JurekByd Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Mam 3 wolne miejsca na majówkę -wyruszamy 30.04 z Bydgoszczy przez Leszno i Wrocław.Jeździmy 4 dni od 1.05 do 4.04 włącznie. W planach Ischgl , Kaunertal i Pitztal -jest możliwość skorzystania z karnetów za zakupy w skiteamie za pół ceny.Koszt dojazdu,transferów na stoki , kwaterki i wyżywienia (śniadania i obiadokolacje,ciasto,napoje) to tylko 650 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowana Czy wobec tego mogę prosić o bardziej szczegółowe szczegóły na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Zapomniałam dodać, dwie osoby są chętne proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Zapomniałam dodać, dwie osoby są chętne proszę o szybką odpowiedź Witam na pokładzie;-) Zostało ostatnie wolne miejsce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi