR wam proponuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Może jeszcze pretekarska będzie w weekend czynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 aaa tak mi się przypomniało... jak by ktoś chciał na Chopka na święta majowe to kliknijcie poniżej co TMR wam proponuje! [ATTACH=CONFIG]22629[/ATTACH] Fajna nazwa załączonego pliku W cytacie jest Załacznik z numerem alle po otwarciu/powiększeniu w Twoim poście jest ta prawdziwa w prawym dolnym rogu Muszę przyznać, że też często takiej używam gdy na szybko coś robię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Właśnie kupiłem sprytny karnet. Przynajmniej mam większą motywację, żeby częściej bywać na Słowacji :applause: Czy ktoś może wie czy gopass działa też w lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Tak z ciekawości ten sprytny karnet to ile ośrodków obejmuje : Z tego co wiem to w listopadzie trzeba wydać 300 ojro teraz jest za 200 ale czy w to wchodzi też Vratna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 (edytowane) Vratnej nie obejmuje. To jest karnet ośrodków TMR-u, czyli Chopok i region Vysoke Tatry. Plus ewentualnie - Tatralandia Teraz płacisz 49€, a na jesieni (do 31.10) dopłacasz resztę, czyli 150€. Ja tylko 110 :biggrin: Jakbyś chciał kupić całosezonowy TMR-u w listopadzie, to płacisz coś ok. 330 ojro. Edytowane 28 Kwiecień 2015 przez leitner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 To jak się to ma do tego karnetu,co pisał Jasiek : SuperSkipas to nie jedna górka! tylko 9 ośrodków!!! (nie orientujesz się to nie wprowadzaj innych w błąd!) Chopok, Tatrzańska Łomnica, Strbskie Pleso, Vratna, Wielka Racza, Dolovale, Malino Brdo i jeszcze kilka aaa np. Czeski Spindlerovy Mlyn i jeszcze kilka... jak to nie jest wolność narciarska to sory ale... JEST DEMOKRACJA! PS. a na Kasprowym to widzę że szalejesz raz na 40 lat! lubię takie opinię... nie jeździłem! ale widziałem!... ludzie mówią że... dajcie spokój i piszcie jak wiecie o czym piszecie! a za życzenia dzięki jutro wyjeżdżam a TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 (edytowane) Slovakia Super Skipass to , tak jak napisał Jasiek, karnet obejmujący największe ośrodki słowackie i czeski Spindlerov. Sprytny karnet obejmuje tylko Chopok, Tatrzańską Łomnicę, Śtrbské Pleso i Starý Smokovec. Jest też trochę tańszy od Super Skipassu. Zaraz poszukam ile... Edit: Super Skipass kosztuje 390€, a TMR-owy 330€ Edytowane 28 Kwiecień 2015 przez leitner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 (edytowane) Czy ktoś może wie czy gopass działa też w lato? Gopass tak ale nie karnet. A co do tego karnetu to działa tylko: albo na narty albo na tatralandię! czyli nie możesz iść rano na narty a po południu na baseny i nie ma nic wspólnego z SUPER SKIPASSem. Superskipassa teraz nie możesz kupić dopiero przed sezonem. Pozdrawiam PS. na Gopassie latem im więcej razy korzystasz z kolei tym większe zniżki dostajesz na kolejne wjazdy. Edytowane 28 Kwiecień 2015 przez Gość PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Kupcie se chłopaki parę akcji TMR...skipass będzie w pakiecie. Więcej info tu: http://www.tmr.sk/klub-akcjonariuszy-/korzystanie-z-profitow/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Kupcie se chłopaki parę akcji TMR...skipass będzie w pakiecie... Nooo niby tak... myślałem nawet o tym kilka razy ale --> żeby mieć całosezonówkę trzeba kupić min. 130 akcji (obecnie po 21,5 jurków czyli obecnie około 90PLN) co daje zamrożenie około 115 tysięcy... i tu zawszę kończy się moje rozważanie tego tematu... :biggrin: ale jakbym miał wolne środki to kto wie : PS. ale pewnie wymyślił bym coś ciekawego i już bym ich nie miał :biggrin: :stupid: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Nooo niby tak... myślałem nawet o tym kilka razy ale --> żeby mieć całosezonówkę trzeba kupić min. 130 akcji (obecnie po 21,5 jurków czyli obecnie około 90PLN) co daje zamrożenie około 115 tysięcy... i tu zawszę kończy się moje rozważanie tego tematu... :biggrin: ale jakbym miał wolne środki to kto wie : PS. ale pewnie wymyślił bym coś ciekawego i już bym ich nie miał :biggrin: :stupid: Pozdrawiam. Małe sprostowanie kwoty - nie 115 tys, a 11,5 tys. Taka mała różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Małe sprostowanie kwoty - nie 115 tys, a 11,5 tys. Taka mała różnica Nooo dokładnie... taki czeski błąd! :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Małe sprostowanie kwoty - nie 115 tys, a 11,5 tys. Taka mała różnica Dla niektórych to i tak bez różnicy. Równie dobrze mogłoby być 1115000 :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi