Mitek Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 (edytowane) Cześć Oczywiście że oczywiste jest to że ja mam mniejsze doświadczenie od Ciebie czyli jestem bardziej rozwojowy technicznie i sprzętowo i to jest dla mnie komplement od Ciebie,co nie można powiedzieć o Tobie,bo się nieco "zaszufladkowałeś" w tych komórkowych GS a świat idzie do przodu. To znaczy w zimę nie zmieniajmy opon na zimowe,bo liczy się technika jazdy i długoletnie doświadczenie za fajerą:biggrin:Mitek z całym szacunkiem do Twojej wiedzy i doświadczenia trochę więcej postępu,życie nie trwa wiecznie a już te narciarskie to bardzo nie wiecznie:wink: Dla połechtania Twojego ego:Jesteś najwybitniejs zym narciarzem na wszech forach narciarskich:angel: A co to ma wspólnego z postępem, tego nie rozumiem gdzie uprawiam wstecznictwo. Czy obowiązkiem obecnego czasu jest kupowanie i jeżdżenie na szerokich nartach czy też nartach z rockerem jeżeli nie jest to potrzebne?? Pierwszy raz jeździłem na szerokiej narcie w roku 2004 albo 2005 i - pisałem już o tym - narty tego typu mają zasadnicze plusy jak i minusy. Podobnie z rockerem. Trzeba umieć natomiast oddzielić tzw. owczy pęd do posiadania podsycany marketingiem od rzeczywistej przydatności określonego sprzętu. Do tego i tylko tego namawiam. Jeżeli to wstecznictwo to będę je głosił do końca życia i możesz mnie zaszufladkować jako dinozaura. Sarkazm niepotrzebny swoje plusy i minusy znam i niczyje zdanie mi tu nie jest potrzebne. Najchętniej weryfikowałbym takie dyskusje, kto jest teoretykiem a kto nie - na stoku. Pozdrowienia i do zobaczenia Edytowane 27 Marzec 2015 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 To wszystko jasne widzimy się za 2 tydnie na Kasprusiu Mitek tak !!! Pojeździmy obadamy kto jest teoretykiem a kto praktykiem:rolleyes:: już się nie mogę doczekacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Cześć To wszystko jasne widzimy się za 2 tydnie na Kasprusiu Mitek tak !!! Pojeździmy obadamy kto jest teoretykiem a kto praktykiem:rolleyes:: już się nie mogę doczekacz A co będzie za dwa tygodnie? Ja to już raczej myślami jestem przy kajakach ale byłoby fajnie się spotkać. Zerknę w terminy i dam znać. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Czynne są trasy i wyciągi w rejonie Soliska (nr VII Golgota) i Hali Pośredniej (nr VI, V, IX Juliany). Warunki na trasach dośnieżanych w godzinach dopołudniowych dobre, później utrudnione (rozmiękły śnieg). Zapraszamy w godzinach od 8:00 do 16:00. W dniu 29 marca kończymy sezon narciarski. dla mnie dziwne -sa jeszcze świeta . dzis wieczorem mam przyjazd syna z Anglii i był plan na SOLISKO a oni zamykaja .. majac wyciągi krzeselkowe - narty byly by czynne jeszcze kilka dni .wiec ruszymy na PILSKO lub BIALKA plus baseny .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi