marboru Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Wydaje mi się, że będzie nas spora grupka :smile: Powinniśmy jakiś medal od PKLu dostać za zorganizowanie tłoku na stokach :biggrin: Szefowa od JC powiedziała, że ma zielone światło na nasze WZF. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Wyglada na to ze ja laduje w Katowicach okolo 15:00 w piatek i nie bede odwiedzal Olkusza. O ktorej ewentualnie w piatek jechalibyscie w strone Zakopanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Wyglada na to ze ja laduje w Katowicach okolo 15:00 w piatek i nie bede odwiedzal Olkusza. O ktorej ewentualnie w piatek jechalibyscie w strone Zakopanego ? Mogę Cię zabrać z Pyrzowic 16:30 - może trochę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Mogę Cię zabrać z Pyrzowic 16:30 - może trochę wcześniej. Jesteś KING :cheerful: A co z hotelem. Mam dzwonić i załatwiać? Są różne pokoje i apartamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Właśnie jestem w Yurcie w Kuźnicach na kawie i poprosiłem Przemka czy by się nie zaopiekował naszą grupą na co przystał. Lepszego przewodnika plus klimatyczne miejsce z dobrym jedzeniem nie znajdziemy. Będzie sprzęt zjazdowy i skiturowy dla chętnych do wynajęcia. Może być wyjazd do term no i oczywiście jazda na Kasprowym. Trzeba podać liczbę osób to również preferencyjne ceny na nocleg w hotelu lub pensjonacie są do załatwienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Obok Yurty w Kużnicach jest od dwóch tygodni otwarty po remoncie Zajazd Górski Kużnice, gdzie zapytałem o miejsca w tym terminie i są dostępne. Jest to miejsce, które pozwala na wjazd samochodem do Kuźnic. Ceny na fotkach zaraz dodam. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 A co z hotelem. Mam dzwonić i załatwiać? Są różne pokoje i apartamenty. Póki nie wiemy gdzie, trochę trudno ?. Poczekaj, aż ustalimy miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Póki nie wiemy gdzie, trochę trudno ?. Poczekaj, aż ustalimy miejsce. Dlatego mówię,żeby każdy się jak najszybciej określił. Myślę,że miejscówka zaproponowana przez Bończę super,tylko pozostaje się dogadać. Może weźmiemy na spółkę jakiś większy pokój?Co J... ? :wink: I tak apres ski będzie. :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Dlatego mówię,żeby każdy się jak najszybciej określił. Myślę,że miejscówka zaproponowana przez Bończę super,tylko pozostaje się dogadać. Może weźmiemy na spółkę jakiś większy pokój?Co J... ? :wink: I tak apres ski będzie. :wink: Nie wiem jak inni będą jechać. Ja i Artix będziemy w piątek wieczór, jak chcesz się dołączyć będzie trójka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Nie wiem jak inni będą jechać. Ja i Artix będziemy w piątek wieczór, jak chcesz się dołączyć będzie trójka. No to się dołączam! : Może być tak,że ja dojade późnym wieczorem,ale to się zdzwonimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 25 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Dwaj Górale meldują się o 6,00 w kolejce do kolejki pewnie z młodzieżą żeby było taniej. Po całym dniu wracam, niepijący jestem i mam blisko więc jak nie pobalujecie za bardzo to w niedzielę nawinę jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 No to się dołączam! : Może być tak,że ja dojade późnym wieczorem,ale to się zdzwonimy. Spox z Januszem będzie nas czterech ?. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Kurna... normalnie kusicie jak... nigdy nie byłem na tej "górce"! ale nie wiem czy moja wątroba "w mym podeszłym wieku" to wytrzyma :biggrin: PS. a jak tu wrócić do domu :eek: PS2. a poza tym szukacie Janusza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Tak jak mówi johnny, czas się określić. My weźmiemy we trzech, chyba że jeszcze ktoś. Jak nie tur to tam :wink: W willi Grań załatwił bym pokój z wielkim balkonem z widokiem na Giewont, no ale zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Uwaga! Powder Alarm dla Tatr! Wstępna prognoza mówi że w piątek i sobotę może spaść 20-30cm śniegu... a w przyszłym tygodniu od poniedziałku do piątku od 50-80cm! Jeżeli tak się stanie to możemy mieć pokrywę śnieżną sięgającą 2,5m po świetach! : oczywiście od kilku dni prognoza zmienia się jak w kalejdoskopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ja się tylko tak Wam wtrącę z tym Murowańcem bo ja górołaz jestem:-). Lepiej zadzwońcie teraz czy w ogóle mają miejsca, tam zawsze tłok jest i ciężko o nocleg bez wcześniejszej rezerwacji, czasami też w zimie. To już nie schronisko tylko hotel raczej;-) Ale fasolkę po bretońsku maja świetną:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ja się tylko tak Wam wtrącę z tym Murowańcem bo ja górołaz jestem:-). Lepiej zadzwońcie teraz czy w ogóle mają miejsca, tam zawsze tłok jest i ciężko o nocleg bez wcześniejszej rezerwacji, czasami też w zimie. To już nie schronisko tylko hotel raczej;-) Ale fasolkę po bretońsku maja świetną:-))) Biorąc pod uwagę 10 osobowe sypialnie i specyficzne,potwierdzone "naukowo" działanie fasoli, odradzam jako dnie na kolację.:smile: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Bummer, jedziesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Bummer, jedziesz? Jadę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Ja bilet na samolot juz mam, ale gdzie bede spal ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Ja bilet na samolot juz mam, ale gdzie bede spal ? : Nic się nie bój, coś się znajdzie. Najwyżej rozłożę fotele. Mariusz wrócił, to pewnie szybko się wyklaruje. ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Biorąc pod uwagę 10 osobowe sypialnie i specyficzne,potwierdzone "naukowo" działanie fasoli, odradzam jako dnie na kolację.:smile: lepiej tego nie było można ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Tak czy inaczej wyslalem zapytanie o pokoj do mojej miejscowki. Widok z balkonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 (edytowane) Artix,ja myślę,że ta Yurta byłaby najlepszym rozwiązaniem.Bylibyśmy wszyscy w jednym miejscu,po za tym Bończa pewnie nam sporo pomoże.On sam też będzie miał blisko na apres ski. :wink: Tylko niech się ludziska zdeklarują,czy chcą.Ja jestem za Yurtą,tj. za Zajazdem Górskim! :cheerful: Edytowane 28 Marzec 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi