artix Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 No właśnie, czas na decyzję, bo ja nie chcę jeździć w piątek wieczorem za hotelem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 (edytowane) Yurta Oki i dla mnie ? Edytowane 29 Marzec 2015 przez KP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Panowie, wybieracie się jutro na Kasprowy? Ja byłem wczoraj i mogę Wam powiedzieć jedno - jeśli pogoda dopisze to bajka! Na Gąsienicowej tylko pod koniec wystaje kosówka miejscami, a Goryczkowa w kotle ma niewielkie przebicia ziemne, a nartostradą można śmignąć prawie na sam koniec. Jedyne 100m podejścia z nartami na końcu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Panowie, wybieracie się jutro na Kasprowy? Ja byłem wczoraj i mogę Wam powiedzieć jedno - jeśli pogoda dopisze to bajka! Na Gąsienicowej tylko pod koniec wystaje kosówka miejscami, a Goryczkowa w kotle ma niewielkie przebicia ziemne, a nartostradą można śmignąć prawie na sam koniec. Jedyne 100m podejścia z nartami na końcu :-) Za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Jest jakiś plan awaryjny gdyby na Kasprowym wiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Jest jakiś plan awaryjny gdyby na Kasprowym wiało? Skitoury! :cheerful: Zawsze możemy przetestować Porsche na Rusinie,albo skoczyć do Białki - dawno tam nie byłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 A co z noclegiem? Bierzemy Yurtę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 A co z noclegiem? Bierzemy Yurtę? To jest Zajazd Górski Kuźnice, jeśli dobrze pamiętam, a Yurta to knajpka obok. Myślę, ze to dobra opcja i nie ma co specjalnie szukać. Jest nas 3 zdecydowanych,więc można by rwzerwować. Reszta jakaś malo zdecydowana... : Może obawiają się pogody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Przecież nie jedziemy tam dla przyjemności ? ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 My byśmy z mężem chcieli, ale nie wiadomo, czy nam babcia z dziećmi zostanie. W razie czego dołączymy w ostatniej chwili:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Dostalemm odpowiedz z Zakopca, pokoj by byl jakby co . Jacuzzi tez dostepne po nartach : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Przecież nie jedziemy tam dla przyjemności ? ?. To będzie ciężka walka - najpierw dla nóg, później dla gardła... :stupid: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Czas na decyzję Nie wiem jak reszta,ale My,tj. Marboru,Artix,KP,Paula i ja mamy zaklepane noclegi.Śpimy tutaj: http://zajazdkuznice.pl/ Od razu chciałem serdecznie podziękować Bończy za namiary,bo to jego zasługa. Jak się przyjrzycie,śpimy praktycznie pod gondolą na Kasprowy.Żadnego dojeżdżania,parkowania i czekania na busika - wychodzimy w butach narciarskich do gondoli. :angel: Hotel jest gruntownie odremontowany i wyposażony w nowe sprzęty.Widać na zdjęciach.W pakiecie mamy śniadanko i... jednorazowy dwugodzinny wstęp do Aquaparku Zakopane. :angel: Jedna ważna rzecz: koniecznie trzeba podać ilość samochodów,bo do każdego z pokoi jest przypisane jedno miejsce parkingowe! Proponuję wszystkim chętnym,żeby też tam się lokowali,będzie niezła biba! My przyjeżdżamy w piątek po południu i wyjeżdżamy w niedzielę po nartach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Maćku, dzięki za załatwienie sprawy - ja od czasu powrotu z Worldskitestu muszę nieźle tyrać i nie miałem nawet czasu na załatwianie czegokolwiek. Napiszę, że oprócz nas w tym samym zajeździe będzie również trzech innych miłośników białego szaleństwa - moich znajomych z Radomia - może nowi przyszli forumowicze? Kto wie? W każdym bądź razie oni również zarezerwowali pobyt w kwaterze, o której pisze johnny. PS. Mam nadzieję, że po brzydkich pogodowo Świętach i po wichurach...na nasz przyjazd wyjrzy Słońce a na stoku będzie super sztruksik :happy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 (edytowane) PS. Mam nadzieję, że po brzydkich pogodowo Świętach i po wichurach...na nasz przyjazd wyjrzy Słońce a na stoku będzie super sztruksik :happy: O tym samym pomyślałem... Skoro już tak fajnie jesteśmy ulokowani,to szkoda by było jeździć np. do Białki. No chyba,że na Chopok. :angel: Ale jak będzie wiało na Kasprowym,to tym bardziej na Chopoku. PS. Gdzie znajduję się Yurta? Edytowane 31 Marzec 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 PS. Gdzie znajduję się Yurta? Rzut kamieniem od Waszych noclegów, też w Kuźnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Rzut kamieniem od Waszych noclegów, też w Kuźnicach. To ja wiem,bo Bończa już pisał,ale w którą stronę? Tak na googlach chciałem popatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Kuźnice 10 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 http://goo.gl/maps/TKAYT Ogólnie rzecz biorąc to bliżej być nie może to jakieś 20m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 http://goo.gl/maps/TKAYT Ogólnie rzecz biorąc to bliżej być nie może to jakieś 20m To dobrze,bo jakoś trzeba dotrzeć do łóżka,a nie jestem mocny w czołganiu... :stupid: A Ty jak planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Ja? Jeszcze nie wiem czy przybede jak cos to na tury ale to sie okaze przed samym WZF Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 No niezły WZF sie szykuje!!! Ja 11.04 wracam ze Stubaja , jak mnie siły nie opadną i dróg nie zasypie to 12.04 sie melduje w Kuźnicach 7.30 najpóźniej , hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 W dni naszego pobytu zapowiadają opady śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 I nie tylko śnieg zapowiadają wtedy - 70 Puchar PKL 11 kwietnia 2015 W cenie biletu dziennego po wcześniejszej rejestracji można wystartować w zawodach i cały dzień pośmigać na KW. A.... i jeszcze ciepły posiłek gratis. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Będe rodzinnie :smile: 7.30 w Kużnicach 12.04 niedziela Do zobaczenia :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi