marboru Napisano 13 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 @rung bardzo fajne video - gratuluję! Montaż bardzo fajny, super muza, dużo jazdy i zabawa w dobrym towarzystwie Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 To ja też wkleję moją "nowość". To z ostatniego wypadu w Dolomity. Pozdrawiam 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 @Piotr_67... No i muza super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 10 godzin temu, marboru napisał: @Piotr_67... No i muza super Długo szukałem w czeluściach moich twardych dysków . To z filmu: "PS. I love you." Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndKur Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2018 Hej, Filmik starszy niż ten wątek i nie taka jakość jak kilku wcześniejszych ale jeżeli ma go ktoś jeszcze kiedyś obejrzeć to chyba tylko tu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Nie jest to żadne dzieło, ale zobaczcie co się dzieje z nartami od 19 sekundy 😉 Max 720p 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Jeszcze trochę i bys wystartował moze pas startowy za krótki?)))Wysłane przy użyciu palca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Latający @artix Pięknie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Latający [mention=4249]artix[/mention] [emoji4] Pięknie! Oj, działo się, raz pomyliłem drogę i był dość wysoki lot [emoji574] [emoji23]Wysłane gołębiem pocztowm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 6 minut temu, artix napisał: Oj, działo się, raz pomyliłem drogę i był dość wysoki lot Wysłane gołębiem pocztowm A miałeś uważać Dobrze, że nic się nie stało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Ale Cię niosło... Chyba ponad śniegiem leciałeś... Jak pierwsze wrażenia? PS. Dobrze, że żeś cały, bo grozą powiało z tym wysokim lotem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 2 godziny temu, johnny_narciarz napisał: Ale Cię niosło... Chyba ponad śniegiem leciałeś... Jak pierwsze wrażenia? PS. Dobrze, że żeś cały, bo grozą powiało z tym wysokim lotem... Wrażenia Mega! A zabawa jeszcze lepsza. Poza trasa można poczuć wolność. Ogólnie czuje się bardzo bezpiecznie poza trasa, więc w St Anton jechałem prawie ze wszystkiego. Oczywiście był to Off przy trasowy, więc dużo bezpieczniejszy zarazem. Z Vallugi się nie udało, bo pogoda była słaba, w pierwszy dzień po podróży nie ryzykowałem i nie byłem jeszcze wjeżdżony w narty, a w ostatni dzień puścili gondole przed naszym wyjazdem. Co się odwlecze...😉 Mimo to zaliczyłem parę pionowych ścianek 😀i jedna porządną glebę w puchu 😀 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 No i co tu dodać? Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Dobre Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Walcząc z nudą i leniem na "przymusowym" (dzieciaki w UK dostają na Święta dwa tygodnie ferii i kiepską pogodę) dobieram się powoli do nagrań zimowych i na początek posklejałem "wspominkę" z wypadu do Vallnord, Pal-Arinsal: 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Coż, śniegu nie widać na horyzoncie (nawet jak na palcach stanąć), ale można sobie "wspominki" posklejać 😉😃 Tym razem, jeszcze ze Stycznia z nart na Wierchomli (szkoda, że całe Dwie Doliny nie były dostępne) i Jaworzyny Krynickiej (szkoda, że tak mgliście) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 57 minut temu, paolomario napisał: Coż, śniegu nie widać na horyzoncie (nawet jak na palcach stanąć), ale można sobie "wspominki" posklejać 😉😃 Tym razem, jeszcze ze Stycznia z nart na Wierchomli (szkoda, że całe Dwie Doliny nie były dostępne) i Jaworzyny Krynickiej (szkoda, że tak mgliście) Jaworzyna jest OK. I nawet w tym roku nie chcieli pieniędzy za parkowanie . Szkoda, że ze względu na bajkowość zimy nie była otwarta trasa nr 4 i trzeba było przez górę przejeżdżać z jednej strony ośrodka na drugą. A całe Dwie Doliny, również ze względu na bajkowość zimy, były otwarte dopiero od 10 lutego - wtedy otwarto ostatni łącznik pomiędzy Wierchomlą i Szczawnikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Rok wcześniej, niemal w tym samym terminie w Krynicy była bajkowa zima Na Jaworzynie wszystkie trasy otwarte, mrozik i piękne słoneczko Podobnie w Tylicz-Ski. Szkoda, że wtedy nie wybraliśmy się w Dwie Doliny. Ale pamiętam, że Słotwiny pochmurne mieliśmy. W tym roku odwrotnie: całkiem fajnie zaczęliśmy w Henryk-Ski, super na Arenie (zamieszczałem filmiki wcześniej), a potem jeszcze pogoda dopisała na Wierchomli ale już na Jaworzynie i Master-Ski słonka nie uświadczyliśmy Szkoda, ale w tej chwili żaden warun by mi nie przeszkadzał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 Wspominka pewnego dnia (bodajże wtorku 😜 ) z Grandvaliry w Andorze Wielką Brytanię nawiedziły upały, więc tak dla ochłody wziąłem się za edycję zimowych nagrań. Myślałem, że zrobię jednen kompilacyjny filmik z całego pobytu w Andorze, ale okazało się, że materiału jest sporo, a zwłaszcza ten dzień był bardzo udany narciarsko i wartoby było ulepić sobie dla niego "wspominkę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2018 Nuda. Chyba za intensywne były te wakacje, bo strasznie doskwiera teraz. A do zimy jeszcze kupa czasu. To sobie poprzednią wspominam (jeszcze kilka obrazków z Andory i Barcelony): 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Słuchajcie mam pytanie....Mamy kamerke go pro hero black 5. Krecilismy filmiki w "normalnej" jakości i mogłam sobie zmontować filmik w windows movie maker i szło mi to super. Dzisiaj zmieniliśmy jakość na 4 k i po załadowaniu filmu do wmm nie widac obrazu. Przy próbie odtworzenia filmu w windows media player mozna go włączyć i obejrzeć jedynie od początku do końca, nie mogąc "przewinąć" - kliknąć żeby oglądac kawałek dalej, a nie cały film, jest jakby zblokowane....Macie jakies rady jak sobie z tym poradzić, oprócz przejścia na normalną jakość? Nie znam się na tym zbyt dobrze, net już przekopałam i nie dowiedziałam się nic....Mam zmontowany fajny kawałek filmu z wyjazdu, dzisiaj nagraliśmy sporo fajnych filmów i okazuje sie, że nie mogę z nimi teraz nic zrobić oprócz zaakceptowania ich w całości... Chcialam sprobowac w go pro studio coś wymyslic ale w ogole mp4 nie moge tam załadowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Polecam montować w DaVinci Resolve, powinien pójść każdy format. Bardzo dobry bezpłatny program. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 (edytowane) @Chrumcia daj znać jak poszło, udało sie edytowac te filmy? Edytowane 14 Grudzień 2018 przez christof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 11 godzin temu, christof napisał: @Chrumcia daj znać jak poszło, udało sie edytowac te filmy? Tak. Znalazlam program any video converter i się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2018 Gdyby ktoś chciał usunąć klips GoPro z kasku, z narty itd. - poniżej filmik, dzięki któremu udało mi się ściągnąć swój z białego kasku Uvexa. Trzeba trochę cierpliwości, długo grzać - kombinerki będą przydatne. Mój klips nienaruszony (do ponownego użycia się nadaje) zszedł - uszkodzona została jedynie dwustronnie klejona taśma przylepna M3. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi