ROCH Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Nie było mnie przez kilka dni (byłem na nartach, niebawem wstawię relację ), wszedłem na forum, a tu widzę, że takie niedopatrzenia! Nie ma tematu o Uniwersjadzie. Toteż szybko zakładam i przekazuję, jak następuje: 6.02.2015 - Super G kobiet - KAROLINA CHRAPEK 2 MIEJSCE - Magdalena Kłusak 37 miejsce 6.02. 2015 - Super G mężczyzn - Kłusak Michał 8 - Chrapek Adam 12 - Kłusak Jakub 23 - Garniewicz Mateusz 25 7.02.2015 - Super Kombinacja kobiet - zarówno Karolina Chrapek, jak i Magda Kłusak wypadły w slalomie. 7.02.2015 - Super Kombinacja mężczyzn - Adam Chrapek 9 miejsce - Jakub Kłusak 12 - Michał Kłusak 15 - Mateusz Garniewicz 19 Kolejne starty 11 i 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 W Super Kombinacji kobiet po Gigancie Karolina Chrapek była na 1 pierwszym miejscu, a w slalomie nie wiem czy wskutek sporej mgły czy chwilowej dekoncentracji pogubiła się na verticalu i pomyliła właściwy tor jazdy :sad: Szkoda, bo do tego momentu jechała całkiem nieźle i byłaby spora szansa na złoto :frustrating: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Na face.... pisała że nie poradziła sobie z warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 No szkoda kombinacji. Dziwnie to wyglądało, dziewczyna wściekło - podłamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 8 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 No szkoda, szkoda... Karolina już raczej bez szans na medale, chociaż... patrząc przez pryzmat Jansruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Możliwe, że część z Was, posiadających konto na facebooku, nie polubiła tego fanpage-a: u n i w e r s j a d a - a myślę, że warto, bo jest tam dostęp do najświeższych wiadomości dotyczących naszej kadry :)Dla tych, którzy nie mają fb, kilka zdjęć: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Majerczyk SREBRO w gigancie :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Brawo Sabinka:applause:widziałam pierwszy przejazd, 16 albo więcej zawodniczek nie ukończyło giganta,wiało niemiłosiernie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Dziś day off i co znalazłam....okazało się, że SG do kombinacji liczył się osobno jako zawody FIS i tym szczęśliwym trafem moje zwycięstwo nie poszło na marne i drugie punkty w sezonie zjechane. Dodatkowo zaliczony wywiad dla Eurosport przed jutrzejszym SL. Numer startowy #21 :)1st run 10.002nd run 13.00Takie coś wczoraj wieczorem na fejsie umieściła Karolina Chrapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi