marboru Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Ja galoty wcisnąć do torby :wink: A co z Andrzejem? Napiałem wczoraj w poście z 21:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Nie chce Was wk... ,ale jak dobrze pójdzie, to będę dużo wczesniej i... krótkie spodenki i Białka? :angel: .:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Kawa i na samolot ✈ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 To co,kto będzie dziś na sesji wieczornej o 19 w Gorącym Potoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 To co,kto będzie dziś na sesji wieczornej o 19 w Gorącym Potoku? Nie wiem jak dojedzie ekipa,wiec zobaczymy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 krótkie spodenki i Białka? :angel: .:biggrin: jakbyś był dziś w Białce to daj znać jak się jeździło po tym błocku co widać na kamerach - ja będę tam jutro od rana i w niedzielę być może w krótkim rękawku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Na Białce od 8 piękne słońce, rano przez 1.5godz warunki bardzo dobre, śnieg mocno zmrożony. Od 10 już się mączka zaczęła robić i muldy itd. Ludzi mało, najbardziej smakuje piwko u góry, przy takim słoneczku:stupid: tak że jakby ktoś się wybierał jutro to polecam być od 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Sporo ludzi już dzisiaj na Kasprowym. Warun super, choć poza trasami rano twardo i zlodowaciało. Potem trochę puściło i narty od Machu Majestic spisały się bardzo dobrze. Na takich nartach można poza trasami pojeżdzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Na Białce od 8 piękne słońce, rano przez 1.5godz warunki bardzo dobre, śnieg mocno zmrożony. Od 10 już się mączka zaczęła robić i muldy itd. Ludzi mało, najbardziej smakuje piwko u góry, przy takim słoneczku:stupid: tak że jakby ktoś się wybierał jutro to polecam być od 8 a które trasy najlepiej jeszcze trzymają? planuje jeździć albo na Jankulakowskim albo na FIS1 i 2. reszta widzę już się słabo nadaje, no chyba że to mają być narty wodne : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Nie jest tak źle. Ja dzisiaj jeździłem od 8 do14. Do 11 było całkiem nieźle. A później to już wiadomo. Bryja. Cza być na 8.Pomaranczowa bublinka nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Żadnego Carvingu jutro nie będzie. Jesteśmy w Kuźnicach. :tongue: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Zawitaliśmy. Kilku Chłopaków, jedna Pani, Szwed...no i Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 zapowiada się dłuuuuga noc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 i jeszcze dłuuuuuuuuższy poranek )))) Jak nic się nie zmieni to w niedzielę może zawitam z żoną na tury na Kasprowy to może już bez takiej ilości % ale 1 piwko się napiję na górze Miłej imprezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Późno bo późno ale dotarliśmy do Zajazdu Górskiego w Kuźnicy:happy: PS a wszędzie cisza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Późno bo późno ale dotarliśmy do Zajazdu Górskiego w Kuźnicy:happy: PS a wszędzie cisza!!! Gdzie jesteście? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 (edytowane) Późno bo późno ale dotarliśmy do Zajazdu Górskiego w Kuźnicy:happy: PS a wszędzie cisza!!! Pokój nr. 4 Edytowane 11 Kwiecień 2015 przez johnny_narciarz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Ja jutro a właściwie dziś atakuję Białkę w zielonej kurtce 4f, jakby ktoś chciał przybić piątkę ? Tapa-talked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 My na górze w pokoju nr 12. Mamy pokój koedukacyjny 5 osobowy i trzeba było się zgodzić na współtowarzyszy.:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Pokuj nr. 4 Zazdroszczę i ukłony składam ale pokuj - pokoje nic Ci nie muwi ( mowa)... Nie róbmy sobie obciachu! Pozdrowienia i proszę o dużo filmów z jazdy. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 11 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Ja ruszam z Żywca, godz 03.42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 (edytowane) Koniec zabawy!!! Panie i Panowie trza do ciężkiej pracy się brać!!!:stupid::applause: PS Pozdrawiam pokój 4 i i cały Zajazd Górski oraz uczestników WZF tych obecnych i nieobecnych!!! Huurra na Kasprowy do boju:biggrin: Edytowane 11 Kwiecień 2015 przez marionen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Zbieram się do Kuźnic na spotkanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 To ja już wiem co za "wariata" widziałem na krótko ubranego ! :stupid::applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 To ja już wiem co za "wariata" widziałem na krótko ubranego ! :stupid::applause: Johnny? Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi