kmj291 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Czy ktoś z forum miał kiedyś do czynienia z wiązaniem z wypinana na boki piętka (przekręca się w lewo lub prawo) przy upadku ma to redukować możliwość doznania urazu zerwania wiązadła krzyżowego- widziałem kiedyś w USA cena ok 200 $ ale nie znalazłem na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 (edytowane) Fisher rsx z13 napewno taki system posiadaja. Montowane m.in w progressorach 900. Co do skuteczności działania (mimo iż posiadam) się nie wypowiem bo niewiem. Mysle ze napewno cos to daje bo umozliwia poprzeczne wypiecie zarowno przodu jak i tyłu buta. Edytowane 8 Luty 2015 przez shuger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 chodzi chyba o Look Pivot osobiście nie miałem okazji używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Chodzi o full-diagonal. Mam, użytkuje i miałem okazje "przetestować". Nawet nie wiem, kiedy wiązania się wypięły...Fajnie to działa http://www.head.com/ski/technologies/bindings/?region=us&id=310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmj291 Napisano 9 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 A czy przy wymIanie wiązań na look pivot (znalazłem za ok 1100 zl) konieczne jest wiercenie otworów (@czy trzeba kupic nowe deski) czy jest standardowy rozstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 A nie chodzi przypadkiem o to? http://www.kneebinding.com/KB-HomePage.aspx Pozdr Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmj291 Napisano 10 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 To chyba to właśnie widziałem kneebinding choc to chyba dzala podobnie jak look pivot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi