lokiec3 Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Nosi mnie. Ledwo wróciłem. Może jakiś ostatni tydzień marca? Jakby ktoś coś z północnej Polski miał jakiś wakat jakieś wolne miejsce w aucie lub na kwaterze. Ew mogę ogarnąć jakieś noclegi. Najlepiej blisko, Austria. No i najlepiej 6 dni na nartach. Dawno tam nie byłem:biggrin: Tak to już desperacja.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Nosi mnie. Ledwo wróciłem. Może jakiś ostatni tydzień marca? Jakby ktoś coś z północnej Polski miał jakiś wakat jakieś wolne miejsce w aucie lub na kwaterze. Ew mogę ogarnąć jakieś noclegi. Najlepiej blisko, Austria. No i najlepiej 6 dni na nartach. Dawno tam nie byłem:biggrin: Tak to już desperacja.... Pozdrawiam. Hej 11- 15 listopada jedziemy na lodowiec Hinetrtux Wyjazd z Trójmiasta .Mam jeszcze 2 wolne miejsca w busie. Moj numer 604 791 524 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 31 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Hej 11- 15 listopada jedziemy na lodowiec Hinetrtux Wyjazd z Trójmiasta .Mam jeszcze 2 wolne miejsca w busie. Moj numer 604 791 524 Pozdrawiam Złota łopata się należy. :biggrin::biggrin::biggrin::applause: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi