anba Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Wczoraj 17 - 19. Dwie godzinki po pracy. Pierwszy raz w Kazimierzu. Warunki b. dobre, śnieg sztuczny. Jazda na okrągło. Przez dwie godzinki 30 wjazdów. Różnica w porównaniu ze styczniowym Zillertal Arena "niewielka" - tam odpoczywasz na wjazdach, a pracujesz na zjazdach w Kazimierzu odpoczywasz na zjazdach, a pracujesz na orczyku :biggrin::biggrin: o długości zjazdu nie będę się rozpisywał. Suma sumarum zadowolony - bardzo fajna zabawa na 2 godzinki. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paluk Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Masz jakieś zdjęcia? Tez się wybieram do Kazimierza na kilka godzin lub do Gira Kamieńsk, nie mogę się zdecydować . Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 8 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Niestety nie zrobiłem zdjęć. Dla mnie zdecydowanie lepiej niż Chrzanów i Rąblów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmj291 Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 fajna górka na rozgrzewkę ale Chrzanowa nie pobije - Rablow to porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paluk Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Lepiej Kazimierz czy Góra Kamieńsk? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi