tomi33 Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam Pod koniec tygodnia będę miał bon ze SKITEAMU na dwudniowy karnet na jeden z tyrolskich lodowców.Ważny do końca kwietnia więc jak ktoś będzie zainteresowany to odstąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Jak odstąpisz to chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 13 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Jak dostanę to odstąpię.Dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 20 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Dostałem....ważny do 24.04.Oddam w dobre ręce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, a czy przypadkiem nie jest on ważny do 03.05....? bo z tego co kojarzę, rejestracja jest do 24.04 i jak coś to moje ręce są bardzo odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 JurekByd jeśli będziesz miał "odstąpiony" to chętnie przygarnę na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 20 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, a czy przypadkiem nie jest on ważny do 03.05....? bo z tego co kojarzę, rejestracja jest do 24.04 i jak coś to moje ręce są bardzo odpowiednie Chcesz.Pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braski Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, Mam również do odstąpienie dwa 2-dniowe karnety na tyrolskie lodowce. Ważne do 03.05 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, Mam również do odstąpienie dwa 2-dniowe karnety na tyrolskie lodowce. Ważne do 03.05 Pozdrawiam To jest do 3.05.2015 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braski Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Tak do 03.05 (również promocja Ski Team-u) Więcej info na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Oh Panowie najpierw ODSTĄPICIE... ODDACIE a później taka interesowność za Wami przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Oh Panowie najpierw ODSTĄPICIE... ODDACIE a później taka interesowność za Wami przemawia podaj maila proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 boję się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 boję się :) Czego?...maila z bonem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 No ok, przekonałeś mnie w tym momencie będę nielojalna względem jednego z uczestników ale co mi tam, myślę że mi wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Chciałaś....masz...poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 No właśnie widzę ale przecieram oczy ze zdumienia w dzisiejszych czasach taki gest... zaraz wypróbuję to szczęście, na razie skromne dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Widzę że Ci zależy, a szkoda żeby się zmarnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Jeszcze raz wielkie dzięki ale tak sobie poczytałam i widzę "nie można odstępować innej osobie" i myślę, że to byłoby zbyt piękne, żeby było prawdziwe... Obawiam się, że adres mailowy przy logowaniu na stronę musi odpowiadać adresowi podanemu Skiteamowi... Wydaje mi się, że sklep tu nieźle pomyślał... Bo nie każdy, który zrobi zakupy w Skiteamie pojedzie na lodowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 mogę się ja zalogować a kupon jakoś podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Wiesz co, potrzebowałam trochę czasu na zalogowanie się i realizację chyba się udało ale jeden z użytkowników poczuł się zazdrosny ja Ci jeszcze raz dziękuję jak widać nie wszyscy szukają korzyści pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 21 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Wiesz co, potrzebowałam trochę czasu na zalogowanie się i realizację chyba się udało ale jeden z użytkowników poczuł się zazdrosny ja Ci jeszcze raz dziękuję jak widać nie wszyscy szukają korzyści pozdrowienia serdeczne Przejdzie mu:) miłej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Żeby była miła i bezpieczna, nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi