juice Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Ja nie o tym :stupid: Ja o tym czosnku - Manuelu - czy jak mu tam Mówię, że Ania ma formę wysoką w każdym aspekcie, tylko spadek formy przy wyborze faceta - mogłaby kogoś z tego forum, a nie jakiegoś obcego Aj, to przepraszam, poniosło mnie, byłem już po 2 drinku :wink: W tej kwestii kilka sentencji narciarskich: miłość niejedno ma imię i nie osądzajmy abyśmy sami nie byli osądzeni; facet nie musi być ładny, ważne aby był ciekawy; moja ulubiona: nie dziwota, że są harde, urodziwe panie, wszak im drzewo wynioślejsze tym trudniej wleźć na nie; wżdy i z panną i ze drzewem kto nie kiep poradzi, trzeba owszem wziąć i ........... i do rymu nie dokończę :biggrin: Niemniej resume jest takie, że Manuelowi długo nie wróżymy (nie mylić z Kasią :wink:) :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Z drugiej strony wiesz - niech sobie z nią jest jak najdłużej. Patrząc na niego, to wiemy, że i tak nic nie zmajstruje A przynajmniej będziemy mieli czas, żeby jakiegoś forumowicza z Anią zapoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Te drzewa na wysokości 3000m npm. to podobno brzosy - twarde sztuki ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Kosmiczne kraje ? W sensie, że ktoś z Marsa ? A ilu mieliśmy zgłosić skoro wysłaliśmy tylko jednego ? ;-) Darkowi chyba chodzi o Liban,Grecję,Kyrgyzstan,Jamajkę......:wink: No właśnie taka Grecja zliczyłem wczoraj czterech. Tak,tak jednego- mogli pojechać jeszcze trzech,czterech Ale to tylko marzenia narciarza amatora,fachowiec TAJNER wie lepiej:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Pan T.nam pie....szy o jakiś fis punktach że nasi je nie wypełnili-a kużwa chłopak z Kirgistanu wypełnił,czy Greków kilku wypełniło Chyba że ja czegoś nie kumam-sorryyy za słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Ja o tym czosnku - Manuelu - czy jak mu tam Manuel Veith, snowboardzista Austriacki...z sukcesami....małymi:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Właśnie przejrzałem listę startową do dzisiejszego GS i naliczyłem ośmiu Australijczyków-coś mi umknęło,czy nie ma limitów do czterech:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Maciej Bydliński niestety nie dojechał do mety. :eek: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Ja pierdzielę :eek: Tadeusz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 I Marcel zaraz pozamiata. :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 I Marcel zaraz pozamiata. :applause: hahahaha dupa jasiu :biggrin: jest jest jest Tadeusz !!! Zwyciężyła sztuka nad fizyką :smile: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Ted Ligety!!! He is the man!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 :sorrow: Head mnie troszkę pocieszyć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Ted Ligety!!! He is the man!!! Proponowałbym "Man" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 29-ciu znakomitych specjalistów od GS i JEDEN ZJAWISKOWY TADEK poza konkurencją :applause: Ps no to jutro rano biorę gigantki i ogień na stoku:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Marcel chyba za bardzo chciał. Popełnił parę małych błędów, i czas był jaki był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Marcel chyba za bardzo chciał. Popełnił parę małych błędów, i czas był jaki był. Ten gigant był ustawiony tak , że Ted mógł pojechać to co najbardziej lubi , czyli czysty carving , gdzie jego technika była jego atutem .On praktycznie przyspieszał w każdej bramce , gdzie inni walczyli , żeby nie wypaść z linii . Hirscher jeździ giganta siłowo i ,z całym szacunkiem do jego umiejętności , na tym stoku i na tym ustawieniu miał małe szanse żeby wygrac z Tedem , i dobrze:biggrin: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Cześć To był po prostu łatwy gigant, co nie oznacza, że łatwo go było wygrać. Był taki moment przy przejściu na ostatnia ściankę gdzie wszyscy dostawali odciążenie i byli tym zaskoczeni - otwierali się a narty szły w powietrzu. Ted w tym miejscu włożył kije pod pachy. On dokładnie wiedział jak pojechać ten drugi przejazd a niesamowita technika pozwoliła mu tą wizję idealnie zrealizować. Szacun dla Marcela H. i innych za piękną walkę i sportowe zachowanie po - po to jest sport. Pozdrowienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 .....Był taki moment przy przejściu na ostatnia ściankę gdzie wszyscy dostawali odciążenie i byli tym zaskoczeni - otwierali się a narty szły w powietrzu. Ted w tym miejscu włożył kije pod pachy. On dokładnie wiedział jak pojechać ten drugi przejazd a niesamowita technika pozwoliła mu tą wizję idealnie zrealizować..... dokładnie :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 0.45 sekundy do Tadka to właśnie te błędy. Miał szansę na wygraną bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 No i co ?! Miśka tak pięknie zwyciężyła, o tu cisza ?!?!:eek: Drżałem na ostatnim pomiarze, ale dosłownie włączyła nitro na samej końcówce, niesamowity to był widok :smile: Jakoś tam mam z Nią, że bardzo mi to estetycznie pasuje jak Ona wygrywa :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Cisza, bo wszyscy siedzą jeszcze z otwartymi koparami, nie doszli do siebie. Moje spostrzeżenie jest takie: te mistrzostwa są zdecydowanie za krótkie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Cisza, bo wszyscy siedzą jeszcze z otwartymi koparami, nie doszli do siebie. Moje spostrzeżenie jest takie: te mistrzostwa są zdecydowanie za krótkie! Jesteś ! Wracasz mi wiarę w.....choć "tylko" jednoosobową :wink::smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Cisza, bo wszyscy siedzą jeszcze z otwartymi koparami, nie doszli do siebie. Moje spostrzeżenie jest takie: te mistrzostwa są zdecydowanie za krótkie! ROCH'u "kopara"by mi opadła, gdyby Maryna była na podium....przejazd Zuzulovej mnie ujął... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 O jejku, czepiasz się Mogłem napisać, że wakentynki i dlatego tutaj cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi