MB Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 hmm... a jak zmieniasz biegi ? no chyba , że masz automat:rolleyes:: bezpieczeństwo , bezpieczeństwem , ale Panowie , bez przesadyzmu :wink: Zaraz tam zmieniać biegi.:wink: Ale jak tu telefon odebrać i dwie ręce na kierownicy utrzymać???:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Zaraz tam zmieniać biegi.:wink: Ale jak tu telefon odebrać i dwie ręce na kierownicy utrzymać???:stupid: A coś kiepsko u Was z koordynacją ruchowo/motoryczną... Przecież nieraz jest tak że tel w prawej ręce(bo nie umiem w lewej) samochód na rondzie i wcale nie osobowy tylko większy, zaczyna mi nim szarpać, bo bieg nie ten, no i co... no i muszę lewą ręką bieg zmienić bo mi furmanka stanie na środku ronda i Ci s tyłu mnie strąbią:stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 A coś kiepsko u Was z koordynacją ruchowo/motoryczną... Przecież nieraz jest tak że tel w prawej ręce(bo nie umiem w lewej) samochód na rondzie i wcale nie osobowy tylko większy, zaczyna mi nim szarpać, bo bieg nie ten, no i co... no i muszę lewą ręką bieg zmienić bo mi furmanka stanie na środku ronda i Ci s tyłu mnie strąbią:stupid: Sławek, nie powiedzialem, ze się nie da. Chwalić się czym jednakże nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi