MAIKEL 1977 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 a to góra (a jaka to ci co byli to wiedzą, a ci co jadą się dowiedzą :stupid:) [ATTACH=CONFIG]20747[/ATTACH] Gleba u góry i już po ptokach :biggrin: :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Gleba u góry i już po ptokach :biggrin: :wink:Mają ze sobą mistrza:wink:To góra w tej samej dolinie (Zillertalarena trasa 42)A tu jak to jest "po ptokach":biggrin::biggrin:[video=youtube;KZBHrJGzWNQ] Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 A tu jak to jest "po ptokach":biggrin::biggrin: [video=youtube;KZBHrJGzWNQ] Pozdrawiam Właśnie to miałem na myśli :biggrin: :wink: ps, A kto się mistrzem zowie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 A kto ci narty przyniósł Piotrze? HAHAHA. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Mają ze sobą mistrza:wink:To góra w tej samej dolinie (Zillertalarena trasa 42)[ATTACH=CONFIG]20750[/ATTACH]Piotrze; a ta góra Ci znajoma :crazy:[ATTACH=CONFIG]20773[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Piotrze; a ta góra Ci znajoma :crazy:.... Wygląda na łącznik pomiędzy rejonem Zell a Gerlos na "arenie". Mogę się jednak mylić bo góry takie podobne:smile: A kto ci narty przyniósł Piotrze? HAHAHA. :biggrin: A dobrzy ludzie się znaleźli. Nawet mówili po angielsku "are you ok?" Na szczęscie to było tylko ostatnie 150-200m:smile: .....ps, A kto się mistrzem zowie : No jak to kto......Ja:biggrin::wink: Mam na myśli oczywiście "mistrzostwo" w tym - "gleba u góry i już po ptokach":biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Piotrze; a ta góra Ci znajoma :crazy: [ATTACH=CONFIG]20773[/ATTACH] to ta sama górka przed wybudowaniem gondoli... (Tak myślę):laughing:teraz ten wyciąg jest w Czechach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 (edytowane) Jeden z filmików... I ten bezkijkowiec... Jest Harakiri,jest kamikaze! :biggrin: [video=youtube;jqoyiK7mcW0] A tu trochę lepszej jakości: [video=youtube;KEBnprPjzEQ] Edytowane 27 Luty 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Jest Harakiri,jest kamikaze! :biggrin: Zawsze lepiej z kijkami, choćby szusem :. [video=youtube;VsZ6-P28UfA] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Zawsze lepiej z kijkami, choćby szusem :. Szkoda takiej ścianki, żeby ją tak na kreche... Patrzę na prognozę pogody iiiii...... Zapowiada się nieźle! :applause: http://www.skionline.pl/pogoda/austria-tyrol-zillertal-arena,osrodek,189,prognoza,2015-03-08.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Szkoda takiej ścianki, żeby ją tak na kreche... Patrzę na prognozę pogody iiiii...... Zapowiada się nieźle! :applause: http://www.skionline.pl/pogoda/austria-tyrol-zillertal-arena,osrodek,189,prognoza,2015-03-08.html Tylko ciiiii by nie zapeszyć : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 (edytowane) Proponuje zabrać jakieś stroje kąpielowe. W Zillertalu jest fajna miejscówka gdzie można się zrelaksować po całym dniu na nartach. A co do pogody to wygląda ze jest tak zimno ze stoki będą trzymać przez cały dzień. Edytowane 1 Marzec 2015 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Ja zawsze mam ze sobą - nie wiadomo, co będzie potrzebne . Tylko czy jedno, czy dwuczęściowy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Jeśli jedziecie do tego przybytku, o którym ja myślę, to w jednej jego części preferowany jest strój Adama :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Jeśli jedziecie do tego przybytku, o którym ja myślę, to w jednej jego części preferowany jest strój Adama :smile: Zgadza się :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Zgadza się :wink: W czym problem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Jeśli jedziecie do tego przybytku, o którym ja myślę, to w jednej jego części preferowany jest strój Adama :smile: W czym problem : W tym co zaobserwowałem przez ostatnie 3 lata korzystając z saun w których jest wymóg(na Adama i Ewe) to kobitki się bardziej zasłaniają czym popadnie niestety :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 W czym problem : Fajnie sytuacje są w białczańskich, czy bukowiańskich termach, bo chodzi koleś i upomina niesfornych żeby ręcznik także dać pod nogi, no i taka laska jest zapakowana w ręcznik to się musi odpakować:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 hehehe, w Fugen też jest taki pan, bardzo aktywnie pilnujący "porządku" :wink: a same termy są całkiem przyjemne, warto raz odwiedzić będąc w Zillertal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Wygląda na to, że środa, czwartek i pół piątku, sobota na Zillertal Arenie powrót zimy i opady śniegu...a od niedzieli przez trzy i pół dnia słoneczko :happy: i oby tylko pół dnia w przyszłą środę trochę cienia i chmurek...tak dla odmiany - a potem ostatnie dwa dni również lampa :angel: http://www.skionline.pl/pogoda/austria-tyrol-zillertal-arena,osrodek,189,prognoza,2015-03-07.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Mariusz mam nadzieje że traficie w piękne okienko pogodowe,takie jak ja miałem,notabene pierwszy raz w życiu w Austrii 6 dni lampy z mrozikiem :happy: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Mariusz mam nadzieje że traficie w piękne okienko pogodowe,takie jak ja miałem,notabene pierwszy raz w życiu w Austrii 6 dni lampy z mrozikiem :happy: Traficie? Trafimy :happy: Marcinn, Ty zamiast się po okolicznych łąkach wozić...to pakuj auto i przyjeżdżaj do nas :cheerful: Daleko przecież nie masz :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 No niestety ta praca czasami....Powie Ci że w następnym tygodniu będe w Lienz,ale niestety służbowo : Choć myślę że jakieś stoki tam zalicze :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Wygląda na to, że środa, czwartek i pół piątku, sobota na Zillertal Arenie powrót zimy i opady śniegu...a od niedzieli przez trzy i pół dnia słoneczko :happy: i oby tylko pół dnia w przyszłą środę trochę cienia i chmurek...tak dla odmiany - a potem ostatnie dwa dni również lampa :angel: http://www.skionline.pl/pogoda/austria-tyrol-zillertal-arena,osrodek,189,prognoza,2015-03-07.html Też patrzyłem na pogodę. Jak się sprawdzi to ho ho..... ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 No ma być pięknie, ale to tylko dla tego że wy tam jedziecie. Wy macie zawsze ładna pogodę :biggrin: A ja na tym skorzystam dzięki wam :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi