marboru Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 (edytowane) Cóż... ...popełniłem kilka ujęć z upadków w czasie ostatnich dwóch pobytów na nartach w Austrii: w dolinie Zillertal i na WorldSkiteście 2015 - pora się pochwalić :biggrin: A ponieważ upadam nie tylko ja, i uzyskałem kumpla Majkela zgodę oraz johnnego narciarza na wykreowanie poniższego obrazu - postanowiłem go Wam zaprezentować :happy: Niecałe dwie minuty oglądania i cztery gleby (każda ma również ujęcie slow): 1. Kamera z klatki piersiowej...chwila nieuwagi w trakcie kręcenia JC i piękna gleba... 2. Zbyt bliska jazda ojca z synem "do kamery" - skutek? Dosyć widowiskowy upadek. 3. Johnny i bliskie spotkanie trzeciego stopnia z Harakiri :applause: Maćku - wielkie gratulacje z tego fajnego zbliżenia ze sławną marketingowo trasą. 4. ...i znowu ja. Tym razem na Hintertuxie. Co się stało? ...cóż? Tak to jest jak się człowiek uczy i popełnia błędy techniczne... Ale ratowałem się pięknie - w slow wyglądam jak tańcząca baletnica. Miłego oglądania :cheerful: Poniżej link do YT - gdzie proponuję zmianę w ustawieniach na wersję HD 1080p60 oraz do Vimeo, gdzie jest od razu HD. [video=youtube;UHaz2Aku6r4] [video=vimeo;124106087] Edytowane 4 Kwiecień 2015 przez marboru 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 W wszystkich tych upadkach jest jedna prawidłowość, narty wypinają się wam wcześniej niż upadniecie, może i to dobrze ale można by było to ustać gdyby się nie wypięła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 W wszystkich tych upadkach jest jedna prawidłowość, narty wypinają się wam wcześniej niż upadniecie, może i to dobrze ale można by było to ustać gdyby się nie wypięła. Błąd,mi się nie wypięła. :wink: Wjechałem na sporą połać lodu na nartach,które w czwartym dniu od ostrzenia,już kiepsko trzymały.Liczyłem jeszcze na jakąś muldę,ale niestety... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Jedyny który poza trasą śmiga:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Fajne i śmieszne te wasze upadki... a to dlatego, że bez konsekwencji zdrowotnych :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Powiem szczerze że ciesze się ze się wypinają wcześniej. Połamanych kolan nie lubię! Mam też coś do wrzutwrzutki, rano postaram się ogarnąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Mariusz, a czemu nie tu ? http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/18979-Narciarskie-wzloty-i-upadki?highlight= Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Mariusz, a czemu nie tu ? http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/18979-Narciarskie-wzloty-i-upadki?highlight= Pozdrawiam Nie mogłem odnaleźć wątku :frown:: Ale już się poprawiłem :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 .... Ale już się poprawiłem Ok, wybaczam :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi