marcinn Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Z racji tego że najlepsi pisarze forumowi przebywają i relacjonują na żywo Wzf z doliny Zillertal zastanawiałem się czy ktoś to będzie czytał :Ale co mi tam coś naklikam,może komuś się przyda gdyby przebywał w tym rejonie,lub chciał przebywać :smile:Wprawdzie wyjazd typowo służbowy ale nie było opcji żeby sobie nie ułożyć tak planu dni żeby nie pojeżdzić na nartach :stupid:Tym bardziej że zakwaterowanie dostaliśmy dosłownie przy gondoli(hotel Holunderhof,szczerze polecam lokalizacji i samego obiektu)Teren narciarski podzielony na dwie części,większą Zettersfeld,rodzinny ośrodek z szerokimi bezdrzewnymi trasami,mocno nasłonecznionymiZ dołu z 728m jesteśmy wywożeni gondolą na wysokość 1812m a tu już hulaj duszo piekła nie maDrugi ośrodek Hochsteinta to przeciwieństwo rodzinnych tras,zdecydowanie dla bardziej ambitnych narciarzy( podobno odbywały się tu zawody pucharu świata)Jestem w stanie w to uwierzyć,na półtora kilometrowej czarnej trójce można się zarżnąć.Ogólnie ok 45 km trasJeśli chodzi o warunki śniegowe to przygotowanie tras bardzo dobre(w dolinach śniegu prawie brak)Ludzi malutko.Co zauważyłem to to że wielu miejscowych codziennie jeżdżiło z samego rana 2-3 godz a potem do pracy,tak jak my:tongue:Tak więc reasumując wyjazd nie strykte narciarski ale spokojnie pojeżdziłem 3 godz dziennie,trzy razy z rana,raz po południu 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 no i warun Ci się trafił nienajgorszy :biggrin: chyba :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Z racji tego że najlepsi pisarze forumowi przebywają i relacjonują na żywo Wzf z doliny Zillertal zastanawiałem się czy ktoś to będzie czytał : Nie wszystkich czytam co majaczą i bredzą jak mały Kazio po dużym piwie, ale Ciebie akurat tak, jesteś wyjątkiem i czuj się wyróżniony:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Dla mnie Austria to raj, z takimi właśnie perełkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 A to trzeba mieć 200 km tras i być w topowym ośrodku żeby się wyjeździć? Pogoda super, warunki super, to przez te 3 godziny dziennie wyjeździłeś się na pewno solidnie i z bananem na twarzy. I o to chodzi :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Nie wszystkich czytam co majaczą i bredzą jak mały Kazio po dużym piwie, ale Ciebie akurat tak, jesteś wyjątkiem i czuj się wyróżniony:stupid: Sławek, wyjaśnij co nieco :wink: Nie wszyscy wiedzą, że na forum trzeba mieć ładny styl i mało fotek :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Sławek, wyjaśnij co nieco :wink: Nie wszyscy wiedzą, że na forum trzeba mieć ładny styl i mało fotek :stupid: No przecież chodzi o to że marcinn bredzi, a SB mimo to chętnie to czyta :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 No przecież chodzi o to że marcinn bredzi, a SB mimo to chętnie to czyta :biggrin: to już nie wiem, kiedy SB chętnie czyta. Jak się bredzi czy jak nie? : :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Dzięki Marcinie za pozdrowienia i fotkę (właśnie doszła). Relacja super, miejscówka z klimatem. Jak to dobrze, że na forum są pozytywnie aktywni jak Ty. Pozdrowienia z drogi do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Jest nas paru :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Marcin,wysłałeś mi chyba mms-a,ale tam nie miałem internetu w telefonie,więc nie odebrałem. Może teraz spróbuję. Pozdrowienia i miłej zabawy! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Marcin,wysłałeś mi chyba mms-a,ale tam nie miałem internetu w telefonie,więc nie odebrałem. Może teraz spróbuję. Pozdrowienia i miłej zabawy! :cheerful: Rozumie Maćku że życzysz mi udanego weekendu u nas w Beskidach :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Rozumie Maćku że życzysz mi udanego weekendu u nas w Beskidach :tongue: Myślałem,że jeszcze jesteś w raju?Jutro ma być jeszcze lampa... Oczywiście tam... :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Myślałem,że jeszcze jesteś w raju?Jutro ma być jeszcze lampa... Oczywiście tam... :wink: Eee,szczerze mówiąc może zbałamucę moje dziewczyny na jakąś jedniodniówkę w Alpy : no co trza by podtrzymać kiełkującą tradycję :tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi