marcinn Napisano 13 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Spokojnie, tu nie ma podsłuchu :stupid: Ale może ktoś czyta i może być zazdrosny ::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Najważniejsze, że ten, który ma prawo do bycia zazdrosnym całe zajście nagrywał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Najważniejsze, że ten, który ma prawo do bycia zazdrosnym całe zajście nagrywał Ooo tego to nie wiedziałam :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 A widzisz! Warto mieć takie pamiątki, to teraz modne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Ja też mam takie jedno pikantne nagranie z karczmy, ale mam zakaz upubliczniania go:sorrow:, a kusi jak cholera, ale zakaz nie jest bezterminowy:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 To ja niczego nie świadoma sobie spokojnie zajmuję się swoimi sprawami a tu tak się mnie obgaduje?? Jutro wstawię fotki ...to się wszyscy pośmiejemy :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Dawaj Kasia te fotki. Lubię się czasem pośmiać.(nawet z siebie samego):smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Jutro wstawię fotki ...to się wszyscy pośmiejemy :stupid: Dzisiaj bo jak nie, to ja wstawię film:stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 (edytowane) Dopatrzyłem się takiej zależności, kolejki są tylko tam gdzie trasy są po płaskim, np do krzesła z niebieskimi osłonami tkwiła kolejka na dobre 5 minut stania, a do krzesła z pomarańczowymi osłonami czyli tego najnowszego w tym samym czasie wcale. A czasami stok w Białce można mieć prawie wyłącznie dla siebie, jak choćby na tym filmiku [video=youtube;Zr6WLQdzch8] Edytowane 17 Marzec 2015 przez Chris_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Dzisiaj bo jak nie, to ja wstawię film:stupid: No to chyba będzie premiera!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi