JC Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 No to teraz się zacznie! Ted Ligety i Zampa zamieścili już nowe filmiki ze swoich przejazdów, na których pokazane są dane telemetrii przejazdu. Johnny do pracy, ty masz GoPro 5 - tylko nie pamietam, czy wersje Black Video - Więcej szczegółów znajdziecie tutaj: https://gopro.com/help/articles/Block/How-to-Use-Gauges-in-Quik-for-Desktop 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Maciek ma tą samą wersję co ja,czyli 5 BLACK Oj będzie się działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Najpierw muszę poczytać instrukcje jak to zrobić... Później na fisa i jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 Zawsze można i tak nakręcić SWÓJ filmik narciarski i zostać gwiazdą youtube'a: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Mój filmik z Kazimierza. Zapraszam do oceny 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Ale mam fajną zabawkę... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2016 Bawimy się dalej... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Z lekkim poślizgiem dodaję filmik z noworocznego wypadu na Skolnity. https://youtu.be/OP5-MdGCrK4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Nowa kamerka niedługo wchodzi na rynek Xiaomi Yi 4K+, mocny konkurent dla GoPro. 4K 60kl/s, stabilizacja, świetna jakość obrazu... żeby jeszcze miała taką nakładkę jak GoPro Johnego W ustawieniach zmieńcie na 4k, jest moc no i filmik też bardzo fajnie zrealizowany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Dnia 4.01.2017 o 23:23, Szymonidius napisał: Z lekkim poślizgiem dodaję filmik z noworocznego wypadu na Skolnity. https://youtu.be/OP5-MdGCrK4 Fajny prosty i przyjemny do obejrzenia filmik No i Wasz jazda też miła dla oka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Tak na szybko posklejene przejazdy trasami Jaworzyny. Powoli organizuję i segreguję, co ponagrywałem i relacje-klipy będę pewnie sklejał wkrótce. A tymczasem: Zjazd z góry spod stacji gondolek (przez "trójkę" i "jedynkę" do dolnej stacji: Podobnie, z góry, przez "trójkę" tylko tym razem zjazd na "czwórkę": "Dwa" i "Dwa A": Sama "czwórka": "Szóstak" wieczorowo: "Jedynka" wieczorowo: I na koniec znowu 2600m spod stacji gondolek, przez "trójkę", "jedynkę" do dolnej stacji: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 (edytowane) Klip ze wspominkami z ostatniego dnia pobytu w Krynicy (2 stycznia). Słotwiny Arena z mojego punku widzenia Edytowane 7 Styczeń 2017 przez paolomario 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 [vv] [/vv] 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 19 godzin temu, paolomario napisał: Klip ze wspominkami z ostatniego dnia pobytu w Krynicy (2 stycznia). Słotwiny Arena z mojego punku widzenia Salomonki Pośród forumowych Headów to rzakość Fajny filmik - dzięki. 32 minuty temu, Adamek182 napisał: [vv] Happy! Choć jedna deska, to filmik się świetnie oglądało Impreza na koniec? Chciałoby się dołączyć Dzięki i pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Jakiś czas temu na moim okolicznym sztucznym stoku, jeden z instruktorów wyciągnął mi swoje "stare" Salomony X-Drive 7.5. Kurcze, ale fajnie mi się jeździło . A że myślałem już o nartach o profilu All-Mountain to wziąłem X-Drive 8.0 Ti Są super @Adamek182 Ten kawałek Happy to wszyscy narciarze i deskarze powinni obligatoryjnie umieszczać w swoich filmikach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Tylicz z mojej perspektywy: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 5 godzin temu, paolomario napisał: Tylicz z mojej perspektywy: Super że matka z dzieckiem się na kilka sekund załapała bo do tej pory myślałem że bohaterami filmów są Twoje rękawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Cześć Paolo a gdzie rodzina ma kijki?? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 (edytowane) @Mitek, nie powiem, że to walka z wiatrakami, ale żona zazwyczaj: "z kijkami to ja się zabiję", a córka już bardziej skora, tylko, że jak się znudzą to albo zostawia je w sobie wiadomych miejscach, albo trzeba zasuwać do samochodu by schować. Ale to pewnie kwestia czasu by sprawy wyglądały jak powinny @Jeeb , bohaterami są i moje rękawiczki i miejscówki, gdzie sobie zjeżdżałem, by za kilka lat odkurzyć w ten sposób krótką pamięć . Na samym końcu klipu chyba więcj niż kilka sekund Bardzo bym chciał by obie towarzyszyły mi na trasach, po których ja zjeżdżam. W Tyliczu też raz tylko ze mną przejechały łącznikiem między stokami z talerzykiem (2,3) a "siódemką" do kanapy. A na górze z kanapy uciekły znowu na talerzyk. Szkoda. Zresztą po tym, co nagrałem, widzę jakich błędów nie popełniać na przyszłość filmując innych (szkoda, że nie mam kogoś, kto by mnie "skręcił"). Będę się niedługo dobierał do materiału nagranego na Jaworzynie - tam chyba więcej je nagrałem. Ale i tak ile musiałem przekonywać żonę, by chociaż górny odcinek "dwójki" spróbowała (bo zafiksowały się na niebieską "trójkę" i katowały ją bez przerwy). Usłyszałem, że szkoda, że sobie innego hobby nie znalazłem - jakiegoś czytania czy coś... Inna sprawa, że żona przed urlopem coś sobie zrobiła w stopę (poślizgnęła się na mokrych liściach, a potem z bólu normalnie mi zemdlała w samochodzie). Starała się nogi nie nadwyrężać. Generalnie i tak się cieszę, że w ogóle chcą jeździć PS. Chciałbym uprzedzić tych, co by chcieli formatować karty pamięci w swoich Hero5. Nie wiem, może to mój egzemplarz taki, ale po włożeniu nowej karty, wszystko działało fajnie, a potem, chcąc "polepszyć" sformatowałem ją bezpośrednio w urządzeniu i potem ciągle przerywało nagrywanie po kilku sekundach i wyskakiwał błąd karty. Dobrze, że miałem zapasową, która działała już normalnie (wcześniej fabrycznie sformatowana). Jak to się mówi: "lepsze jest zawsze wrogiem dobrego" Edytowane 12 Styczeń 2017 przez paolomario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Cześć "Jak nie chcą to niech nie jeżdżą a jak jeżdżą to niech nie wyglądają jak pierdoły" - zazwyczaj działa. Jak zona nie ma parcia nic nie poradzisz ale córkę pilnuj bo ma papiery a jak będzie jeździła z mamą to pozostanie na tym poziomie po wsze czasy. Dzięki Tobie zobaczyłem jak wyglądają wszystkie traski na tej górce bo jak tam kiedyś byłem to śnieg był tylko pod krzesłami w przecince i na talerzykach, za to było w słońcu 25 stopni. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Nawet żona mówi, że córka musi z instruktorem znowu zacząć jeździć Ale powiem szczerze, że jak żona oswoi się z jakąś trasą to też inaczej jeździ i częściej trzyma narty równolegle. Widzę postępy. Ja te swoje filmiki składam trochę w takie, jakie sam szukam na YT - pokazujące, co w danej SN można oczekiwać. A na przykład, wiedząc, że żona i córka wolą wyciągi talerzykowe, na stronie Jaworzyny było tylko lakoniczne "wyciąg orczykowy" i za groma na YT nie mogłem znaleźć filmików, które by pokazały czy jest to talerzyk, czy "kotwica". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, paolomario napisał: Nawet żona mówi, że córka musi z instruktorem znowu zacząć jeździć Ale powiem szczerze, że jak żona oswoi się z jakąś trasą to też inaczej jeździ i częściej trzyma narty równolegle. Widzę postępy. Ja te swoje filmiki składam trochę w takie, jakie sam szukam na YT - pokazujące, co w danej SN można oczekiwać. A na przykład, wiedząc, że żona i córka wolą wyciągi talerzykowe, na stronie Jaworzyny było tylko lakoniczne "wyciąg orczykowy" i za groma na YT nie mogłem znaleźć filmików, które by pokazały czy jest to talerzyk, czy "kotwica". Cześć A co to za różnica talerzyk czy kotwica?? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Dla moich lasek kolosalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Co do kijków: Po tym jak Forumowicze namówili mnie na kijki i zobaczyłem, jaka to jest różnica, pomyślałem, że fajnie by było, gdyby mój Tata i brat też mieli kijki. Tatę przekonałem, pożyczając mu na kilka zjazdów swoje kijki. Brata nie mogłem przekonać, dlatego pod choinkę dostał nowe kije Święta to jest dobry czas, żeby komuś coś wcisnąć. Teraz tylko muszę mu jakoś pokazać "z czym to się je". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 7 godzin temu, paolomario napisał: Generalnie i tak się cieszę, że w ogóle chcą jeździć Masz z czego bo młodsza córka zaszczyca mnie swoją obecność na nartach raz lub dwa razy w sezonie a starsza 5 lat temu z narciarstwa zrezygnowała całkiem. Obie były trzykrotnie ,będąc dziećmi na tygodniowych wyjazdach narciarskich z instruktorami. Niestety narciarstwo nie stało się ich pasją.Ich partnerzy życiowi nie jeżdżą na nartach i w ogóle mało sportowy tryb życia prowadzą. Przepraszam za OT. Ja ograniczam się tylko do kilku fotek na wyjeździe narciarskim. Mnie się Twój filmik podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi