mifilim Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Muszą mnie zabrać... :redface: To oni jeszcze po Ciebie jadą ? :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Już wam nie zazdroszczę bo sprawdziłem prognozę pogody. Będziecie się męczyć calutki tydzień :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Już wam nie zazdroszczę bo sprawdziłem prognozę pogody. Będziecie się męczyć calutki tydzień :biggrin: [ATTACH=CONFIG]21048[/ATTACH] Chyba jeszcze trzeba ten wyjazd przemyśleć :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Auto załadowane Kamery i aparat w plecaku. Jeszcze tylko o 02.00 "trumna" na dach i w drogę. Jak będziecie na miejscu dajcie znać. Szerokiej drogi i pozdrowienia serdeczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 (edytowane) To oni jeszcze po Ciebie jadą ? :stupid: A co ja jakiś trędowaty? :stupid: W sumie to po drodze,choć pewnie szybciej by mieli jadąc A1. : Ale muszą mnie zabrać... :redface: Piotrek,do zobaczenia! Pozdrawiam! Edytowane 6 Marzec 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Do zobaczenia jutro wieczorem, będę się przynajmniej starał dotrzeć. :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Do zobaczenia jutro wieczorem, będę się przynajmniej starał dotrzeć. :laughing: Dozo! :cheerful: Będę się przynajmniej starał dobrze schłodzić... :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi