Gość Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Dziś przeglądając neta znalazłem coś takiego: :eek: "Kolejnym etapem ekspansji TMR w naszym kraju jest Korbielów. Pod koniec ubiegłego roku został podpisany list intencyjny w sprawie przejęcia Ośrodka Narciarskiego Pilsko. Umowa ma zostać sfinalizowana w ciągu pół roku, a towarzyszy jej także umowa operatorska, w ramach której Słowacy od teraz będą doradzać obecnemu właścicielowi ośrodka na Pilsku..." link do całości: http://www.biztok.pl/lifestyle/polska-wchodzi-do-narciarskiej-pierwszej-ligi-dzieki-slowakom_s20209/slide_4 czy ktoś wie coś więcej??? bo dla mnie BOMBA! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel81 Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Od dwóch miesięcy na forum się o tym pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Nie jest to znowu taka nowość http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19627-Inwestycja-TMR-w-Pilsko?p=205393&viewfull=1#post205393 (link do Twojego posta :wink:) Od tamtego czasu nic się w tej sprawie (chyba) nie zmieniło. PS Jesteś już trzecią osobą, która wkleja ten link na forum :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Upss zaległości z czytaniem wiadomości... przepraszam PS. teraz też znalazłem http://www.skionline.pl/stacje/tmr-przejmuje-kolejny-osrodek-narciarski-w-polsce,newsy,6187.html PS2. chyba zacznę więcej czytać a mniej jeździć :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 z tego co udało mi się dowiedzieć nic nie jest przesądzone, podobno zamierzali kupić udziały oby nic z tego nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 (edytowane) (...) bo dla mnie BOMBA! :applause: (...) oby nic z tego nie wyszło :biggrin: Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Minus: monopol TMR na największe stacje w okolicy i pewnie zaporowe ceny. Plus: może wprowadzą jeden całosezonowy karnet na polską i słowacką cześć ośrodków, a wtedy ja bym rozważał jego zakup.Chyba,że skitoury całkowicie mnie opętają... :wink: Edytowane 25 Luty 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Chyba,że skitoury całkowicie mnie opętają... :wink: Jakie chyba,że...? Przecież to już stało się faktem.:cheerful: Jestem pod wrażeniem Johny.:applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 A poza tym karnet na polską i słowacką część ośrodka może okazać się zaporowy : Toury Maciek toury,to je ono :smile: MB już dawno o tym myśli :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Jakie chyba,że...? Przecież to już stało się faktem.:cheerful: Tyż prawda... Kiedyś mi się marzyło, żeby wprowadzili jeden karnet całosezonowy na cały region,a ostatnio gdzieś takie myśli się ulotniły... Teraz przywyciagowo będę jeździł chyba tylko z przypadku,albo jak nie będzie innego wyjścia. :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 To znaczy co, za dwa tydnie tyż będziesz jeżdził przywyciągowo w dolinie ZILLERTAL :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 MB już dawno o tym myśli :applause: Wiem, wiem, chce mi złoić skórę w Dolinie Pięciu Stawów :applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 ... Plus: może wprowadzą jeden całosezonowy karnet na polską i słowacką cześć ośrodków, a wtedy ja bym rozważał jego zakup...:wink: a ja tylko na to czekam :biggrin: i mam nadzieję że całosezonowy z TMRu na następny sezon będzie dawał możliwość jeżdżenia na Skrzycznem i daj Boże żeby i na Pilsku :applause: bo że go kupie za rok to jestem pewien! PS. jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Gdzie my stare dziadki się podziejemy w tych kolejkach i korkach. Nie wiem dlaczego ale nie lubię tej słowackiej komercji typu Oscadnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Gdzie my stare dziadki się podziejemy w tych kolejkach i korkach. Nie wiem dlaczego ale nie lubię tej słowackiej komercji typu Oscadnica. Jest jeszcze Duży Rachowiec i Ochodzita. Zwłaszcza ten pierwszy,ze względu na swój klimat i niską frekwencję, mi odpowiada. :cheerful: Niestety nawet na Dużym Rachowcu planują kanapy - najnowsze info. Póki co są tam jakieś zatargi,więc może nie prędko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 A poza tym karnet na polską i słowacką część ośrodka może okazać się zaporowy : Może tak być,wtedy już wszystko będzie jasne jak w Jasnej - kasę odkładam na jedynie słuszny kierunek,a w PL skitoury. :cheerful: Tak po za tym pomyślałem, co mi z takiego karnetu,jak w sezonie wszędzie kolejki do wyciągów? Więc i tak pozostałyby skitoury lub mało uczęszczane stacje,jak obecnie. Swoją drogą,już obecnie cena całodniowego karnetu na Pilsku,wynosząca 90 zł,jest dla mnie zaporowa. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 No to tylko potwierdza to co sam słyszałem od Jegomościa z TMRu... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi