majk99 Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 WItam, 19 Luty 2015 jadę do Austrii, Kupię skipass do st.Anton am Arlberg / Lech / Zurst . Jeśli ktoś ma i chętnie sprzeda proszę o kontakt rygula.marek@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Ja mam mnóstwo skipasów na Austrię i Włochy jak chcesz 50% taniej. Zostało z osttatniego free ski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk99 Napisano 8 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Pewnie że chcę, skąd jesteś ? Podaj namiary, skontaktuje się . Potrzebuję dokładnie w region Arlberg na miejscowości: st. Anton ,st.Christof, Lech, Oberlech, Zurst, Pettneu . A ile masz karnetów ? 6 dni dla 4 osób da radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk99 Napisano 11 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 ski passy Czesc, napisz dogadamy sie co do kupna, rygula.marek@gmail.com Ile masz skipassow do sprzedania ? Potrzebuje skipassy na region arlberg, miejscowosci St.Anton, St.Christof,Lech, Zurst ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Czesc, napisz dogadamy sie co do kupna, rygula.marek@gmail.com Ile masz skipassow do sprzedania ? Potrzebuje skipassy na region arlberg, miejscowosci St.Anton, St.Christof,Lech, Zurst ... Pozdrawiam Byłeś w Alpach kiedykolwiek? Wytłumacz konkretnie o co Ci chodzi? Jakim cudem ma mieć ktoś karnety na jakiś region w domu, karnety kupuje się na miejscu w kasie. O co chodzi? Może jeżyka nie znasz? Nie bój się nie trzeba znać żadnego, można być zupełne niemową i nie dopuszczam takiej opcji żeby nawet w tak przykrym przypadku nie udało się odejść od okienka w właściwym karnetem. Przemek tu nalewa z Ciebie i robi se jaja, a Ty to łykasz jak pelikan:rolleyes:: Maskara normalnie:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Ale jak kolega kupi użyty skipass za pół ceny to jakie oszczędności - na paliwo i noclegi nie wyda , a potem i tak będzie się mógł pochwalić przed znajomymi ,że był w St Anton....:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Ale jak kolega kupi użyty skipass za pół ceny to jakie oszczędności - na paliwo i noclegi nie wyda , a potem i tak będzie się mógł pochwalić przed znajomymi ,że był w St Anton....:biggrin: A na to to nie wpadłem, ale idąc tropem tego co napisałeś, to ja wymyśliłem i proponuję taką usługę: Za jedyne 20 e mogę wysyłać kartki z pozdrowieniami do znajomych, oczywiście nie moich tylko zleceniodawcy:tongue: Czyli tak, melduje ktoś swoim znajomym że jedzie na narty w Alpy, bierze urlop siedzi w domu udaje że go nie ma, a ja w jego imieniu wysyłam kartki z Tyrolu np.:biggrin: aha, 20e od kartki oczywiście:stupid: ale podana cena jest już z kartką, znaczkiem:applause: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Jesteście bezduszni.... : :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 No są bezduszni,a ja się dziwię temu,bo takie okazje się zdarzają-sam mam do sprzedania za pół ceny tygodniowy karnet,i to nieużyty,tylko niedokładnie do St.Anton am Arlberg,gdzie mi się niezbyt podobało,o czym tu pisałem w zeszłym roku,a na Harendę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Jesteście bezduszni.... : :stupid: Nie mów Wróżko... :smile:. Pewnie się uśmiałaś tak jak ja:biggrin:. Teraz trochę żałuję, że nie zbieram zużutych skipassów, byłby interes do ubicia...:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Ja mam wszystkie skipasy których w życiu używałam - zawsze zostawiam na pamiątkę ...i właśnie rozważam założenie działalności gospodarczej :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Ja mam wszystkie skipasy których w życiu używałam - zawsze zostawiam na pamiątkę Kiedyś też zostawiałem...:smile: (moje pierwsze "alpejskie" skipassy były jeszcze takie "na gumce", którymi można było dostać po gębie jak wyskakiwały z czytnika). Ale jedna przeprowadzka, druga i gdzieś się zapodziały. Trochę szkoda...:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Kiedyś też zostawiałem...:smile: (moje pierwsze "alpejskie" skipassy były jeszcze takie "na gumce", którymi można było dostać po gębie jak wyskakiwały z czytnika). Ale jedna przeprowadzka, druga i gdzieś się zapodziały. Trochę szkoda...:sorrow: Spoko! Pewnie gdzieś tam na strychu stoi zakurzony karton ze skipassami :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Sorry majk99 to był taki żarcik:biggrin: ale co się uśmiałem to moje:applause: pozdrawiam i miłego poszukiwania ps hipotetycznie jak ktoś chciałby sprzedać dasz mu powiedzmy te 100 ojro w ciemno, bez możliwości sprawdzenia czy działa ?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk99 Napisano 11 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Czytam wasze wpisy i juz wszystko wiem .... same gorole na forum !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Czytam wasze wpisy i juz wszystko wiem .... same gorole na forum !! Rygulo Marku, jak już w tej Austrii będziesz, to spróbuj kupić karnet na Zurs, bo "t" na końcu to ma n.p. Wurst, a to inna miejscowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Czytam wasze wpisy i juz wszystko wiem .... same gorole na forum !! Jo nie gorol, a kupuja skipassy w kasie. Tak już mom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Czytam wasze wpisy i juz wszystko wiem .... same gorole na forum !! No, no, prosimy nie obrażać hanysów! :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk99 Napisano 14 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Zgodzisz się ze mną, patrząc na wpisy Hanysa ja tu nie widzę ! A szkoda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Zgodzisz się ze mną, patrząc na wpisy Hanysa ja tu nie widzę ! A szkoda ..... Hanysy są w mniejszości i się ukrywają :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk99 Napisano 15 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Jeszcze jedna myśl po przeczytaniu Waszych niektórych wpisów. Żadko to mówię, ale cieszę się że jadę do st.Anton , przynajmniej mało Polaków tam będzie!! marudzenia i narzekania nie będę musiał słuchać Będę miał święty spokój, słońce, śnieg i ok 130 km tras Trochę się rozczarowałem co do narciarzy, nie wiem skąd w Was tyle nie ufności i zazdrości. Stąd moja poprzednia uwaga o gorolach, przyzwyczajony jestem do obcowania z innymi ludźmi. Widać nawet "porządne" forum narciarskie pełne jest hejterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk99 Napisano 15 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Rygulo Marku, jak już w tej Austrii będziesz, to spróbuj kupić karnet na Zurs, bo "t" na końcu to ma n.p. Wurst, a to inna miejscowość. Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk99 Napisano 15 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Literówka A pro po, Tobie też się przydarzyła. p.s. mojego nazwiska nie odmienia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 A może kolega chciał kupić skipasy tzw. domowej roboty? Coś w tym stylu jak domorośli informatycy ładowali kiedyś bilety sieciowe na komunikację miejską w Wawie, oczywiście cena była zdecydowanie atrakcyjniejsza niż w oficjalnych punktach. Nie chciałbym tu nikogo oskarżać o nieuczciwość ale innego racjonalnego wytłumaczenia powstania tego wątku nie widzę:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Jeszcze jedna myśl po przeczytaniu Waszych niektórych wpisów. Żadko to mówię, ale cieszę się że jadę do st.Anton , przynajmniej mało Polaków tam będzie!! marudzenia i narzekania nie będę musiał słuchać Będę miał święty spokój, słońce, śnieg i ok 130 km tras Trochę się rozczarowałem co do narciarzy, nie wiem skąd w Was tyle nie ufności i zazdrości. Stąd moja poprzednia uwaga o gorolach, przyzwyczajony jestem do obcowania z innymi ludźmi. Widać nawet "porządne" forum narciarskie pełne jest hejterów. Chłopie, wyluzuj... Jaka nieufność? Jaka zazdrość? Jacy hejterzy? Zadajesz głupie pytanie czy ktoś ma w Polsce do sprzedania skipass na St. Anton (a dlaczego ktoś miałby mieć?) i do tego spodziewasz się że ma 4 sztuki 6-dniowe! I jesteś zdziwiony lekką szyderą? Idź grzecznie do kasy na miejscu jak każdy normalny narciarz, kup, a po powrocie opowiedz jak było i czy warto jechać, zamiast obrażać ludzi. Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi