Gość Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Wszystkim forumowiczom oraz wszystkim którzy kochają narty...ZDROWYCH, WESOŁYCH i AKTYWNYCH ŚWIĄT WIELKIEJNOCY[ATTACH=CONFIG]21760[/ATTACH]PS. może za wcześnie ale wyjeżdżam i nie wiem jak to będzie z czasem i chęciami :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 I ja życzę wszystkim Forumowiczom wesołych, zdrowych, rodzinnych i narciarsko-śnieżnych świąt Wielkiej Nocy! :applause: Teraz coś głębszego :wink: (Mam nadzieję, że to nie narusza zasad forum:mellow:) Nie każdy będzie jeździł w niedzielę na nartach. Większość posiedzi, porozmawia, zje, wypije:confused:: , może część pójdzie do kościoła i zakończy dzień radosną myślą-że nie trzeba wstawać następnego dnia do szkoły/pracy. I tyle. Ale to przecież BEZ SENSU!!! Wierzący powinni być radośni, bo Bóg żyje! Niewierzący (lub innowiercy) i tak w większości obchodzą święta Wielkiej Nocy z tradycji-przekonania nie mają, ale co roku tak było, to w tym roku też tak musi być. Jeżeli rzeczywiście te święta wnoszą inną atmosferę w domu, to może warto poświęcić trochę czasu na refleksję? Żebyśmy nie umierali w ciągu życia i nie żyli martwi. A jeśli tak już się tak stało, to żeby zMARTWYCHpowstało Dobro, Radość i Życie, które jest największym darem!:cheerful: Podsumowując życzę Wam wesołych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy z odrobiną czasu na refleksję 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Idą Święta, co się dzieje, W górach sypie, w dole leje, żal w śmingusa wyjść z wiaderkiem, lepiej wciągnąć się krzesełkiem i z jajkami wraz z kiełbasą gonić zajca poza trasą ?. Życzę Wam by tak co roku barszcz świąteczny jeść na stoku. ? ? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Kolorowych,pogodnych Świąt...:smile: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Zdrowych, rodzinnych i spokojnych Świąt! Śnieżnego lanego poniedziałku dla tych co w Górach, na nartach!!! A dla tych, którzy się jeszcze wybierają poszusować, zimy do początku maja 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Wszystkim życzę Wesołych i ZDROWYCH Świąt.:biggrin: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka_na _nartach Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Radosnych i spokojnych Świąt oraz wody i śniegu ( wszak też woda:biggrin:)na mokry poniedziałek. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 To i ja dołączam się do życzeń Spokojnych, zdrowych, wesołych świąt, mokrego dyngusa a i w górach może ŚNIEŻNEGO abyśmy dłużej na nartkach pojeździli WESOŁYCH ŚWIĄT!!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 i ja życzę wszystkim Białych Świąt :biggrin: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Dostałem takiego sms : " INFORMACJA Z BOSKIEGO BIURA OBSŁUGI KLIENTA : Witam.Twoja reklamacja z dn.24.12.2014 została rozpatrzona pozytywnie. Wysłano do Ciebie świeżą porcję śniegu... Dziękujemy za cierpliwość i polecamy się na przyszłość..Bóg zapłać i wesołych Świąt :smile:" W związku z powrotem zimy życzę udanych Świąt Wielkiej Nocy:rolleyes:: [video=youtube;Lf8ulhg-Uzs] 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Wesołych, zdrowych, spokojnych,szczęśliwych i przede wszystkim białych Świąt!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi