Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie wszystko jedno - byle czysto było .

Mi też, chciałbym jedynie, żebyśmy byli blisko, żeby wieczorkiem gdzieś wspólnie pobalowac. :cheerful:

No i żeby nie trzeba dużo lazic,a tym bardziej autem podjeżdżać z rana.

PS. Ten pensjonat Mariusza jak najbardziej ok. :)

Edytowane przez johnny_narciarz

A macie zamiar wyskoczyc wieczorem na Krupowki ?

Mnie tam specjalnie nie ciągnie... :wink:

No chyba,że spacer z nartami... :stupid:

Myślę,że lepiej by było obrać jedną fajną knajpe ( chyba,że schronisko) i tam sobie po biesiadować. :cheerful:

Może nawet tą co Mariusz wskazywał?

Dawajcie swoje propozycje! :)

Bumer,sprzęgło się ślizga,nie masz mat rozgrzewajacych opony,a tu zimno będzie, przekładnia kierownicza "nie w sosie", itp. - a tu biało będzie, wesoło i kolejne niezapomniane apres ski... :wink:

Panowie, to co z miejscowką?

Piszcie coś! :)

Skoro spotkanie nazywa się WZF to wzywam/zapraszam, jak to starym zwyczajem bywało na skionline, aby przyjechali Jacek, dzięki któremu to całe forum się kręci, Sławek, Mirek, Mysiek, Hucu, Skier, Ravick, Boogi i inni, którzy uczestniczyli w ostatnich WZF organizowanych przez JC. Może uda się odnowić społeczność forum ponownie.

SB, Figo obiecuję, że pod samą kolejkę Was podwiozę, abyście za dużo chodzić nie musieli :)

• Like 8

Skoro spotkanie nazywa się WZF to wzywam/zapraszam, jak to starym zwyczajem bywało na skionline, aby przyjechali Jacek, dzięki któremu to całe forum się kręci, Sławek, Mirek, Mysiek, Hucu, Skier, Ravick, Boogi i inni, którzy uczestniczyli w ostatnich WZF organizowanych przez JC. Może uda się odnowić społeczność forum ponownie.

SB, Figo obiecuję, że pod samą kolejkę Was podwiozę, abyście za dużo chodzić nie musieli :)

o żesz , jak wezwanie , to wezwanie , prawie jak pobór :biggrin: , trzeba się będzie stawić :)

• Like 7

Dzięki serdeczne za dobre chęci.:applause:

Niestety na nas nie ma co liczyć.:angel:Piszę to bez porozumienia z SB.:cool::

I nie ma tu żadnego wymigiwania czy wyślizgiwania się.Niestety nasze sprawy zawodowe bardzo,bardzo nas angażują,szczególnie teraz w miesiącach wiosennych.

Ja i tak już wstaję godzinkę wcześniej aby doba miała 25 godzin.:wink: :wink: :wink:

A dla takiego towarzystwa wierzcie mi chętnie bym się stawił. NAWET na Kasprusia.:cheerful:

Tak jak pisze Aklim to niemalże jak pobór.

Cóż,...do poboru właściwie stawić się należy.

Nie ukrywam,że chętnie po latach spotkałbym w/w grono zacnych forumowiczów.

• Like 1

Dziekuję i ja za zaproszenie. Niestety w tym sezonie jeszcze nie byłem na nartach i raczej nie szykuje się bym pojechał. Tlumaczą się tylko winni (np były Figo :tongue:). Krótko: nowa praca + lezace obok cztery kilo przyszłej narciarki. Chwilowo to cale moje życie.

Gdyby było bliżej skusilbym się na wypad na 3-4 godzinki. Może wiec za rok.

• Like 6

Panowie, to co z miejscowką?

Piszcie coś! :)

Sugeruję, żeby chętni edytowali jeden post i się dopisywali kolejno wraz z typem kwatery lub bez jeśli wszystko jedno. W ten sposób za tydzień będzie wiadomo na ile osób i gdzie rezerwować miejsca.

1. KP - ........

Spoko. Gadamy i gadamy, a nie wiemy ilu nas będzie . Może pojedziemy w piątek wieczorem? Johny ( J.....) Co ty na to?

Jak dla mnie,może być! Wszystko jeszcze zależy,jak wyjdzie z pracą,ale już zastrzegłem... :cool::

Jak nie ma korków,to ja w niecałe 2 godziny jestem przy rondzie w Kuźnicach,także nawet wyjazd wieczorem i jeszcze apres ski zaliczę... :wink:

Myślałem na początku o schronisku,ale ze względów logistycznych i wygody,chyba lepszy pensjonat,żeby choćby nie tracić czasu na noszenie wszystkich bagaży itp. pierdoły. Pensjonat zaproponowany przez Mariusza ma chyba dogodną lokalizację,więc może tam? Jak jest też fajna Karczma,to problem rozwiązany. :)

( J.....)

Będzie zadowolony... :cheerful: :biggrin:

PS. Artix,mogę Ci zabrać moją slalomkę Rossignol 165 cm,ale ona już nieco archaiczna... :)