marboru Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Troszkę do pooglądania... Ślicznotki, piękności, narty, nartunie, skideseczki 2015/2016... tylko brać, przytulać i miziać... [video=youtube;Dd1HPURw-9k]https://www.youtube.com/watch?v=Dd1HPURw-9k 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Troszkę do pooglądania... Ślicznotki, piękności, narty, nartunie, skideseczki 2015/2016... tylko brać, przytulać i miziać... ... I po tym filmie, nie należy się dziwić, że ludzie na forum pytają "ratunku! Jakie narty wybrać????" :smile: No można oczopląsu dostać... A serce rwie się do co drugiej pary... :smile: Tadek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka_na _nartach Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Mam pytanie czy były testowane też narty dedykowane dla kobiet ? Nie chodzi mi o to, że w kwiatuszki czy motylki, bo i typowo męskie są teraz kolorowe jak tęcza:smile:. Ciekawa jestem wyników testów dla tej kategorii nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemon Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Mitku, czyli uwazasz ze poczatkujacy narciarz zacznie szybciej robic postepy na nartach dluzszych, i takie sa odpowiednie dla nowicjuszy ? Nie odnosze sie do tego tematu .... Nie wiedziałeś,to oczywiste.Stara szkoła-stare ławki(boazerie):wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Mam pytanie czy były testowane też narty dedykowane dla kobiet ? Też chciałem o to zapytać. W zeszłorocznym teście miały być testowane damskie narty AM, a w wynikach testu takiej pozycji nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Mam pytanie czy były testowane też narty dedykowane dla kobiet ?... Były dwie kategorie: Ladies High Performance Ladies Allround Widać na filmiku Mariusza. Co do wyników, to niestety my z Mariuszem i Jackiem nie testowaliśmy (z wiadomych przyczyn :biggrin::wink:). Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Troszkę do pooglądania... Ślicznotki, piękności, narty, nartunie, skideseczki 2015/2016... tylko brać, przytulać i miziać... [video=youtube;Dd1HPURw-9k]https://www.youtube.com/watch?v=Dd1HPURw-9k Powtórzę się, śliczne te rossi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 JC23 stawka większa niż narty... No i udało się złożyć krótki filmik z WorldSkitestu 2015... ...w roli głównej JC :applause: [video=youtube;7wri_ej3lVI] 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 NO!!! Oszczędność ruchów Wykorzystanie wszelkich możliwych technik operacyjnych Doskonały kamuflaż Kosmiczne technologie... po prostu AGENT JEJ KRÓLEWSKIEJ MOŚCI KRÓLOWEJ SPORÓW ZIMOWYCH :smile: NAWET CZAS COFNĄŁ o 2godzinki:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 NO!!! Oszczędność ruchów Wykorzystanie wszelkich możliwych technik operacyjnych Doskonały kamuflaż Kosmiczne technologie... po prostu AGENT JEJ KRÓLEWSKIEJ MOŚCI KRÓLOWEJ SPORÓW ZIMOWYCH :smile: NAWET CZAS COFNĄŁ o 2godzinki:biggrin: Wiesz... nie mogę rzucać się w oczy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Sie wie, ale skonsultuj z M aby godziny się zgadzały w naszej strefie czasowej, bo u mnie jest dwie godziny później niż na forum??? : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Wiesz... nie mogę rzucać się w oczy Trudno byś się nie rzucał w oczy, Jacku, jak obok Ciebie kręci się tak urocza i piękna Agentka... :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 ale fajny filmik z Agentem i jaka jazda - totalnie bez napinki, bardzo mi się podoba :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 (edytowane) Grupowa fotka z WorldSkitestu 2015... ...Ludzi jak mrówków! :happy: Edytowane 4 Kwiecień 2015 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Ludzi jak mrówków ale ja nic nie widzę bo przekierowane do jakiegoś okrutnego serwisu :stupid::biggrin:l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 ...ale ja nic nie widzę bo przekierowane do jakiegoś okrutnego serwisu :stupid::biggrin:l Artur, Ty zrezygnuj z tej szwedzkiej technologii... :biggrin: :stupid: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Artur, Ty zrezygnuj z tej szwedzkiej technologii... :biggrin: :stupid: :biggrin: Nie wem co masz na myśli, bo my na tym zdjęciu też nic nie widzimy, a po kliknięciu w zdjęcie wyświetla się tylko główna strona serwisu www.fotosik.pl. Pisałem Ci zresztą już kiedyś na ten temat - http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/20187-WorldSkitest-2015?p=216597&viewfull=1#post216597 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 A ja w taptalku widzę normalnie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 A ja w taptalku widzę normalnie. Normalnie, tzn. w jakiej rozdzielczości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 W gównianej, ale sądziłem, że Wy nie widzicie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 W gównianej to my też widzimy, ale taka nas nie satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Takie sytuacje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 No to są FOTY! JC, lustrzanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Takie sytuacje Ciebie poznaję, na pierwszym zdjęciu jest zapewne Piotr_67, ale poza Wami, to na zdjęciach nie poznaję nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Ciebie poznaję, na pierwszym zdjęciu jest zapewne Piotr_67, ale poza Wami, to na zdjęciach nie poznaję nikogo Na pierwszym zdjęciu z Elanami Mitja Valencic, słoweński alpejczyk (jeśli dobrze poznałem). Na drugim Dominik Paris - Włochy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi