johnny_narciarz Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Ja bym obstawial to schronisko,ale może niech każdy się wypowie i później zdecydujemy. Może kupimy bilet grupowy na Kasprusia? Przy takiej ilości chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Ja bym obstawial to schronisko,ale może niech każdy się wypowie i później zdecydujemy. Mnie wszystko jedno - byle czysto było ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 (edytowane) Mnie wszystko jedno - byle czysto było . Mi też, chciałbym jedynie, żebyśmy byli blisko, żeby wieczorkiem gdzieś wspólnie pobalowac. :cheerful: No i żeby nie trzeba dużo lazic,a tym bardziej autem podjeżdżać z rana. PS. Ten pensjonat Mariusza jak najbardziej ok. Edytowane 23 Marzec 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 A macie zamiar wyskoczyc wieczorem na Krupowki ? Bo jak nie to Murowaniec bedzie klimatyczny. Z tym ze bedziemy odcieci od swiata :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 A macie zamiar wyskoczyc wieczorem na Krupowki ? Mnie tam specjalnie nie ciągnie... :wink: No chyba,że spacer z nartami... :stupid: Myślę,że lepiej by było obrać jedną fajną knajpe ( chyba,że schronisko) i tam sobie po biesiadować. :cheerful: Może nawet tą co Mariusz wskazywał? Dawajcie swoje propozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Z uwagi na termin ( 11.04.2015) muszę wybierać, Kasprowy W. czy Superoes. Narty czy samochód? Mam dylemat,oj mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Z uwagi na termin ( 11.04.2015) muszę wybierać, Kasprowy W. czy Superoes. Narty czy samochód? Mam dylemat,oj mam! Nie żartuj, sezon samochodowy się dopiero zaczyna, a narciarski kończy, wybór prosty, no i do tego towarzystwo :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 (edytowane) Bumer,sprzęgło się ślizga,nie masz mat rozgrzewajacych opony,a tu zimno będzie, przekładnia kierownicza "nie w sosie", itp. - a tu biało będzie, wesoło i kolejne niezapomniane apres ski... :wink: Panowie, to co z miejscowką? Piszcie coś! Edytowane 24 Marzec 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Skoro spotkanie nazywa się WZF to wzywam/zapraszam, jak to starym zwyczajem bywało na skionline, aby przyjechali Jacek, dzięki któremu to całe forum się kręci, Sławek, Mirek, Mysiek, Hucu, Skier, Ravick, Boogi i inni, którzy uczestniczyli w ostatnich WZF organizowanych przez JC. Może uda się odnowić społeczność forum ponownie. SB, Figo obiecuję, że pod samą kolejkę Was podwiozę, abyście za dużo chodzić nie musieli 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Skoro spotkanie nazywa się WZF to wzywam/zapraszam, jak to starym zwyczajem bywało na skionline, aby przyjechali Jacek, dzięki któremu to całe forum się kręci, Sławek, Mirek, Mysiek, Hucu, Skier, Ravick, Boogi i inni, którzy uczestniczyli w ostatnich WZF organizowanych przez JC. Może uda się odnowić społeczność forum ponownie. SB, Figo obiecuję, że pod samą kolejkę Was podwiozę, abyście za dużo chodzić nie musieli o żesz , jak wezwanie , to wezwanie , prawie jak pobór :biggrin: , trzeba się będzie stawić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 24 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Moje narty już się ostrzą u Marcina Szafr...... Nie mogę przecież ześlizgiwać się ze stoku przy tylu gwiazdach narciarstwa a może być 20 stopni mrozu, Ostatnim razem mimo, że po południu jeździliśmy bez koszulek, rano było zmrożone na maxa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Skoro spotkanie nazywa się WZF to wzywam/zapraszam, jak to starym zwyczajem bywało na skionline, aby przyjechali Jacek, dzięki któremu to całe forum się kręci, Sławek, Mirek, Mysiek, Hucu, Skier, Ravick, Boogi i inni, którzy uczestniczyli w ostatnich WZF organizowanych przez JC. Może uda się odnowić społeczność forum ponownie. SB, Figo obiecuję, że pod samą kolejkę Was podwiozę, abyście za dużo chodzić nie musieli Dzięki serdeczne za dobre chęci.:applause: Niestety na nas nie ma co liczyć.:angel:Piszę to bez porozumienia z SB.: I nie ma tu żadnego wymigiwania czy wyślizgiwania się.Niestety nasze sprawy zawodowe bardzo,bardzo nas angażują,szczególnie teraz w miesiącach wiosennych. Ja i tak już wstaję godzinkę wcześniej aby doba miała 25 godzin.:wink: :wink: :wink: A dla takiego towarzystwa wierzcie mi chętnie bym się stawił. NAWET na Kasprusia.:cheerful: Tak jak pisze Aklim to niemalże jak pobór. Cóż,...do poboru właściwie stawić się należy. Nie ukrywam,że chętnie po latach spotkałbym w/w grono zacnych forumowiczów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Dziekuję i ja za zaproszenie. Niestety w tym sezonie jeszcze nie byłem na nartach i raczej nie szykuje się bym pojechał. Tlumaczą się tylko winni (np były Figo :tongue:). Krótko: nowa praca + lezace obok cztery kilo przyszłej narciarki. Chwilowo to cale moje życie. Gdyby było bliżej skusilbym się na wypad na 3-4 godzinki. Może wiec za rok. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Panowie, to co z miejscowką? Piszcie coś! Sugeruję, żeby chętni edytowali jeden post i się dopisywali kolejno wraz z typem kwatery lub bez jeśli wszystko jedno. W ten sposób za tydzień będzie wiadomo na ile osób i gdzie rezerwować miejsca. 1. KP - ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Jeżeli zdrowie dopisze to i ja z moją lepszą połową się pojawimy :crazy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Mam zagwózdke. Gdzie ja narty wypożyczę w kwietniu w Zakopcu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Mam zagwózdke. Gdzie ja narty wypożyczę w kwietniu w Zakopcu : Mam 165 fishery RXfire like this: http://www.skionline.pl/sprzet/narty,06-07,fischer,rx-fire,2088.html mogę Ci pożyczyć. 165cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Sezon na Kasprowym trwa do maja. Koledzy mają wypożyczalnie w Kuźnicach i na szczycie. Także bez obaw. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Dzięki Krzysztof! Jak Bończa mówi ze no problem to wezmę na te dwa dni coś nowszego. Dla testów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Nie narzucam tylko proponuje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Nie narzucam tylko proponuje Nie no, oczywiście wielki dzięx! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Nie no, oczywiście wielki dzięx! Spoko. Gadamy i gadamy, a nie wiemy ilu nas będzie ?. Może pojedziemy w piątek wieczorem? Johny ( J.....) Co ty na to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Może Bończa załatwi zniżki? pewnie u Przemka z Yurty dałoby się coś załatwić? czy ktoś inny ma większy asortyment... może coś do testów? dla skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 (edytowane) Spoko. Gadamy i gadamy, a nie wiemy ilu nas będzie . Może pojedziemy w piątek wieczorem? Johny ( J.....) Co ty na to? Jak dla mnie,może być! Wszystko jeszcze zależy,jak wyjdzie z pracą,ale już zastrzegłem... : Jak nie ma korków,to ja w niecałe 2 godziny jestem przy rondzie w Kuźnicach,także nawet wyjazd wieczorem i jeszcze apres ski zaliczę... :wink: Myślałem na początku o schronisku,ale ze względów logistycznych i wygody,chyba lepszy pensjonat,żeby choćby nie tracić czasu na noszenie wszystkich bagaży itp. pierdoły. Pensjonat zaproponowany przez Mariusza ma chyba dogodną lokalizację,więc może tam? Jak jest też fajna Karczma,to problem rozwiązany. ( J.....) Będzie zadowolony... :cheerful: :biggrin: PS. Artix,mogę Ci zabrać moją slalomkę Rossignol 165 cm,ale ona już nieco archaiczna... Edytowane 24 Marzec 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Chwilowo to cale moje życie. taaa chwilowo hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi