Gość Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Nie wiem czy ktoś na forum już to pisał ale TMR kupił 75% akcji Chorzowskiego WESOŁEGO MIASTECZKA! chcą "wtopić" przez 5 lat 120mln jurków!!! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Ciekwe czy odnowią trójkąt kolejkowy? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Plany mają bardzo ambitne, tylko do tej pory odbijali się od urzędniczej ściany, dobrze że temat ruszył dalej, jak nasi nie potrafią to niech obcy stawiają. Tapa-talked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Ciekawe czy sezonówka tam będzie działać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Chcą "wtopić" przez 5 lat 120mln jurków!!! :eek: Nie ojro tylko 120mln złotówków :biggrin: czyli jakieś 30 mln ojro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Nie ojro tylko 120mln złotówków :biggrin: czyli jakieś 30 mln ojro :biggrin: To coś źle doczytałem : ale to i lepiej! może im wystarczy na kolej na południu Chopka albo na Pilsko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Nie podano chyba w końcu ważnej informacji, czy TMR może wykupić miasteczko po ilus tam latach. Tak się składa, ze od jakiegoś czasu mieszkam obok Parku Chorzowskiego i niestety nic nie ma z czasów jego świetności. A raczej jest wszystko, rzadko wyremontowane, stadion Slaski w budowie ciągłej i Wesołe Miasteczko, które wygląda gorzej niż marnie. Życzę Slowakom jak najlepiej ale maja bardzo dużo do zrobienia. Moim zdaniem Słowacy muszą zbudować Miasteczko od nowa i pomyśleć o parkingach bo juz od dawna nie ma gdzie parkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Bodaj po następnych pięciu latach, mogą przejąc następny pakiet akcji czyli 25% z tego co pamiętam :smile: Też mi eis wydaje, że te 120 mln PLN to niezbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 TMR wykupi jeszcze hałdy,usypie górkę i zrobi tam stację narciarską. To wyjdzie taniej niż modernizacja miasteczka... Miasteczko posłuży jako szkielet i fundamenty... :tongue: :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 TMR wykupi jeszcze hałdy,usypie górkę i zrobi tam stację narciarską. To wyjdzie taniej niż modernizacja miasteczka... Miasteczko posłuży jako szkielet i fundamenty... :tongue: :stupid: Maciek w Parku jest już górka z przeszkodami I nawet narciarze -liczba mnoga- jeździli zimie. Gorzej, że nie jest to w obrębie Wesołego Miasteczka i niestety musieliby zbudować kolejną "Elkę", żeby w to miejsce dowieźć kogokolwiek. Co do samego miejsca: 120baniek za taką działkę w takiej lokalizacji... czekam z niecierpliwością na ich działania. Spacerkiem mam może 10 minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Johnny czy Janusz jeszcze Cię trzyma z Kasprowego czy dopadł Cię nowy :eek: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Janusz miał zostać w hotelu,ale chłopaki cichaczem wsadzili mi go do plecaka... W domu rozpakowuję się, otweram plecak,a tam... szachrawy uśmiech! :eek: Nie nie nie - pomyślałem... :unsure: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi