Piotr_67 Napisano 22 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2020 Po pobycie na lodowcach: Stubai, Rettenbach, Tiefenbach i Pitztal udało się zmontować taki mały filmik. Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 Krótki filmik z wizyty na stoku w Bytomiu. Jak ktoś mieszka w pobliżu to polecam na szybki wypad po pracy. https://youtu.be/rjedsEG7pV0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2021 3 godziny temu, Szymonidius napisał: Krótki filmik z wizyty na stoku w Bytomiu. Jak ktoś mieszka w pobliżu to polecam na szybki wypad po pracy. https://youtu.be/rjedsEG7pV0 Ten wykrok to jakiś nowy trik? Trochę mnie nie było 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 21 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2022 A tak mnie naszło. Wspomnienie z marcowych nart w Austrii w rejonie Zillertalarena, Wildkogel arena i Kitzski. Miłego oglądania. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2022 Świetnie nakręcone Piotr... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Krótki filmik z wiosennego szusowania w SMR. Czekałem, czekałem i się doczekałem, to był najlepszy weekend żeby odwiedzić ten ośrodek. Dobra pogoda, dobre warunki i brak kolejek. Nakręcone i zmontowane telefonem. https://youtu.be/Hg8JNzHZMSo 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narty pilsko Napisano 14 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2023 Mam pytanie kupiłem rok temu kamerę SJCAM SJ4000. Moje filmy są bardzo zruszane np. przez muldy albo inne wstrząsy co mam zrobić żeby moje filmy były płynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 14 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2023 Kupic sensowną kamere z dobrą stabilizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2023 41 minut temu, Narty pilsko napisał: Mam pytanie kupiłem rok temu kamerę SJCAM SJ4000. Moje filmy są bardzo zruszane np. przez muldy albo inne wstrząsy co mam zrobić żeby moje filmy były płynne. 1 minutę temu, christof napisał: Kupic sensowną kamere z dobrą stabilizacja. Lub dobry gimbal do tej kamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2023 Ostatnio mignęła mi reklama Gopro 8.0 (tak wiem, model już trochę ma, ale to nadal dobra kamera) za 199 Euro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi