marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Ja sobie nie wyobrażam , żeby na taki wyjazd zabrać tylko 1 parę nart. Zawsze na tydzień biorę minimum 3. oczywiście każdą innego typu. Powiem Ci że jeśli nie zapuszczasz się daleko poza trasę to zaryzykuje spokojnie stwierdzenie że 1 para nart o charakterystyce sportowej z odpowiednią szerokością pod butem np.head supershape magnum albo i-raaly w zupełności wystarczą a poza tym dobry narciarz pojedzie na wszystkim i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Ja myślę że slalomka to podstawa, bo i tak przez większą część pobytu będzie jazda po przygotowanych, w razie W zawsze można coś wypożyczyć extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Jak nie masz miejsca to wywal coś innego a nart zabierz chociaż 2 pary . Ewentualnie wypożyczalnia w Zillertal. Nie jadę swoim samochodem,a od Mariusza dowiedziałem się,że miejsca mało będzie. Dotychczas jednak zawsze jechałem z jedną parą nart,więc w sumie nic nowego. Dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Hmm : mam na to radę Jeśli chcesz to pożyczę Ci Head Magnum(170cm),nart nie trzeba reklamować Wprawdzie w niedziele lecę do Lienz ale będę wypożyczał narty :smile: Dzięki Marcin! Już zdecydowalem,że zabiorę moją slalomkę. Do samego wyjazdu siedzę w robocie od 8.00 do 22.00,inaczej pojechał bym sobie,ale do du.. :wink: Następnym razem chętnie skorzystam z oferty,zwłaszcza po twojej relacji. : Wczesniej myślałem też, czy Sławka nie po męczyć o jego Blizzard Magnum - bardzo fajnie mi się na niej jezdzilo - ale nawet nie miałem czasu,żeby go o serwis prosić. Na szczęście wszystkie moje narty niedawno były robione i do tej pory nie jezdzone,więc powinny być ok. Kupilem też taką podręczną ostrzalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 No jak uważasz,nie mogę cię zmusić :stupid: Ale jak coś to śmiało tym bardziej że jutro wracam wieczorem z Zakopanego przez Bestwine:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 (edytowane) No jak uważasz,nie mogę cię zmusić :stupid: Ale jak coś to śmiało tym bardziej że jutro wracam wieczorem z Zakopanego przez Bestwine:wink: Pomyśle jeszcze, kusisz... :wink: PS. Jak coś, to zapraszamy! :cheerful: Edytowane 5 Marzec 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Bawcie się dobrze czekam na relacje na bieżąco, mają być długie i obszerne bo teraz tylko czytanie relacji innych mi pozostało. P.s. ja na tydzień w życiu nie wziąłbym slalomki tylko. Wg mnie rictory lepszy wybór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Bawcie się dobrze czekam na relacje na bieżąco, mają być długie i obszerne bo teraz tylko czytanie relacji innych mi pozostało. Dzięki Gregor - postaram się pisać na bieżąco, choć mogą być problemy. W Kappl mimo wykupienia płatnego wifi jakość połączenia była tak słaba, że nie sposób było kontynuować już w drugi dzień relacji. Mam nadzieję, że w Zell am Ziller będzie lepiej. Trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia! Widzisz jakie życie pokręcone - mieliśmy z Paulą zawitać w Beskidy - Pilsko było w planach, odwiedziny u Ciebie... ...a tu? Twój wypadek, jej wypadek - i wszystko diupa :frown:: ale co tam...? Tuxa przeżyłeś, szybko się pozbierasz i tym razem! Mam nadzieję, że co się odwlecze, to nie uciecze i już za rok zjawimy się w andiamo :happy: Pozdrawiamy Cię serdecznie - trzymaj się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 To Paula z Toba teraz do Zillertal nie jedzie? Coś poważnego? Pozdrów ją i też życz powrotu do formy Nie ma co planować, bo życie czasem te plany boleśnie weryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 No bawcie się dobrze. Ja zaplanowałem zakończenie sezonu w Beskidach w sobotę, ale życie jak zawsze zweryfikowało moje plany, gdyż znów w domu szpital :eek: Tapatalkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 To Paula z Toba teraz do Zillertal nie jedzie? Coś poważnego? Pozdrów ją i też życz powrotu do formy Miała, miała - pisałem w wątku: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/20025-Walentynka...i-dramat-na-stoku...?p=212639&viewfull=1#post212639 Na szczęście pozbierała się szybko i jedzie z nami. Stracha ma, stracha mam również ja - mamy nadzieję, że jazda będzie szczęśliwa, z pewnością bardziej bezpieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Panowie, i panie oczywiscie :biggrin:, jaka trasa lecicie i o ktorej bedziecie na mjejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 (edytowane) Panowie, i panie oczywiscie :biggrin:, jaka trasa lecicie i o ktorej bedziecie na mjejscu ? Arturze lecimy przez Cieszyn a potem to jeszcze nie wiem? Krzysiek zdecyduje - czy przez Salzburg, czy przez Wiedeń? Tak czy inaczej - planujemy być na miejscu ok godziny 14. Edytowane 5 Marzec 2015 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Z tego co patrzyłem to Wiedeń i Salzburg....potem Rosenheim i w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 O przez Cieszyn to o której robić bramę :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Ok. 4:00. Możesz zablokować zjazd na Oszołoma ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Uuu :redface: sorry za wcześniej dla mnie :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Możecie również z Salzburga uderzyć na południe przez Bischofshofen , Sankt Johan in Pongau , koło Kaprun , Uttendorf ... Fajne widoki, super miejscówki na przyszłość. Może trochę dalej , ale nie ma korków koło Rosenheim. To tylko luźna sugestia . Miłej wyprawy zdrowia i kondycji życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Zobaczymy co będzie na drodze, zawsze można coś zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Noooo ja już spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Gdybyscie zdazyli zerknac na narty dla KP w sobote, to luknijcie za Rally. Ja dojade wieczorem, a w niedziele po nartach bedzie za pozno. wiec dopiero poniedzialek po nartch, moge szukac, bo poranka szkoda tracic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Noooo ja już spakowany Ja jak zwykle na ostatnią chwilę.... ale to przez pracę. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 (edytowane) Arturze lecimy przez Cieszyn a potem to jeszcze nie wiem? Krzysiek zdecyduje - czy przez Salzburg, czy przez Wiedeń? Tak czy inaczej - planujemy być na miejscu ok godziny 14. Czemu przez Cieszyn :eek:jak już od dawna można bezstresowo 1ką z tej części Polski?: Edytowane 6 Marzec 2015 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Czemu przez Cieszyn :eek:jak już od dawna można bezstresowo 1ką z tej części Polski? Muszą mnie zabrać... :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Gdybyscie zdazyli zerknac na narty dla KP w sobote, to luknijcie za Rally. Ja dojade wieczorem, a w niedziele po nartach bedzie za pozno. wiec dopiero poniedzialek po nartch, moge szukac, bo poranka szkoda tracic. Myślałem, żeby popatrzeć w wypożyczalniach. To co ja chcę to model z 2012/13, więc pewnie w sklepach nie będzie. Zobaczymy jak się dojedzie i ile będzie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi