Plywak Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 [ATTACH=CONFIG]22144[/ATTACH] pojechaliście tam za karę ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Mam nadzieje że dałem trochę do myślenia forumowiczom przynajmniej tym z południa Polski,bo odległość to 1000 km Nie tylko z południa. Ode mnie jest tylko 100 km dalej niż np. do Ischgl. Zajadę w przyszłym roku na narty i.. fondue :angel:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 [ATTACH=CONFIG]22144[/ATTACH] pojechaliście tam za karę ? Eee : faktycznie facjaty wyszły średnio,chyba z tych nart nam się w dupi.poprzewracało :tongue: :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Frytki po 9,80 zł ??? Drogo :biggrin: Gdzie oni ziemniaki kupują? Na księżycu? Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Eee : faktycznie facjaty wyszły średnio,chyba z tych nart nam się w dupi.poprzewracało :tongue: :stupid: To pewnie ten rachunek... :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Dzięki za wspominki. Jak by kogoś interesowało, to w StM, jest fajny hotel z HP wyżywieniem i z karnetami (do sprawdzenia w sezonie, bo był jak ja tam byłem), za w "miarę" normalne pieniądze - oczywiście przy tym kursie, to chyba nic nie ma normalnych tam cen. Ale???. Nazywa się "Landinella", ma parę restauracji do wyboru, własny browar i świetne położenie. Jest poza miastem, skibus darmy 100 m od hotelu. A co rejonu narciarskiego, to jest jeden z lepszych w Alpach, rzeczywiście spokojnie na tydzień pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 (edytowane) Po ostatniej wizycie przywiozłem trochę głupich mapek :cheerful: Nawet fajne : [ATTACH=CONFIG]22143[/ATTACH] Ale niestety :redface: obiecałem już szwagierce na rozpałkę do kominka :biggrin: Dzię-ku-ję!!! :biggrin: A ja nie pamietam czy z Białki Ci wysłałam mapki... jak nie to wyślę w poniedziałek:smile: Co do ceny za parking to... może nie doczytałeś... a może w tej cenie są jakieś dodatkowe usługi :applause: Edytowane 10 Kwiecień 2015 przez Dumpling Zębowa Wróżka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Co do ceny za parking to... może nie doczytałeś... a może w tej cenie są jakieś dodatkowe usługi :applause:Tja : chciałem sobie zrobić pełny serwis nart ale okazało się że trzeba ciut dopłacić :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Tja : chciałem sobie zrobić pełny serwis nart ale okazało się że trzeba ciut dopłacić :tongue: [ATTACH=CONFIG]22168[/ATTACH] :eek: Przecinka zapomnieli wstawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Drogo:eek: ale jak pięknie:biggrin: Austria to tylko namiastka :wink: poukładanego alpejskiego kraju:cool:: Jak mam kończyć narciarski żywot, to tylko po zwiedzeniu Szwajcarii:tongue: Tutaj ciekawy filmik prezentujący walory Szwajcarii,która wydaje się nie ciekawa ze względu na cenę franka:sorrow: [video=youtube;tewIxs70Pgo] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 To co może zaczniemy eksplorować Szwajcarię w nadchodzącym sezonie bo nie wiadomo kiedy nas ... :tongue::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi