Góral spod Skrzycznego Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Moją podstawową stroną w ostatnich dniach jest icm zakopane, na razie lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 (edytowane) No Panowie, ja już spakowany :biggrin: Jutro do pracy, a zaraz po, szybki załadunek auta i w trasę :happy: Na miejscu powinienem być ok 19-20. Proszę chłodzić piwo :wink: :angel: Edytowane 9 Kwiecień 2015 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Na jak długo można pożyczyć narty do testów? Na trzy dni ci raczej nie pożyczą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 No Panowie, ja już spakowany :biggrin: Jutro do pracy, a zaraz po szybki załadunek auta i w trasę :happy: Na miejscu powinienem być ok 19-20. Proszę chłodzić piwo :wink: :angel: Ja suszę wypraną odzież, zastanawiam się tylko czy pod odzieżą mam mieć bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Na trzy dni ci raczej nie pożyczą, Chodzi mi raczej o to czy na cały dzień, czy trzeba zjeżdżać do Kuźnic w połowie dnia i oddawać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Ja suszę wypraną odzież, zastanawiam się tylko czy pod odzieżą mam mieć bieliznę Pogoda na niedzielę jak na razie, nie jest zbyt optymistyczna... Jeśli będzie mgła, deszcz, deszcz ze śniegiem... to może być lipa z wiosenną jazdą :frown:: Będzie raczej zimowo. http://www.skionline.pl/pogoda/polska-tatry-i-podhale-zakopane-kasprowy,osrodek,97,prognoza,2015-04-12.html Oby się nie sprawdziło. A w sobotę? Mam nadzieję, że będzie tak jak dzisiaj :happy: :happy: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 No Panowie, ja już spakowany :biggrin: Jutro do pracy, a zaraz po, szybki załadunek auta i w trasę :happy: Na miejscu powinienem być ok 19-20. Proszę chłodzić piwo :wink: :angel: Ja i Artix będziemy też coś koło tego :cheerful:, kto pierwszy ten chłodzi browara . Sądzę,, że padnie na Johnego ........ hehe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 No to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć całej ekipie super warunków i dobrej lodówki. Ja niestety będę jakieś 1000 km dalej:( 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Bilety zakupione na 8.20 :laughing: , nocleg mamy w Olczy nadal szukam instruktora dla 7 latka na 2 godziny... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 No to klamka zapadła. Jutro późnym wieczorem melduję się z moją mądrzejszą połową w Zajeździe Górskim w Kuźnicach. Po 40 (słownie czterdziestu) latach znowu w Zakopcu i na Kasprowym. Ciekawe ile przez ten czas się tam zmieniło. Do tego jeszcze WZF. Takie zacne grono forumowiczów i ja. Tremę mam jak przed maturą. Tylko nie wiem , większą przed WZF czy przed Kasprowym. Mam jednak nadzieję , że jakoś dam radę. Pozdrawiam serdecznie! PS Ciekawe co lepiej schodzi - biała czy kolorowa? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Na miejscu powinienem być ok 19-20. Proszę chłodzić piwo :wink: :angel: Ja i Artix będziemy też coś koło tego :cheerful:, kto pierwszy ten chłodzi browara . Sądzę,, że padnie na Johnego ........ hehe. Znowu ja... :redface: I może jeszcze mam kupić dwudziestocztero paczek? :eek: Pogoda na niedzielę jak na razie, nie jest zbyt optymistyczna... Jeśli będzie mgła, deszcz, deszcz ze śniegiem... to może być lipa z wiosenną jazdą :frown:: Będzie raczej zimowo. Oby się nie sprawdziło. Dlatego warto pomyśleć,czy kupujemy karnet dwudniowy,czy drugi dzień pozostaje kwestią otwartą? 12.04 Białka kończy pracę,więc może będzie darmoszka? : Jednak biorąc pod uwagę nasz nocleg,to wolałbym jeździć 2 dni na Kasprowym. :cheerful: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 (edytowane) No to klamka zapadła. Jutro późnym wieczorem melduję się z moją mądrzejszą połową w Zajeździe Górskim w Kuźnicach. Fajnie, że się zdecydowaliście - no i nocleg tam gdzie większość z nas. Cieszę się, że się poznamy :happy: Z rozpoznaniem naszej wesołej gromadki nie powinieneś mieć problemów :cheerful: Bilety zakupione na 8.20 Cieszę się Mirku, że znowu się zobaczymy! :applause: I jak mniemam z całą narciarską rodzinką się wybieracie - super :happy: Tylko ten bilet na 8:20? :wink: Będziesz na stoku 50 minut za nami :wink: hahaha Gadałem z Andrzejem - Bumerem. Będzie w pensjonacie Malinka niedaleko nas z kumplem. Powinni dojechać ok 21. Będzie z nami również expat z kumpelą - zajadą jeszcze później...jeszcze trzech innych kumpli... Zapowiada się, że stoki będą nasze :angel: Maciek - z tym drugim dniem na nartach pewnie zdecydujemy na miejscu. Po cichu liczę na swojego farta i drugi dzień również słoneczny... ...również wolałbym Kasprzaka - ale w razie czego - pozostaje nam Białka. Edytowane 9 Kwiecień 2015 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Ja i Artix będziemy też coś koło tego :cheerful:, kto pierwszy ten chłodzi browara . Sądzę,, że padnie nQUOTEego ........ hehe. No to klamka zapadła. Jutro późnym wieczorem melduję się z moją mądrzejszą połową w Zajeździe Górskim w Kuźnicach. Po 40 (słownie czterdziestu) latach znowu w Zakopcu i na Kasprowym. Ciekawe ile przez ten czas się tam zmieniło. Do tego jeszcze WZF. Takie zacne grono forumowiczów i ja. Tremę mam jak przed maturą. Tylko nie wiem , większą przed WZF czy przed Kasprowym. Mam jednak nadzieję , że jakoś dam radę. Pozdrawiam serdecznie! PS Ciekawe co lepiej schodzi - biała czy kolorowa? Najlepiej schodzą wściekłe psy :wink: A co do jochnnego to szykuj Weißbier. :tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Znowu ja... :redface: I może jeszcze mam kupić dwudziestocztero paczek? Na tle luda 24-ropaczek? No co Ty - po pierwszej kolejce braknie ?. Na miejscu się policzy, wyliczy i dokupi ?. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Na tle luda 24-ropaczek? Krzysiu nie zapominaj, że będzie z nami Janusz :wink: a on jak wiesz sam potrafi przekręcić te kilka buteleczek :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Na jak długo można pożyczyć narty do testów? Generalnie chcemy by narty rotowały wiec zalecać będziemy zjazdy i wymianę na inne. Druga opcja to wycieczka ze szkoleniem lawinowym, tu wiadomo że przeciągnie się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 A co do jochnnego to szykuj Weißbier. :tongue: Jak już,to Tatra Jasne Pełne... :tongue: Na tle luda 24-ropaczek? No co Ty - po pierwszej kolejce braknie ?. Na miejscu się policzy, wyliczy i dokupi ?. Ja mam tylko Polówkę i to Żony... :redface: :eek: Muszę jeszcze zabrać 4 pary nart - Artix,nie mów,że mam Ci zabrać moją slalomkę,bo będzie piąta... :eek: Ja już też wstępnie spakowany.Skarpety w walizce! :wink: Koszyczek z jajami i kiełbasą również spakowany... :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Krzysiu nie zapominaj, że będzie z nami Janusz :wink: a on jak wiesz sam potrafi przekręcić te kilka buteleczek :biggrin: No co zrobisz - przecież nie zabronimy mu jechać ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Ja też będę,przy okazji startując w Pucharze PKL w sobotę.A że przyjeżdżam w piątek po południu,planuję odwiedzić w godz. 19-22 nowy ośrodek Gorący Potok w Szaflarach,co i Wam radzę,bo 6 termalnych nowych basenów i promocja wieczorna od 19tej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Ja galoty wcisnąć do torby :wink: A co z Andrzejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 A że przyjeżdżam w piątek po południu,planuję odwiedzić w godz. 19-22 nowy ośrodek Gorący Potok w Szaflarach,co i Wam radzę,bo 6 termalnych nowych basenów i promocja wieczorna od 19tej... Ale to nie o ten obiekt chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 O ten obiekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 (edytowane) na zdjęciach to nie ten gorący potok jest pięknie zbudowany cały w drewnie.. ponad 3ha powierzchni:) byłem tam przed otwarciem jeszcze.. robi wrażenie! aaa i ceny są bardzo konkurencyjne! rzekłbym chyba najniższe na Podhalu, chociaż nie jestem pewny na 100%. Edytowane 9 Kwiecień 2015 przez simonsz_18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Ja tam byłem dwukrotnie w maju w zeszłym roku - fajne,kameralne miejsce. Obiekt widać z głównej drogi na Zakopane. Tam jest tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 dokładnie, a gorący potok jest zaraz obok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi