marcinn Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 No ma być pięknie, ale to tylko dla tego że wy tam jedziecie. Wy macie zawsze ładna pogodę :biggrin: A ja na tym skorzystam dzięki wam :wink: Proponuję chłopaki się jeszcze zastanowić w kwesti artixa : Bo możecie mieć pogodę w drugą stronę :biggrin::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Też patrzyłem na pogodę. Jak się sprawdzi to ho ho..... Proponuję się chłopaki jeszcze zastanowić w kwesti artixa : Bo możecie mieć pogodę w drugą stronę :biggrin::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 W takim wypadku chyba rezygnuję....... NOT! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Info ze strony Areny... a jak będziecie na Arenie to polecam knajpę przy trasie nr 18 "Good Morning Skiing Stok wzywa!Jeżeli zawsze marzyłeś o tym, aby być pierwszym na stoku, aby czuć tylko naturę, zjeżdżać nartami po nieskazitelnych zboczach, to Zillertal Arena jest idealnym miejscem dla Ciebie tej zimy. Od marca 2015 już od godz. 6:55 można szusować po świeżo przygotowanych stokach w Zell, Gerlos i Königsleiten - i to w każdy czwartek i w każdą niedziela! Zespół Zillertal Arena życzy Ci dobrej zabawy - have FUN!" http://www.zillertalarena.com/pl/arena/winter/morning_skiing_events.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Info ze strony Areny... a jak będziecie na Arenie to polecam knajpę przy trasie nr 18 .... A ja bardziej polecam trasę 18 od tej knajpy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 .....Jeżeli zawsze marzyłeś o tym, aby być pierwszym na stoku, aby czuć tylko naturę, zjeżdżać nartami po nieskazitelnych zboczach, to Zillertal Arena jest idealnym miejscem dla Ciebie tej zimy. Od marca 2015 już od godz. 6:55 można szusować po świeżo przygotowanych stokach w Zell, Gerlos i Königsleiten - i to w każdy czwartek i w każdą niedziela! Zespół Zillertal Arena życzy Ci dobrej zabawy - have FUN!"..... Właśnie przeczytałem to małżonce. Było wiele radości:smile::wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Mnie sie Zillertal juz troche przejadl, ale chcialbym tym razem pokonac trase z mapki osrodka, ktora wiedzie przez caly osrodek do Finkenberg jak sie nie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Wygląda na to, że kolejny - trzeci wyjazd w Alpy i codziennie będzie lampa Coś w tym jest, że mamy farta do pogody. Słoneczko nas lubi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Wygląda na to, że kolejny - trzeci wyjazd w Alpy i codziennie będzie lampa Coś w tym jest, że mamy farta do pogody. Słoneczko nas lubi. Właśnie patrzyłem... :applause: Myślę,że te plusowe temperatury będą na dole,powyżej raczej cały dzień na minusie. Ale jak to słoneczko nie zawiedzie... :angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Nie zapomnijcie o kremach z wysokim filtrem :angel: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 A ja na zwolnieniu, od soboty jeszcze mnie trzyma. Bylem totalnie rozłożony . Jakiś cholerny wirus. No ale już trochę lepie. Mam nadzieję że nie będę osłabiony w przyszłym tygodniu. Prognozy pozwalają zapomnieć o całej chorobie :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 A ja na zwolnieniu, od soboty jeszcze mnie trzyma. Bylem totalnie rozłożony . Jakiś cholerny wirus. No ale już trochę lepie. Mam nadzieję że nie będę osłabiony w przyszłym tygodniu. Prognozy pozwalają zapomnieć o całej chorobie :happy: Kuruj się, kuruj - i zdrówka życzę czasu Ci niewiele zostało. Nie zapomnijcie o kremach z wysokim filtrem :angel: ...i znowu człowiek na twarzy będzie miał szybę odbitą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Mnie sie Zillertal juz troche przejadl Jesooo, żeby mnie się tak mógł przejeść choć raz,:sorrow: bluźnicie przyjacielu artix :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Lepiej się nie przjadac... Wkrótce w Zillertal: A później, albo przed: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Jesooo, żeby mnie się tak mógł przejeść choć raz,:sorrow: bluźnicie przyjacielu artix :eek: Z czołowymi personami skionline, to będzie jak nowe przeżycie :wink: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 A dla mnie to pierwszy raz ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 A dla mnie to pierwszy raz . Jeżeli pogoda dopisze, to będzie pierwszy i niezapomniany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Właśnie patrzylem na pogodę - kąpieliowki przydadzą się nie tylko na basen! :laughing: Znów się zastanawiam - slalomka czy Rictory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Weż to i to,jak macie miejsce : Rano w górach będziesz miał zmrożone przynajmniej z 2-3 godz,potem na rozjeżdżony stok coś szerszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Weż to i to,jak macie miejsce : Rano w górach będziesz miał zmrożone przynajmniej z 2-3 godz,potem na rozjeżdżony stok coś szerszego Niestety raczej nie ma miejsca,więc muszę zdecydować przed wyjazdem.W sumie to bez większego znaczenia,no ale zawsze jest się dobrze dostosować do warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Śniegu tez dosypało, będzie najs :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Śniegu tez dosypało, będzie najs :wink: I jeszcze dosypie! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Niestety raczej nie ma miejsca,więc muszę zdecydować przed wyjazdem.W sumie to bez większego znaczenia,no ale zawsze jest się dobrze dostosować do warunków. Hmm : mam na to radę Jeśli chcesz to pożyczę Ci Head Magnum(170cm),nart nie trzeba reklamować Wprawdzie w niedziele lecę do Lienz ale będę wypożyczał narty :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Właśnie patrzylem na pogodę - kąpieliowki przydadzą się nie tylko na basen! :laughing: Znów się zastanawiam - slalomka czy Rictory? Ja sobie nie wyobrażam , żeby na taki wyjazd zabrać tylko 1 parę nart. Zawsze na tydzień biorę minimum 3. oczywiście każdą innego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Jak nie masz miejsca to wywal coś innego a nart zabierz chociaż 2 pary . Ewentualnie wypożyczalnia w Zillertal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi